Nblm ilk defa böyle oluyo bnm 99 çıkmıştıMerak etme canım bizim 1.5 aydır öyle dr normal dedi senin kalp ayışın nasıl
Oy oy bi bebiş dahaaa :) allah analı babalı büyütsün canımKızlar bız ıyıyız cok sukur sabah 09.09 dogdu oglusum) emzirmeye calısmakla gecıyor meme ucum yok ememıyor zavalli... epidral sezeryan oldum ameliyat rahat geçiyor korkmayın sakın.. zaten bebegı cıkarması 3 dkdan daha uzun degıldir... sadece sonrası bıraz sancılı oda yurumeye zorladım hep kendımi gaZim cıktıkca rahatladım.. şimdi bıraz sizim var uyuyamıyorum:) bu arada kansulandırci yı 1 gun önce bıraktım ne kadar devaö rdxek bılmıyorum bakalım yarın sorar yazarım yıne
Canım 9 ayda büyüyen bişi 15günde gecmez ki :) genel olarak 2 3 ayda veriliomus hiç kafana takma benceDoğum yapanlar kaç kilo gitti acaba :))
Ben ilk eve döndüğümde sadece 3 kilo gitmişti eyvah dedim Bebek zaten 3.200 Doğdu tamam suyum yoktu ama plesantası kordonu var sonuçta :))
Toplamda 15 le bitirdim
Şimdi eski kiloma 5 kilom kalmış
Ama sanki göbek gitmiyor
Bir ekte benden olsun kremden ziyade tahinin uzerindeki yagin cok faydasini gordum siddetle tavsiye ediyorum.Bu arada benim takvim silinmiş kızlar eğer normal olsaydı bu Çarşamba 40. Haftamız bitiyordu belki de hala doğmamış olurdu kim bilir :)
Şimdi 15 günü devirdik bile çok şükür darısı tüm bekleyenlere en güzel şekilde kucaklarınıza alın yavrularınızı inş
Göğüs yaraları için de benim tecrübem şu oldu
Eğer göğüs pamuklu yüzeye temas ediyorsa yara geçmiyor artıyor o yüzden mutlaka krem sürüp göğüs pedi kullanın. Ben göğüs pedlerini şakır şakır süt akarsa atlete bulaşmasın diye kullancam sanıyordum hiç kullanmadım o yüzden ilk hafta acımıştı baya.
Sonra göğsün emzirme atletine temasını engelleyince azaldı yara olmadı ilk ağzına alırken ucu tam çıkartmak biraz sızlatıyor ama emerken hemen geçiyor sizin de aklınızda bulunsun.
Gozunaydin canim Rabbim saglikli guzel omurler versin evladina sizinle birlikte.Kızlar bız ıyıyız cok sukur sabah 09.09 dogdu oglusum) emzirmeye calısmakla gecıyor meme ucum yok ememıyor zavalli... epidral sezeryan oldum ameliyat rahat geçiyor korkmayın sakın.. zaten bebegı cıkarması 3 dkdan daha uzun degıldir... sadece sonrası bıraz sancılı oda yurumeye zorladım hep kendımi gaZim cıktıkca rahatladım.. şimdi bıraz sizim var uyuyamıyorum:) bu arada kansulandırci yı 1 gun önce bıraktım ne kadar devaö rdxek bılmıyorum bakalım yarın sorar yazarım yıne
Benimde 3200 dogdu ve 2.800 gitti sadece. Sezeryanlda aneztesi dolayisiyl vucut cok odem yapiyor onu farkettim ayaklarim ve bacaklarim sis hamilelikte bile bu kadar odemim olmamisti birz gecince kilo netlesecek diye dusunuyorum. Bende 14.5 kilo ile doguma girdim 6-7 vermis cikarim die dusundum ama havami aldim :)))Doğum yapanlar kaç kilo gitti acaba :))
Ben ilk eve döndüğümde sadece 3 kilo gitmişti eyvah dedim Bebek zaten 3.200 Doğdu tamam suyum yoktu ama plesantası kordonu var sonuçta :))
Toplamda 15 le bitirdim
Şimdi eski kiloma 5 kilom kalmış
Ama sanki göbek gitmiyor
Elbette bakacaksin annesisin sen onun kucagina aldiginda bu endiseler ucup gidiyor. Sezeryanli halimle ilk gunden beri onu emzirme gayretiyle agrilarimi unuttum onunla ugrasirken hicbirseyim yok ama o yokken ağrılar burdayiz hala diyor :) rahatla biraz hareketlerin azalmasi cok normal artik.stresten uyayamıyorum ya..ne olcak ne bitcek nasıl olcak..ne zaman olcak..yeterince iyi bakabilcek miyim..yavrumun hareketleri 2 gündür az iyi mi acaba..kafa kazan gibi..
Arkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
Hayırlısı olsun canım. Kordon yumusak bişimiş 1kere dolanması etkilemez insallah. Aa tedbirli olman iyi olmusKızlar dün bebisim.az hareket etti diye ilk oğlumun doğum. Doktoruna gittim bugün 6..his git dedi ve 1 tur kordon dolanmış bu hamileliğim de gittigim doktor başka hastahanr de ve 14 ocağa kadar izinli o sebepten hiç bilmediğim bir doktor dogurtacagna öncekine gittim ve kordon dolanması yaşamıştım ilk oglumda 5 tur idi beklemek istemedm
9 Ocak pazartesj sezeryan oluyorm riske gerek yok anneme göre pazartesiyi beklemem bile endişe verici hareketleri TAKİP ediyorm. Yine de cumartesi gidicem doktora
Bide dikişlerim acıyordu oğlan kafasını dikişlerime vuruyor o yüzden acı çekiyorum risk almaya değmez 38 hafta ve doğumlar arası 20 ay bakalm kısmet herşey
Canım allah kolaylık vrrsin cok zor bi durum. Eşinden arkadaslarından teyzenden yardım alıyosun zaten anladığım kadarıyla. Kendim doğurmadım ama ablamdan örnek vereyim. Yanında bizler vardık ama bebek sarılık oldu. Ememedi. Ağla ağla yapamıom diodu. Alıştıkça Bir iki haftaya siz gidin ben hallederim demeye başladımhiç üzme kendiniArkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
Afferin oğluşuna :)Ay hamile hislerim beni yaniltmadi, iyiki uyumamak için diretmisim, bebisim de huzursuzdu ztn, az once bankamdan msj geldi kredi kartimla alisveris yapilmis 60tl civari. Hemen aradim ben deilim die kapattrdim karti. Ay cok heyecanli. Aferin benim ogluma. Dogru zamanda debelendi
Dogumunu iple cekiyorum bebise ve kendine yasattigin stres icin sana ilk dk dan kizmak icin bilgin olsun yok yere heder ettin kendini tadini cikartamadin hamileliginin.Yine kabus...hergün kabusla uyanıyorum bedensel ağrılar yetmiyor gibi yaw...(
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin. Kan sulandırıcı konusunda cevabın için de tesekkürler. Çok çok geçmiş olsun sana da.Kızlar bız ıyıyız cok sukur sabah 09.09 dogdu oglusum) emzirmeye calısmakla gecıyor meme ucum yok ememıyor zavalli... epidral sezeryan oldum ameliyat rahat geçiyor korkmayın sakın.. zaten bebegı cıkarması 3 dkdan daha uzun degıldir... sadece sonrası bıraz sancılı oda yurumeye zorladım hep kendımi gaZim cıktıkca rahatladım.. şimdi bıraz sizim var uyuyamıyorum:) bu arada kansulandırci yı 1 gun önce bıraktım ne kadar devaö rdxek bılmıyorum bakalım yarın sorar yazarım yıne
alla alla acaba küçük küçük bizim kartlardan da böyle şeyler yapılıyor mu..hiç takip etmiyorum huylandım şimdi..ekstrelerimi iyi takip edeyim..nasıl yapıyorlarsa böyle şeyleri..Ay hamile hislerim beni yaniltmadi, iyiki uyumamak için diretmisim, bebisim de huzursuzdu ztn, az once bankamdan msj geldi kredi kartimla alisveris yapilmis 60tl civari. Hemen aradim ben deilim die kapattrdim karti. Ay cok heyecanli. Aferin benim ogluma. Dogru zamanda debelendi
kucağıma alınca eminim gidicek bu endişelerin hepsi..sağlıkla gelseydi yavruşlar kucağımıza..burdan arkadaşın biri hareketleri azalınca doktora gitmiş kordon dolanmış boynuna ondan etkilendim sanırım..pazartesi kontrolümüz var iyidir inşallah bebeğim..Elbette bakacaksin annesisin sen onun kucagina aldiginda bu endiseler ucup gidiyor. Sezeryanli halimle ilk gunden beri onu emzirme gayretiyle agrilarimi unuttum onunla ugrasirken hicbirseyim yok ama o yokken ağrılar burdayiz hala diyor :) rahatla biraz hareketlerin azalmasi cok normal artik.
Haklısın canım ama elimde değil inan bi doğursaydım da rahatlasaydım ya...hergün okuyup da yatıyorum ama yine de korkutuyorlar hamile kadınlar açık oluyormuş bu dönemde bu tür şeylere malesef...Dogumunu iple cekiyorum bebise ve kendine yasattigin stres icin sana ilk dk dan kizmak icin bilgin olsun yok yere heder ettin kendini tadini cikartamadin hamileliginin.
Can'ım gaz var olmaz mı!benim iki kızım vardı hep derlerdi ki erkek çocuk gazlı olur hakikaten öyleymiş gerçekten çok gazı var oğlumun.alttan üstten sürekli gaz çıkıyor:) şuan için birşey kullanmıyoruz zaten şuan hala hastanedeyiz birazdan doktoruma bunuda sorucam sanada bilgi veririmsanirim maksimum 2 saat uyumusumdur. gaz sancilari, emerken ve kucakta uyuma aski derken sabahi etmisiz yine. uyurken bukuyorum.bende kendimi yavrum emerken memeye gomulup kalacak diye odum kopuyor. insallah duzene girer bu durum. Bu arada gazi var mi bebeklerinizinmrs_aysel asli2434 birsey yapiyor musunuz varsa.
Ne gibi sıkıntıların var canım kabusmu ? Doğum endişesi falanmı bende çok stresliyim bir oluruna bırakamıyorumHaklısın canım ama elimde değil inan bi doğursaydım da rahatlasaydım ya...hergün okuyup da yatıyorum ama yine de korkutuyorlar hamile kadınlar açık oluyormuş bu dönemde bu tür şeylere malesef...
Cocugum yok henüz ama ayağına acı elma yağı ile masaj yapmış arkadasım cok iyi gelmiş bilginize :)Can'ım gaz var olmaz mı!benim iki kızım vardı hep derlerdi ki erkek çocuk gazlı olur hakikaten öyleymiş gerçekten çok gazı var oğlumun.alttan üstten sürekli gaz çıkıyor:) şuan için birşey kullanmıyoruz zaten şuan hala hastanedeyiz birazdan doktoruma bunuda sorucam sanada bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?