2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oyy maşallah ona sağlıkla gelsin annesi inş

Benim göğüs ucu resmen gogusten ayriliyordu canım feci bir agriydi emzirmekten soguyor insan ama yinede pes etmedim ağlaya ağlaya emzirmistim 3 4 ay artık mantar gibi olmustu .süt gelmeden emzirmeye basliyoruz kuru kuru emincede çatlayip yara oluyor işte inşallah aynı şeyi tekrar yaşamayız yaa...

bebek kıyafetleri yıkama beşik hazırlama işlerini 2 hafta daha erteleyeceğim sanırım :)

gözüm korktu ya bunları duyuncaa

Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
aaa nolurmuşki bende hep kullanıyorum.işe gelip gidiyorum.

bebek kıyafetleri yıkama beşik hazırlama işlerini 2 hafta daha erteleyeceğim sanırım :)
ben dün iki makine yıkadım şükür hafta sonu çantaları hazırlayayım diyorum ütüye vaktim olursa

aaa nolurmuşki bende hep kullanıyorum.işe gelip gidiyorum.

ben dün iki makine yıkadım şükür hafta sonu çantaları hazırlayayım diyorum ütüye vaktim olursa
Ama işte eskiler aniden sancılanırsam kaza yaparmışım. Ne işim varmış arabanın üstünde hala tabi ben dinlemiyorum. Kar yağana kadar binerim

Selam kızlar birkaç gündür arada okumaya çalıştım ama yazamadım. Biraz fazla yoruldum sanırım onu da etkisi oldu. İdrarda da enfeksiyon artmış midem inanılmaz kötüydü yanma bulantı üstüne ishal yani yok yok bu ara bende doktor antibiyotik verdi iki gündür içiyorum ama midem bulanıyor bakalım antibiyotik bitince tekrar bakılacak enfeksiyona.

kızlar günaydın. mide probleminiz var mı? benim 2-3 haftadır var. ne yesem midem yanıyor, özellikle geceleri çok fena. sadece soda ile azaltabiliyorum yanmayı. onunda fazlası zarar mı acaba yaa
Benim midem de çok fena gaz yanma yediklerim geri çıkacak gibi oluyor. Renie şurup çiğneme tableti filan kullanıyorum ama kısa süre geçiyor tekrarlıyor sonra. Arada maden suyuda içiyorum ama iyi geliyor mu gelmiyor mu anlamış değilim.

Ben aldım güzel gibi bakalım kullanabilecek miyiz.

Bende araştırdım ama nasıl yapacağımı çözemedim doğrusu. Hafta ilerleyince eğilip yapmak zor olur oda var. Zeytinyağı sürmekte faydalıymış bence onu kullanmak mantıklı.

Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı
Benim arkadaşım 37 haftada normal doğum yaptı bebeğin nefes alış verişi hızlı diye küvete koydular bir hafta 10 gün kadar kaldı. Kilosu filanda baya iyiydi aslında. Yani pek belli olmuyor bu durumlar.

nstye nasıl bağlıyolar kızlar..

KALP ELEKTROSU GİBİ Bİ CİHAZ VAR YAN YATIŞ POZİYONUNDA 2 TANE KABLO KARNINA BAGLIYORLAR BİR TANESİ BEBEGİN KALP ATIŞLARINI GÖSTERİYOR ,DİGERİ SANCILARI GALİBA

ben de sancı cıkmadı 5-6 filan yazıyodu , bi tanede buton var elinde bebek hareket ettikce butona basıyorsun .
doğumda sancı 100 filan olmalıymış galiba

Iyi gunler evet o bayanin ismi gecmisti ama
Sonra dolandırıcılik yaptigini anlamislardi burdan arkadaslar yazdilar sakın siparis vermeyin diye elinizde isim yada telefon numsrssi varsa sikayet edin baskalaeinin parasi yanmasın

Sayfanın ismini orgu_nerde_burda diye değiştirmiş bilgin olsun.

Günaydın hepinize :)
Büyüttük göbekleri hep birlikte :)
Bugün kilo kontrolü var mı B bugza :))))

Ayselcigim evet yapalim kilo guncellemesi.

Hala Ocak annesi olan ve kilosunu guncellemek isteyen varsa lütfen beni etiketleyerek yazsin.

30+1 79.8 kilo +10 kg ile basladim bugüne.

Kızlar aklınızda bulunsun doğruluk payını bilmiyorum buradada okumuştum farklı konuda , doğumun kolay olması için medine hurması tuketin diyorlar. Bayağı bi yorum okudum gerçektende yiyenlerde doğum daha kolay olmuş sözde. Son ay medine hurmasini gömecigim

Bir de canta hazirliklari kinusunda bisey diyeyim.
Faydali olmasi ve herkesin birbiriyle karsilastirma yapabilmesi acisindan "Hastane anne ve bebek cantasi" listelerinizi paylasirsaniz, hazirlik yapacak ve yapmis olanlara fikir olur, iyi olur kannatindeyim.
Farklı malzemeleri tartisip, unuttugumuz ve dusunemedigimiz esyalari da cantamiza yerlestirirz ve sagsalim karsilariz bebeklerimizi.

kızlar 31. haftamıza yeni girdik birkaç gün önden gidiyordu bebiş..ama doktora en son gittiğimde 69dum 25 gün oldu doktora gideli 69.50üm şuan kilo alımım durdu gibi..ama herkesten duyduğum en çok kiloyu 7-8-9da alırsın diyeydi..bu ay çok az almışım..bebek iyidir inşallah..sizlerde de son ayda kilo alımında azalma oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…