Canını sıkma canım öyle veya böyle bebişine kavuşacaksın sağlıcakla doğsun inş kuzun. Doğum şekline çok takılma en hayırlısı neyse o olur inşallahSezaryen kervanına bende katıldım kızlar bugün farklı bir doktora gittim o doktor da bebek çok iri dedi. Normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi 4 kg olmuş sen daha 37. Haftadasın ben ilk gördüm 40. Hafta sandim dedi karnın çok büyük dedi. Bebek çok iri olduğu için normal doğumda parcalanirsin dedi çok dikiş atılır ve ben Bu riske girmem dedi Ve bebek dönmüş doğum kanalına girmek için zorluyor ama bu irilikle giremez dedi, bu şekilde normal doğum yaptırırım diyen varsa ona git dedi. 37. Hafta ama gelişimi 40. Haftada dedi. Çok korkuttu beni bilmiyorum. Pazartesi de kendi doktoruma gideceğim oda zaten sezaryen diyordu bakalım ona göre karar vereceğim egerki sezaryen olursa bu salı veya çarşamba sabah ameliyata alınacak misim. Korkmaya başladım iyice
Canım ya en korktuğum şey benim kızda 2 yasında ,odamı böyle olacak ,kalbini kırmaktan çok korkuyorum kızımın, sabır et canım başka elden birşey gelmezBirden fazla cocugu olanlar, nasil idare ediyorsunuz ?
Benim sinirlerim laçka oldu. Yuzune bakmaya kiyamadigim kizimin her hareketi batiyor su an.
Kendimi hazirlamistim evet kiskanacak ama bu kadar beklemiyordum.
Emzik istiyor, biberon istiyor. Bebek arabasinin rengine taktı benimki de bu renk olsaydi niye baska renk aldiniz vs vs...acayip acayip hareketler.
Sinirlerim bozuluyor
İnşallah canım bı sancida kurtulursun sen ve bekleyen annelerUyyy ole olmaz inşallahbakalım bakalım nasıl olucak bizim
Ayni durumdayız kızım 2 yaşında ve çok huperaktif allah yardımcımız olsunCa
Canım ya en korktuğum şey benim kızda 2 yasında ,odamı böyle olacak ,kalbini kırmaktan çok korkuyorum kızımın, sabır et canım başka elden birşey gelmez
Canını sıkma canım öyle veya böyle bebişine kavuşacaksın sağlıcakla doğsun inş kuzun. Doğum şekline çok takılma en hayırlısı neyse o olur inşallah
Hayırlısı olsun canım. Aynı korku biraz bendede var ama olcagına varır herşey üzülme. 4kilo mu olmuş bebiş en son 3700dü sanki. NE kadar zamanda almış 300gr
Aynen canım öyle görünüyor şaka gibi :) seninki de mi sezaryendiMaşallah canım benden önce doğuracan demek :)
Benim kizimda 9 yasinda bu bebisi onun icin yaptik ona kiyamadigim icin cok istiyordu ilk hafta aynen hrsey gozume battiyordu istemeden kalbini kirdim bana ne istiyorsun her dedigini yapiyorum herseyi yapiyorum daha ne yapayim dedi basladim aglamaya ben aglayinca oda agladi karsilikli agladik sonra konustum ben uykusuz kaliyorum o yuzden yanlış anliyorum fln dedimBirden fazla cocugu olanlar, nasil idare ediyorsunuz ?
Benim sinirlerim laçka oldu. Yuzune bakmaya kiyamadigim kizimin her hareketi batiyor su an.
Kendimi hazirlamistim evet kiskanacak ama bu kadar beklemiyordum.
Emzik istiyor, biberon istiyor. Bebek arabasinin rengine taktı benimki de bu renk olsaydi niye baska renk aldiniz vs vs...acayip acayip hareketler.
Sinirlerim bozuluyor
Valla blmiyorum artk bnm ki yukarda ama hala pek aşağıya inmedi bklm nasip er yada geç alcak kucağımıza Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin :)senin bebiş kız benimkinden erken davranabilir..aralık annelerine bakarken gözüm korkmuştu 41. haftasını bitirdiği halde gelmeyen erkek bebişler vardı..bizimkinin şimdilik gelmeye pek niyeti yok gibii:)
Uzun zamandır yazamamıştım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunSezaryen kervanına bende katıldım kızlar bugün farklı bir doktora gittim o doktor da bebek çok iri dedi. Normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi 4 kg olmuş sen daha 37. Haftadasın ben ilk gördüm 40. Hafta sandim dedi karnın çok büyük dedi. Bebek çok iri olduğu için normal doğumda parcalanirsin dedi çok dikiş atılır ve ben Bu riske girmem dedi Ve bebek dönmüş doğum kanalına girmek için zorluyor ama bu irilikle giremez dedi, bu şekilde normal doğum yaptırırım diyen varsa ona git dedi. 37. Hafta ama gelişimi 40. Haftada dedi. Çok korkuttu beni bilmiyorum. Pazartesi de kendi doktoruma gideceğim oda zaten sezaryen diyordu bakalım ona göre karar vereceğim egerki sezaryen olursa bu salı veya çarşamba sabah ameliyata alınacak misim. Korkmaya başladım iyice
Evet 12 ocak canım...Aynen canım öyle görünüyor şaka gibi :) seninki de mi sezaryendi
Evet 12 ocak canım...
