2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oy oy bi bebiş dahaaa :) allah analı babalı büyütsün canım

Canım 9 ayda büyüyen bişi 15günde gecmez ki :) genel olarak 2 3 ayda veriliomus hiç kafana takma bence

Bir ekte benden olsun kremden ziyade tahinin uzerindeki yagin cok faydasini gordum siddetle tavsiye ediyorum.

Gozunaydin canim Rabbim saglikli guzel omurler versin evladina sizinle birlikte.

Benimde 3200 dogdu ve 2.800 gitti sadece. Sezeryanlda aneztesi dolayisiyl vucut cok odem yapiyor onu farkettim ayaklarim ve bacaklarim sis hamilelikte bile bu kadar odemim olmamisti birz gecince kilo netlesecek diye dusunuyorum. Bende 14.5 kilo ile doguma girdim 6-7 vermis cikarim die dusundum ama havami aldim :)))

stresten uyayamıyorum ya..ne olcak ne bitcek nasıl olcak..ne zaman olcak..yeterince iyi bakabilcek miyim..yavrumun hareketleri 2 gündür az iyi mi acaba..kafa kazan gibi..
Elbette bakacaksin annesisin sen onun kucagina aldiginda bu endiseler ucup gidiyor. Sezeryanli halimle ilk gunden beri onu emzirme gayretiyle agrilarimi unuttum onunla ugrasirken hicbirseyim yok ama o yokken ağrılar burdayiz hala diyor :) rahatla biraz hareketlerin azalmasi cok normal artik.

Evladina sarilacaksin... Farkinda olman bile guzel toparla kendini. Yavrucuklar sadece anne karninda hissetmiyor endiseni uzuntunu. Aglama uzme kendini sutunden etkilenmesin canim bu gunlerde gececek o minnagin sana cok ihtiyaci var bunu unutma.

sanirim maksimum 2 saat uyumusumdur. gaz sancilari, emerken ve kucakta uyuma aski derken sabahi etmisiz yine. uyurken bukuyorum.bende kendimi yavrum emerken memeye gomulup kalacak diye odum kopuyor. insallah duzene girer bu durum. Bu arada gazi var mi bebeklerinizin mrs_aysel asli2434 birsey yapiyor musunuz varsa.

Hayırlısı olsun canım. Kordon yumusak bişimiş 1kere dolanması etkilemez insallah. Aa tedbirli olman iyi olmus

Canım allah kolaylık vrrsin cok zor bi durum. Eşinden arkadaslarından teyzenden yardım alıyosun zaten anladığım kadarıyla. Kendim doğurmadım ama ablamdan örnek vereyim. Yanında bizler vardık ama bebek sarılık oldu. Ememedi. Ağla ağla yapamıom diodu. Alıştıkça Bir iki haftaya siz gidin ben hallederim demeye başladımhiç üzme kendini

Afferin oğluşuna :)

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin. Kan sulandırıcı konusunda cevabın için de tesekkürler. Çok çok geçmiş olsun sana da.

alla alla acaba küçük küçük bizim kartlardan da böyle şeyler yapılıyor mu..hiç takip etmiyorum huylandım şimdi..ekstrelerimi iyi takip edeyim..nasıl yapıyorlarsa böyle şeyleri..

kucağıma alınca eminim gidicek bu endişelerin hepsi..sağlıkla gelseydi yavruşlar kucağımıza..burdan arkadaşın biri hareketleri azalınca doktora gitmiş kordon dolanmış boynuna ondan etkilendim sanırım..pazartesi kontrolümüz var iyidir inşallah bebeğim..

Dogumunu iple cekiyorum bebise ve kendine yasattigin stres icin sana ilk dk dan kizmak icin bilgin olsun yok yere heder ettin kendini tadini cikartamadin hamileliginin.
Haklısın canım ama elimde değil inan bi doğursaydım da rahatlasaydım ya...hergün okuyup da yatıyorum ama yine de korkutuyorlar hamile kadınlar açık oluyormuş bu dönemde bu tür şeylere malesef...

Can'ım gaz var olmaz mı!benim iki kızım vardı hep derlerdi ki erkek çocuk gazlı olur hakikaten öyleymiş gerçekten çok gazı var oğlumun.alttan üstten sürekli gaz çıkıyor:) şuan için birşey kullanmıyoruz zaten şuan hala hastanedeyiz birazdan doktoruma bunuda sorucam sanada bilgi veririm

Haklısın canım ama elimde değil inan bi doğursaydım da rahatlasaydım ya...hergün okuyup da yatıyorum ama yine de korkutuyorlar hamile kadınlar açık oluyormuş bu dönemde bu tür şeylere malesef...
Ne gibi sıkıntıların var canım kabusmu ? Doğum endişesi falanmı bende çok stresliyim bir oluruna bırakamıyorum

Cocugum yok henüz ama ayağına acı elma yağı ile masaj yapmış arkadasım cok iyi gelmiş bilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…