2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ayaklarım fosur fosur şişmiş ya başka bir yerimde yok ama annemlerdeydik eve gelince gözlerim pörtledi ayaklarımı görünce...ne yapsam ki...ya da dr a gitmem gerekir mi acaba?

Birde endişeli olup doğum yapanlae duygularınız nasıl??? İnsan düşünüyor ya nasıl olcak etçek diye siz atlattınız abartılcak bişey varmıymış gerçektennn bebişi görünce herşey geçiyormuuu

Kızlar ayaklarım fosur fosur şişmiş ya başka bir yerimde yok ama annemlerdeydik eve gelince gözlerim pörtledi ayaklarımı görünce...ne yapsam ki...ya da dr a gitmem gerekir mi acaba?
Biraz yukarı dikmeyi dene bence canım kan akışı olsun önce duşta soğuk su yap sonra dik biraz

Canım ne yedin ya benim bebis geriden seyrediyor

Bulantim vs olmadığından ne gördüysem hepsini yedim meyve sebze ekstra birşey gerçekten yapmadım bi ara doktorun verdiği decavitide bıraktım, su icsem yarıyor diyorlar ya o hesap
Ama bir ara geceleri süt ile nutellaya dadanmıştım:)

Doğru canım o ayilamama olayını bende duydum Rabbim korusun hepimizi. Ama komsular var burd a biri 3 Bebek digeride 2 bebeğini genel anestezi ile doğurmuş hiç bir sıkıntı yaşamadım MaşaAllah dedi. Bebek sadece uyuşuk oluyormuş narkoz yediğinden ilk doğduğunda. Ama belden aşağı uyusturuldugunda normal doğum gibi hemen ağlayıp dinç oluyormuş Bebek bugün bunu bana doğumhane hemşiresi dedi.

Kızlar Merhaba ☺ öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Allah bebişlere hayırlı sağlıklı ömür versin bizde normal doğum bekliyoruz oğlusum asagida kanala yerleşmiş şekilde bekliyor inşallah yakın zamanda bizde alırız kucagimiza bebislerimizi

Ben tamamen bayılmaktan daha çok tırsıyorum canım ya . Evet doğuran çok var ama çok rahat diyorlar belden.henüz nasıl olcak bilmiyorum ama bi şekilde dayanıcaz artık nasıl olucaksa ...

Aynen canım banada çok saçma geldi hem epidural hem genel . pazartesi günü bir doktora daha gideceğim bakayım o ne diyecek. Çok Doğru o kadar genel anestezi ile doğum yapan anne ve doğan bebekler var
Şimdiye kadar boyle çifte uyusturma metodu duymadım belden aşağı yok full batikonla yıkıyorlarmış bacagimdami doğum yapacak tövbe ya hem sinirleniyorum hemde çok garip geliyor bana bugünkü yasadiklarim ve duyduklarim

Ben tamamen bayılmaktan daha çok tırsıyorum canım ya . Evet doğuran çok var ama çok rahat diyorlar belden.henüz nasıl olcak bilmiyorum ama bi şekilde dayanıcaz artık nasıl olucaksa ...

Aslında ben hepsinden tırsıyorum :))
Bazen diyorum kan aldırmaktan korkan ben bide sezaryen eyvah :))
Bilmiyorum son raddeye kadar genel diye zorlayacağım bakalım sonuç ne olacak :)

Aslında ben hepsinden tırsıyorum :))
Bazen diyorum kan aldırmaktan korkan ben bide sezaryen eyvah :))
Bilmiyorum son raddeye kadar genel diye zorlayacağım bakalım sonuç ne olacak :)
Bende kendimi çok merak ediyorum ne yapıcam nasıl olcak diye hep bunları düşünüyorum korku heyecan tuhaf ya ne bilim ben insan inanamıyor sanırım daha çook var derken şurda bişey kalmadı ya bana bu kadar ilginç geliyor yada her anne bunları düşünüyor :)

Onu bende anlamadım ki hem epidural hemde genel insanla alay ediyorlar tüm bayıltma ve uyuşturma tekniklerini hamileler üstünde deniyorlar gibi geldi :)
Sezaryenden çıktıktan ne kadar sonra yürütüyorlar canım hiç bilmiyorum sezaryen prosedürü nasıl olaylar nasıl ilerliyor doktora soruyorum akışına bırak diyor , akışı na bırak tüm metodları sende deneyelim diyor resmen guleyim mi ağlayayım mi şaşırdım

Aynen hepimiz böyleyiz sanırım zaman su gibi akıp geçti yarın itibariyle 38+0 olacağım zaman nasıl geçti nasıl geldim bu zaman hiç bilmiyorum
Ne yaparım nasıl olacak heralde normal olur dogumum derken bide baktım olaylar farklı seyrediyor, yani bizler plan yapıyoruz kader öteden gülüyor:) bakalım daha neler bekliyor bizleri
Rabbim en iyisini en güzellerini nasip eylesin inşaAllah hepimize ...

Bende genel oldum cnm allaha Sığın sen şimdi yine genel olcam cesaretm yok epiduralle olmaya

Canım bende ayniyim ayaklarını uzat ,aşağı sallandırma. Bendede aynı normal oturduğumda ayaklarım fil ayağı gibi sisiyor. Ama yukarı kaldırıp veya uzun oturduğumda hemen geri iniyor şişi.

Aşmış olmaniza cok sevindim.
Benim kizim 6 yasina girecek ve gercekten yasina gore cok olgun akilli bir cocuk.
Hic beklemiyordum bu hareketleri zivanadam çıktı resmen.
Tuvalete gitmiyor, kakasini tutuyor, soylenilen her seye karsi geliyor daha neler neler...benim de huyum batsin agir konusurum, ufacik cocuga sanki koca insan muamelesi yapıyorum sonra pisman oluyorum.
Babasi haftaya sinemaya falan goturecek belki biraz havasi degisir bilmiyorum boyle cok kotu olduk biz

Biraz altına yastık koyarak yüksekte tutarak yat canım bence. Sabaha azalmazsa gösterirsin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…