Evet normal çok az benim 1. Sezeryan olduğu için 2. de mecburi sezeryan...Bu seneki ocak bebekleri hep sezaryen canım galiba , dikkat ediyorum doktora her giden bende dahil sezaryen günü alıp geliyor :)
Uzun zamandır yazamamıştım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunCanım görünce dikkatimi çekti benimki de 3 hafta önden gidiyor 34 de gittigimde 37 haftanın kilosundaydı ve doktor aynı sana dediği gibi 4 ü geçer bu ve sezeryan olursun dedi bunun de sebebi gebelik şekerimin olması bence sende de olabilir yemek yedikten 1 saat sonra şekerini bi ölçtür bence tedbir amaçlı bide bu kadar kısa sürede 220 almamış olabilir doktordan doktora farkediyor ölçümler milim oynası çok şey değişiyor o yüzdendir hiç korkma
Canım ne yedin ya benim bebis geriden seyrediyorAynen canım öyle görünüyor şaka gibi :) seninki de mi sezaryendi
guzel haberlerini bekliyorum canim.. opuyorum oglunu.. bizimkide oyle temel kelimeler. bende surekli kardes burda diye anlatiyorum. bakalim gorunce cok mutlu olucaklar insallah beraber buyuyecekler:) kolayliklar diliyorum kuzum.. haberdar et..Size de maşallah canım benimki de öyle kanala girmiş çok baskı var geceleri uyuyamıyorum lavaboya gitmekten şimdiye kadar böyle değildim incelme veya açılmaya hiç bakmadı doktorum alttan ama usg ile baktı doğumun yakın günün gelmiş dedi doğum belirtisi olunca gidecem artık hastaneye kontrollerimiz bitti canım sancım gelince de önce evde çekmeyi düşünüyorum 5 dk da bire düşse bile az daha bekleyip öyle hastaneye gideyim diyorum oğlumda 5 dk da bire düşmüştü hastaneye gittim 3 saat sonra doğdu bir de iştahsızlaştım hiç bişey yiyesim yok 2 haftadır yediğimi zorla yiyorum bebeği düşündüğümden bebekte 3150 grammış
Oğlum da pek konuşmuyor tek tük kelimeleri var baba mama dede bebe başka da sözcüğümüz yok şimdilik karnımı arada açıp bebe deyip öpüp gidiyor ama bilmiyorum ne hissettiğini ve doğduğunda nasıl tepki vereceğini :) ben ona bebek kardeş bebiş diye gösterdiğimden öyle seviyor sanırım inşallah doğunca da böyle sever
İlkKızlar ben doktora sezaryen olursam genel anestezi istiyorum dedim.
Doktor dediki ben önce epidural yapıyorum bebek ayık bir şekilde doğuyor 5 dka ya sonra anneyi tekrar genel anestezi yapip bayıltıyoruz dedi. Neden dedim genel anestezide bebekte uyuşuk oluyor kendine gelemiyor dedi. Yani hem belden uyuşturuyormuş sonrada komple. bayıltıyorlarmış böyle saçmalık var mi ben ilk defa duydum ikisini aynı anda...
Ben ve epidural imkanı yok ayık giremem müthiş bir panik var bende...
Ayrıca sezaryen yapan arkadaşlar belden aşağınızı komple batikonladilar mi
Öyle birşeyler anlattılar hemsireler karından ayaklara kadar batikonluyoruz dediler , sizlerede öyle birşeyler yaptılar mi ...
İlk defa duyuyorum ve saçma geldi başka doktorla anlaş derim hem sadece ameliyat bölgesi batikon yapılıyor iki acı birden bünye ye ne gerek var ki o kadar genel olan bebekler var onlara birşey olmuyorsa bence iyi düşün.Kızlar ben doktora sezaryen olursam genel anestezi istiyorum dedim.
Doktor dediki ben önce epidural yapıyorum bebek ayık bir şekilde doğuyor 5 dka ya sonra anneyi tekrar genel anestezi yapip bayıltıyoruz dedi. Neden dedim genel anestezide bebekte uyuşuk oluyor kendine gelemiyor dedi. Yani hem belden uyuşturuyormuş sonrada komple. bayıltıyorlarmış böyle saçmalık var mi ben ilk defa duydum ikisini aynı anda...
Öyle birşeyler anlattılar hemsireler karından ayaklara kadar batikonluyoruz dediler , sizlerede öyle birşeyler yaptılar mi ...
Iyide bende anlamadim epidural yapacak sonradan neden genele donuyorki. Benim gobekten itibaren dize kadar batikonladilar. Cici geceliklerinizi pijamalarinizi ilk gun giymeyin yuruyusten sonra silinip giyin mümkünse resim cektirmeyi planladiginiz lohusa takimlarini berbat oluyor cunku.Kızlar ben doktora sezaryen olursam genel anestezi istiyorum dedim.
Canım bende çok korkuyorum henüz belli değil nasık olacağı ama geneli hemşireler bile tavsiye etmiyolar ayılması etmesi zor diye allah yardım eder ya yada sakinn olasın diye anneye hafif dozda yatıştırıcı verilebiliyormuş benim bir tanıdığıa vermişlerdi çok heyecanlandı ama epidural oldu kimle konuşsam heyecanlancak korkçak bişey yokmuş diyo ama bende paniğimKızlar ben doktora sezaryen olursam genel anestezi istiyorum dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?