2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canını sıkma canım öyle veya böyle bebişine kavuşacaksın sağlıcakla doğsun inş kuzun. Doğum şekline çok takılma en hayırlısı neyse o olur inşallah

Ca
Canım ya en korktuğum şey benim kızda 2 yasında ,odamı böyle olacak ,kalbini kırmaktan çok korkuyorum kızımın, sabır et canım başka elden birşey gelmez

Hayırlısı olsun canım. Aynı korku biraz bendede var ama olcagına varır herşey üzülme. 4kilo mu olmuş bebiş en son 3700dü sanki. NE kadar zamanda almış 300gr

Aynen pazartesi 3780 gr di ,220 gr nasıl aldı anlamadım ki şaka gibi hala soktayim

Benim kizimda 9 yasinda bu bebisi onun icin yaptik ona kiyamadigim icin cok istiyordu ilk hafta aynen hrsey gozume battiyordu istemeden kalbini kirdim bana ne istiyorsun her dedigini yapiyorum herseyi yapiyorum daha ne yapayim dedi basladim aglamaya ben aglayinca oda agladi karsilikli agladik sonra konustum ben uykusuz kaliyorum o yuzden yanlış anliyorum fln dedim
Daha dikkatli olucam dedim simdilik iyi gidiyoruz ama gercekten kizim elim ayagim hersey8m o olmazsa yapamazdim zaten

senin bebiş kız benimkinden erken davranabilir..aralık annelerine bakarken gözüm korkmuştu 41. haftasını bitirdiği halde gelmeyen erkek bebişler vardı..bizimkinin şimdilik gelmeye pek niyeti yok gibii:)
Valla blmiyorum artk bnm ki yukarda ama hala pek aşağıya inmedi bklm nasip er yada geç alcak kucağımıza Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin :)

Kızlar ben doktora sezaryen olursam genel anestezi istiyorum dedim.
Doktor dediki ben önce epidural yapıyorum bebek ayık bir şekilde doğuyor 5 dka ya sonra anneyi tekrar genel anestezi yapip bayıltıyoruz dedi. Neden dedim genel anestezide bebekte uyuşuk oluyor kendine gelemiyor dedi. Yani hem belden uyuşturuyormuş sonrada komple. bayıltıyorlarmış böyle saçmalık var mi ben ilk defa duydum ikisini aynı anda...
Ben ve epidural imkanı yok ayık giremem müthiş bir panik var bende...
Ayrıca sezaryen yapan arkadaşlar belden aşağınızı komple batikonladilar mi
Öyle birşeyler anlattılar hemsireler karından ayaklara kadar batikonluyoruz dediler , sizlerede öyle birşeyler yaptılar mi ...

Uzun zamandır yazamamıştım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Canım görünce dikkatimi çekti benimki de 3 hafta önden gidiyor 34 de gittigimde 37 haftanın kilosundaydı ve doktor aynı sana dediği gibi 4 ü geçer bu ve sezeryan olursun dedi bunun de sebebi gebelik şekerimin olması bence sende de olabilir yemek yedikten 1 saat sonra şekerini bi ölçtür bence tedbir amaçlı bide bu kadar kısa sürede 220 almamış olabilir doktordan doktora farkediyor ölçümler milim oynası çok şey değişiyor o yüzdendir hiç korkma

İnşaAllah canım çünkü banada çok saçma geldi 1 Haftada 220 gr nasıl aldı bu çocuk. Hiç şeker testi yaptirmadim aslında şekerde olabilir çok doğru söylüyorsun, onu bi ölçtureyim inşaAllah
Korkuyorum çünkü kan vermekten bile korkan ben doğum artı sezaryen :)) ama yorumları okudukça biraz daha rahatlıyorum Rabbim razı olsun senden de diğer arkadaslardan da :)

guzel haberlerini bekliyorum canim.. opuyorum oglunu.. bizimkide oyle temel kelimeler. bende surekli kardes burda diye anlatiyorum. bakalim gorunce cok mutlu olucaklar insallah beraber buyuyecekler:) kolayliklar diliyorum kuzum.. haberdar et..

İlk
İlk defa duyuyorum ve saçma geldi başka doktorla anlaş derim hem sadece ameliyat bölgesi batikon yapılıyor iki acı birden bünye ye ne gerek var ki o kadar genel olan bebekler var onlara birşey olmuyorsa bence iyi düşün.

Iyide bende anlamadim epidural yapacak sonradan neden genele donuyorki. Benim gobekten itibaren dize kadar batikonladilar. Cici geceliklerinizi pijamalarinizi ilk gun giymeyin yuruyusten sonra silinip giyin mümkünse resim cektirmeyi planladiginiz lohusa takimlarini berbat oluyor cunku.

Canım bende çok korkuyorum henüz belli değil nasık olacağı ama geneli hemşireler bile tavsiye etmiyolar ayılması etmesi zor diye allah yardım eder ya yada sakinn olasın diye anneye hafif dozda yatıştırıcı verilebiliyormuş benim bir tanıdığıa vermişlerdi çok heyecanlandı ama epidural oldu kimle konuşsam heyecanlancak korkçak bişey yokmuş diyo ama bende paniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…