2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Dogru cnm. Bizde var uyusmazlik. 16 gunluk olduk hala sariligimiz var. 5. Gun 12 cikti. 10. Gun yine 12 cikti. Sinir 15 ancak kuveze girmesi icin 17-20 lerde olmasi lazim dedi doktorumuz.

bizim Ateş'imiz çıktı ili gündür hastanedeyiz.anason ve rezeneden bişeycikler olmaz.bide biogaia diye bir damla vardı onu dene istersen.ben diğer çocuğumda kullanmıştım memnun kalmıştım

İnşallah canım sağol ,beklicez artık :)

Merhaba kızlar, bugün kontrolumuz vardı bizimde. Herşey yolunda ama bebiş inmemiş hala. Şuan için beklemedeyiz hala. Çatı muayenesi oldum bugün. Hiç anlatıldığı gibi korkulcak birşey yokmuş. Olmayanlar kendinizi hiç strese sokmayın boşunaa

vajina içinde ağrısı olan var mı..2-3 gündür var bende..açılma felan mı oluyor yoksa bebiş mi yerleşiyor acaba..

vajina içinde ağrısı olan var mı..2-3 gündür var bende..açılma felan mı oluyor yoksa bebiş mi yerleşiyor acaba..
Bnmde aynı cnm sanki vajinamın içine iğne batirıyolarmş gibi oluyo cok kotu oluyorum ama aćılmanın belirtisimi blmyrum hic

Bnmde aynı cnm sanki vajinamın içine iğne batirıyolarmş gibi oluyo cok kotu oluyorum ama aćılmanın belirtisimi blmyrum hic
senin bebiş kız benimkinden erken davranabilir..aralık annelerine bakarken gözüm korkmuştu 41. haftasını bitirdiği halde gelmeyen erkek bebişler vardı..bizimkinin şimdilik gelmeye pek niyeti yok gibii:)

Birden fazla cocugu olanlar, nasil idare ediyorsunuz ?
Benim sinirlerim laçka oldu. Yuzune bakmaya kiyamadigim kizimin her hareketi batiyor su an.
Kendimi hazirlamistim evet kiskanacak ama bu kadar beklemiyordum.
Emzik istiyor, biberon istiyor. Bebek arabasinin rengine taktı benimki de bu renk olsaydi niye baska renk aldiniz vs vs...acayip acayip hareketler.
Sinirlerim bozuluyor

Ben de çarşamba çatı muayenesi olacağım biraz tedirginim

Sezaryen kervanına bende katıldım kızlar bugün farklı bir doktora gittim o doktor da bebek çok iri dedi. Normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi 4 kg olmuş sen daha 37. Haftadasın ben ilk gördüm 40. Hafta sandim dedi karnın çok büyük dedi. Bebek çok iri olduğu için normal doğumda parcalanirsin dedi çok dikiş atılır ve ben Bu riske girmem dedi Ve bebek dönmüş doğum kanalına girmek için zorluyor ama bu irilikle giremez dedi, bu şekilde normal doğum yaptırırım diyen varsa ona git dedi. 37. Hafta ama gelişimi 40. Haftada dedi. Çok korkuttu beni bilmiyorum. Pazartesi de kendi doktoruma gideceğim oda zaten sezaryen diyordu bakalım ona göre karar vereceğim egerki sezaryen olursa bu salı veya çarşamba sabah ameliyata alınacak misim. Korkmaya başladım iyice

bizim Ateş'imiz çıktı ili gündür hastanedeyiz.anason ve rezeneden bişeycikler olmaz.bide biogaia diye bir damla vardı onu dene istersen.ben diğer çocuğumda kullanmıştım memnun kalmıştım
cok gecmis olsun kuzucuga. iyidir insallah simdi. tesekkur ederim bu damla baya takdir goruyor alalim hemen.

Maşallah canım benden önce doğuracan demek :)

Uyyy ole olmaz inşallah bakalım bakalım nasıl olucak bizim

Hayırlısı olsun canım. Aynı korku biraz bendede var ama olcagına varır herşey üzülme. 4kilo mu olmuş bebiş en son 3700dü sanki. NE kadar zamanda almış 300gr

Beslenmemiz dun itibariyle iyi gidiyor dun daha sariydi bence dusmus hali bu. Ben A baba AB kanla ilgili degil demekki bizim sıkıntı ilk 2 gun duzgun beslenemedi sut inleyince duzelecek insallah Rabbim evlatlarimiza saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…