2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bendende geliyordu yıllar önce sinuzitten dolayi ama bu kadar koyu değil seninki biraz sanki daha kırmızıya dönük rengi
Bendeki koyu sarıydı doktor ileri derecede sinüzit var ameliyat vs. Dedi olmadım o ayrı konu
Bu renk kendimle kıyaslandığımda koyu geldi.. Büyük ihtimal sinüzite alakalıdır ama yinede ihmal etme derim ben canım.
Rabbim acil şifalar versin inşaAllah

Cnm 15 dk uyanıyorsa geceleri cok zor olur uyku+su=sut oluyor mama veriyormusun geceleri en azindan verirsen sende dinlenmis olursun

Sut icin komposta içiyorum
İncir kayisi uzum
Kizim emzirdikten sonra hurma yada helva yiyorum bol su iciyorum arkasından
Sut arttırıcı cay fln kullanmaya gerek kalmadi
Dereotu yiyorum

Bebekle ilgili,hamilelikle ilgili bir sıkıntı olmasında sinüzit olsun. Dayanamadım doktorumada sordum msj attım. Gebelik yüzünden tansiyonunu ölçtür yazmış. Bu karda kışta da ölçtürmek bir mesele. Ölçtürmesemde içim rahat etmiycek şimdi.

Kızlar ben doğum yaptım saat 13:40 ta ikimizde iyiyiz normal doğum oldu.
Hadi gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün kalp kalbe karşıymış bende tam sana yazmıştım. Nasıl oldu dogumun nasıl geçti süreç anlatırmısın bebiş nasıl

Canım 2 renk kapak var biri yeşil biri beyaz,senin aldığının kapağı ne renk acaba

Bence bekle ,zaten olduda acil doğum başlarsa o anda da karar verebilirsin doğum şekline,öteki Dr dedi diye doğum tetiklenmeden sezer yana girme derim

Cnm 15 dk uyanıyorsa geceleri cok zor olur uyku+su=sut oluyor mama veriyormusun geceleri en azindan verirsen sende dinlenmis olursun
Bizimki gündüzleri daha çok uyuyor ben de gece uykusuzluğunu gündüz gidermeye çalışıyorum sütüm varsa mama vermiyorum canım 15dakika da kalktığı zamanlar genelde tam doymayınca oluyor inş zamanla düzene girer diye bekliyorum 40 çıkana kadar düzelir diyorlar :)

Saat 12de hastaneye geldik nstye bağladılar yarım saat sonra muayene ettiler ve süpriz açıklık 8 cm olmuş. Sonra biraz sancı çektim suyu patlattılar ardından hemen ıkınma hissi geldi ve oğlum sağ salim kucağımda şuan çok şükür.

Epidural olmadı kendi sancımla uyuşturucu olmadan çatır çatır doğurdum. Tabiki bi zor oldu

Saat 12de hastaneye geldik nstye bağladılar yarım saat sonra muayene ettiler ve süpriz açıklık 8 cm olmuş. Sonra biraz sancı çektim suyu patlattılar ardından hemen ıkınma hissi geldi ve oğlum sağ salim kucağımda şuan çok şükür.

Epidural olmadı kendi sancımla uyuşturucu olmadan çatır çatır doğurdum. Tabiki bi zor oldu

Ayy gözün aydn cnm Rabbim bizede senin gibi kolay doğumlar nasip etsin böyle doğuranları görünce bi heyecan basıyo bni bzde bi hyrlsyla doğursak inş :)

Bana heyecan meyecan herşey basıyor ya :/ korkuyorum sanırım ben sadece benmi böyleyim ya ne hissetmem gerektiğini bilemiyorummm

Maşallah kısa sürmüş doğumun canım ikinciydi senin değil mi benim de ikinci olacak inş keseyi patlattıklarında ağrı oldu mu canım bi de sancın kaç dk da bir olunca hastaneye gitmiştin bebiş kaç kilo doğdu canım kendini iyi hissettiğinde yazabilir misin bende de çok heyecan var günümüz aynı

Masallah Allah bize de nasip etsin boyle kolay doğumlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…