Oyy maşallah ona sağlıkla gelsin annesi inşslm kızlar,
kontrolümüz iyi geçti çalışır raporumu yazdırdım , nst ye girdim sonuç iyi çıktı dr . calışabilirsin dedi , haftasıyla uyumluymuş maaşallah 1950 kg olmuşuz . kendini kötü hissetiginde raporunu başlatabiliriz . dedi
Benim göğüs ucu resmen gogusten ayriliyordu canım feci bir agriydi emzirmekten soguyor insan ama yinede pes etmedim ağlaya ağlaya emzirmistim 3 4 ay artık mantar gibi olmustu .süt gelmeden emzirmeye basliyoruz kuru kuru emincede çatlayip yara oluyor işte inşallah aynı şeyi tekrar yaşamayız yaa...Benim gogus ucumdan bir parca kopmustu.
Yalniz benim gogus uclarim yok gibi bir seydi.
Dogru duzgun emzirme pozisyonu bulamıyorduk. Silikon uclar falan denedim, hepsi ayri ayri yara yapti. 3 farkli makinede sut sagdim. Yani biraz ekstrem bir durumdu. Ama o yaranin verdigi aci da baska bir seye benzemiyor gerçekten
slm kızlar,
kontrolümüz iyi geçti çalışır raporumu yazdırdım , nst ye girdim sonuç iyi çıktı dr . calışabilirsin dedi , haftasıyla uyumluymuş maaşallah 1950 kg olmuşuz . kendini kötü hissetiginde raporunu başlatabiliriz . dedi
gözüm korktu ya bunları duyuncaaBenim göğüs ucu resmen gogusten ayriliyordu canım feci bir agriydi emzirmekten soguyor insan ama yinede pes etmedim ağlaya ağlaya emzirmistim 3 4 ay artık mantar gibi olmustu .süt gelmeden emzirmeye basliyoruz kuru kuru emincede çatlayip yara oluyor işte inşallah aynı şeyi tekrar yaşamayız yaa...
aaa nolurmuşki bende hep kullanıyorum.işe gelip gidiyorum.Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
ben dün iki makine yıkadım şükür hafta sonu çantaları hazırlayayım diyorum ütüye vaktim olursabebek kıyafetleri yıkama beşik hazırlama işlerini 2 hafta daha erteleyeceğim sanırım :)
Ama işte eskiler aniden sancılanırsam kaza yaparmışım. Ne işim varmış arabanın üstünde hala tabi ben dinlemiyorum. Kar yağana kadar binerimaaa nolurmuşki bende hep kullanıyorum.işe gelip gidiyorum.
ben dün iki makine yıkadım şükür hafta sonu çantaları hazırlayayım diyorum ütüye vaktim olursa
kucuk bı alet var canım bebegın kalp atıslarını duyuyosun sen böle derınden=)) kemerlerını karnına baglıolar beklıosunnstye nasıl bağlıyolar kızlar..
Benim midem de çok fena gaz yanma yediklerim geri çıkacak gibi oluyor. Renie şurup çiğneme tableti filan kullanıyorum ama kısa süre geçiyor tekrarlıyor sonra. Arada maden suyuda içiyorum ama iyi geliyor mu gelmiyor mu anlamış değilim.kızlar günaydın. mide probleminiz var mı? benim 2-3 haftadır var. ne yesem midem yanıyor, özellikle geceleri çok fena. sadece soda ile azaltabiliyorum yanmayı. onunda fazlası zarar mı acaba yaa
herkese selam, wrap sling alanınız var mı? ben yaptığım araştırmalar sonrası neko almaya karar verdim. babo diye uluslararası bir firma daha var ama açıkçası esneklik dışında -ki başta çok önemli olduğunu düşünmüyorum- bir farklarını görmedim. var mıdır başka önerileriniz?
Bu arada kızlar perine masajı için ne düşünüyorsunuz. Normal doğum isteyenlerden başlamayı planlayan var mı ? Ben 35. hafta gibi başlamayı planlıyorum zeytinyağı kullanayım diyorum daha saf ve zararsız sanırım badem yağı yada diğer yağlar pek mantıklı gelmedi.
Benim arkadaşım 37 haftada normal doğum yaptı bebeğin nefes alış verişi hızlı diye küvete koydular bir hafta 10 gün kadar kaldı. Kilosu filanda baya iyiydi aslında. Yani pek belli olmuyor bu durumlar.Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı
nstye nasıl bağlıyolar kızlar..
Günaydın kızlar Ben zaman zaman sizlerle sohbetlere katıldım ısım tavsiyeleri aldım çok teşekkür ederim.Sizlere birşey anlatacagım.Zamanında burda konu olan instegram sayfası tavsiyesiyle patik_örgü_sevenler die bir sayfa tavsiye etmiştiniz.Bende tunus işi bebek battaniyesi sparişi verdim o sayfa üzerinden artvinli bir bayan yapıyordu.İlk başlarda 10 gun içinde yaparım yollarım dedi sonradan 15 gün geçti çocugum hasta hastaneye gidip geliyorum biraz geç olcak dedi verdiği zamanı yine bekledik sonra ne durumda diye tekrar sorduk.Geç olacak isterseniz para iadesi yapıyım dedi kendisi bizde tamam diyerek hesap numaramızı gönderdik.Snra bugun yatırcam yarın yatırcam haftasonu girdi diyerek oyaladı durdu en sonunda numaramı engelledi ve hiç bir şekilde telefonlarına bakmıyor.Sizlerde sakın ona spariş flan vermeyin ben uyarmak ıstedım sizleri.Şuan gerçi sayfasını bile bulamıyorum...Allah bilir kiminden cıkacak o para..İYİ günler hepinize
Sayfanın ismini orgu_nerde_burda diye değiştirmiş bilgin olsun.Günaydın kızlar Ben zaman zaman sizlerle sohbetlere katıldım ısım tavsiyeleri aldım çok teşekkür ederim.Sizlere birşey anlatacagım.Zamanında burda konu olan instegram sayfası tavsiyesiyle patik_örgü_sevenler die bir sayfa tavsiye etmiştiniz.Bende tunus işi bebek battaniyesi sparişi verdim o sayfa üzerinden artvinli bir bayan yapıyordu.İlk başlarda 10 gun içinde yaparım yollarım dedi sonradan 15 gün geçti çocugum hasta hastaneye gidip geliyorum biraz geç olcak dedi verdiği zamanı yine bekledik sonra ne durumda diye tekrar sorduk.Geç olacak isterseniz para iadesi yapıyım dedi kendisi bizde tamam diyerek hesap numaramızı gönderdik.Snra bugun yatırcam yarın yatırcam haftasonu girdi diyerek oyaladı durdu en sonunda numaramı engelledi ve hiç bir şekilde telefonlarına bakmıyor.Sizlerde sakın ona spariş flan vermeyin ben uyarmak ıstedım sizleri.Şuan gerçi sayfasını bile bulamıyorum...Allah bilir kiminden cıkacak o para..İYİ günler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?