2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizin sariligi 11.2 cikmis. Sarılık olanlar deger yuksek mi dr a gösteremedik henuz. Emzirmeyle toparlar gibi sanki aklimda 15 falan kalmis sınır deger bilemedim.

Basın sağolsun canım benim allah yardımcın olsun zor öncelikle tek kalmamaya çalış evladına bak güzel hayaller kur ne güzel hediye vermiş yaradan sabır et ve güzel günler olacağını dusun

Kizin sariligi 11.2 cikmis. Sarılık olanlar deger yuksek mi dr a gösteremedik henuz. Emzirmeyle toparlar gibi sanki aklimda 15 falan kalmis sınır deger bilemedim.
bizim oğlanın ki 12.7 çıkmıştı doktor tedaviye gerek yok demişti.öylede oldu kendiliğinden geçti sen bol bol emzirmeye bak çocuk hiç aç kalmasın dikkat et

bizim oğlanın ki 12.7 çıkmıştı doktor tedaviye gerek yok demişti.öylede oldu kendiliğinden geçti sen bol bol emzirmeye bak çocuk hiç aç kalmasın dikkat et
Sagol canim icimi ferahlattin dunden beri emzirme duzene girdi bende toparlar diye dusundumde emin olamadim

Off şiştim kızlar ,bugün doğuran yokmu, en azından birileri doğurunca bizede sıra geliyor diye rahatlıyorum,bugün 36+6 daha zaman geçmiyor sanki ,yuvarlanarak kalkıyorum yattığım yerden resmen
Bende bekliyorummm. Yatarken nere dönsem batmaya başladı hadi bakalım ne zman gelmek isticekler

alla alla acaba küçük küçük bizim kartlardan da böyle şeyler yapılıyor mu..hiç takip etmiyorum huylandım şimdi..ekstrelerimi iyi takip edeyim..nasıl yapıyorlarsa böyle şeyleri..

Ben bankayi arayip msjla bildirimi açtıydim sen de oyle yap. Ne islem yapilirsa yapilsin mesaj geliyor. Cocugumuzun rizki valla cok perisan olurdum daha fazla olsaydi. Internet alisverisi icin de daha düşük limitli bi kart cikarticam insallah.

Ya çocuğun sakat olduğunu görüyorum ya da 3 harfliler saldırıyor canım (
Allah korusun canım hepsi geçicek doğunca inşallah ... korku girmiş içine muhtemelen bende pskopat gibi doğumun olcağı günü canlandırıyorum bi yandan uzak gelio bi yandan heranmış gibi çok tuhaf tarif edemiyorum

Canım internet alışverişi için sanal kart oluşturun, ben öyle yapıyorum, mesela 50 TL lık alışveriş mi yapıcam ,internet bankacılığını açıp 50 TL sanal karta aktarıyorum, sonra alışveriş yapacağım sitede sanal kart bilgisini girip öyle alışveriş yapıyorum,hırsızlar sanal kart bilgimi alabilse bile içinde para olmuyor ,ben istediğimde para yükleyip öyle kullanıyorum

Canım güzel dileklerin için teşekkürler bilmukabele, bugün doktora gittim yine, ne sancı ne kanama var, dr'um haftalık kontrollere döneceğiz dedi, çarşamba çağırdı, çok normal bu durum dedi, devam da edebilirmiş ama etmedi, anladığım kadarıyla çok doğal bir durum, ebe ile de konuştum hastanede, psikolojini rahat tut, ufak kanamalardan hiçbişe olmuyor, tedirgin olma, suyun gelmesi ya da sancıların artması önemli diyor dr, 4,5 cm açıklıkla 10 gün bekleyenler var diyor, umarım doğumun şahane geçer, hiç sıkıntı yaşamazsın bende durumlar bundan ibaret

Size ilk doğum hikayemi paylaşayım canlarım sabah kalktığımda yataktan belim agriyo du öğlene doğru git gide arttı iştahım kesildi hastaneye gittik acilma 2 cm doğum başlamış istersen ewe git dediler peki dedim evde sancılarım baya şiddetlendi akşama kadar çektim sancıları ama kesinlikle çığlık atmadım hiç korkmayın derim saat akşam 9 30 gibi gittik acilma 6.5 cm olmuş ama supriz çatın çok dar doğum imkansız dünya başıma yıkılmıştı nasıl olur o kadar muayne ettiniz ve tahliler doktor derken 8.5 cm açılma ile sezeryana gittim ama çok zoruma gitti boşa sançıktı cekmistm

kuzucuk iyidir insallah. doktora nicin gitmistiniz? benim minnagim zorlaniyor ikiniyor feryat icinde kaliyor. bu kadar kucukken birsey vermk istemiyordum ama dun gece anason rezens verdik. 11. gunimuz gobek de dusmedi karnina masaj yapabilelim. Baska dertleri olmasin insallah

Merhaba canm ilk bebegimde 39+0 oldugumda doktrm dogumu başlatmam gerektigini söylemişti dogal yollarla yoksa 1 hafta içinde dogm olmazsa suni sancı verecegini söylemişti bana tavsiyeleri ilişkiye girmek sıcak duş hurma ve merdiven inip çıkmak olmuştu bu dediklerini yaptım ki sıcak duş ve merdiven çıkmann haricindekileri zatrn yapıyodum 5 gün sonra dogumum gerçekleşti hergün dayanabilecegm sıcaklıkda duşa giriyodum belimn aşagısına su tutuyodum bol bol hurma yiyodm hatta perşembe akşamıydı metronun merdivenlerini yürüyerek inip çıktım cuma sabaha karşı suyum geldi hastaneye gittim hemen açıklık 7 cm di 1-2 saate dogum oldu

Off şiştim kızlar ,bugün doğuran yokmu, en azından birileri doğurunca bizede sıra geliyor diye rahatlıyorum,bugün 36+6 daha zaman geçmiyor sanki ,yuvarlanarak kalkıyorum yattığım yerden resmen
Ayy canim moralini bozmak gibi olmasin da pek çokmuş senin daha
Senin haftanda ben hala calisiyorum simdi dusununce bir asir gecmis gibi geliyor aradan
Sira size de gelsin bir an once insallah, zaman cabuk gecsin bizim de kirkimiz ciksin o arada

Sanirim 14-15 falan olunca yatiriyorlar.
Beslenmesi nasil?
Bizim beslenmesi iyi aslinda ama bilmedigim bir sey ogrendim, belki sizlerin haberi vardir cok sasirdim duyunca.
AB0 uyusmazligi diye bir sey varmis.
Anne 0 kan grubundan,baba A veya B grubundan ise ve bebek babanin kan grubundan olursa bebekte sarilik oluyormus.
Sanirim bizimki öyle. Bebegin kan grubunu henuz bilmiyoruz ama ben 0 esim A. Kizim 0 grubu. Onun beslenmesi oglumdan kat kat kotuydu ona ragmen sarilik falan olmamisti. Buna bagladim ben.

kargasa canim cok gecmis olsun dogum yapmışsin sen de. Aralardaki mesajlari kaçırıyoruz artik bebeklerden:) fark etmedigim arkadaslar varsa onlar da gule gule buyutsun bebeklerini, sağlıkla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…