- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Bebekle ilgili,hamilelikle ilgili bir sıkıntı olmasında sinüzit olsun. Dayanamadım doktorumada sordum msj attım. Gebelik yüzünden tansiyonunu ölçtür yazmış. Bu karda kışta da ölçtürmek bir mesele. Ölçtürmesemde içim rahat etmiycek şimdi.
Hayırlı olsun canımm bir normal doğum daha :)Kızlar ben doğum yaptım saat 13:40 ta ikimizde iyiyiz normal doğum oldu.
Galactago markali bitkisel bir damla benim siparis ettigim.Markası ne kızlar ne içtiniz
Ayy Esra şnş işe yarar bende bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum kızımda emziremedim o zevki yaşamak istiyorum.Galactago markali bitkisel bir damla benim siparis ettigim.
Insallah düşündüğüm gibi ise yarar.
Maşallah canım darısı başımıza kaç kilo doğduSaat 12de hastaneye geldik nstye bağladılar yarım saat sonra muayene ettiler ve süpriz açıklık 8 cm olmuş. Sonra biraz sancı çektim suyu patlattılar ardından hemen ıkınma hissi geldi ve oğlum sağ salim kucağımda şuan çok şükür.
Epidural olmadı kendi sancımla uyuşturucu olmadan çatır çatır doğurdum. Tabiki bi zor oldu
Nasıl oldu canım. Biz normal doğum düşünenler hikayeleri hevesle bekliyoruzz :) güle güle büyütün inşallahArkadaşlar bütün hamileliğimde dizin dohbetlerinizi uzaktan da olsa takip ettim.doğum yapanların göxü aydın.bekleyenleride allah en kısa zaman da kurtarsın.ben de 6 ocak saat 8.39 da oğlumu normal doğumla kucağıma aldım.çok şükür ben kurtuldum sağlıkla.farosı sizin başınıza..paylaşmak istedim....herkese hayırlı sağlıklı doğumlar....
Tebrikler canım allah analı babalı büyütsünslm kizlar ben de 4 ocak saat 9.39 da minik sincabimi kucagima aldim.Kizim biraz küçük 2.900 doğdu. Hem ameliyatim hem ameliyat sonram zorlayıcı oldu. Umarım sizler kolay bir doğum geçirirsiniz ve evinize kısa zamanda dönersiniz. Doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Dünyaya gelen tüm bebislere de Allah uzun ömürler versin.
Allah analı babalı büyütsün canım :) nasıl oldu doğumunMerhabalar herkese
Çok aktif olamasam da 9 ayı geride bıraktık ve ben bu akşam üzeri saat 17:30 da kızımı kucağıma aldım.
Darısı bekleyenlerin başına inşallah
Allah rahmet eylesin annelerin ikisine de. Doğum öncesi ve sonrası kaygılar yaşamak çok normal. Yanımızda biri olsa da olmasa da maalesef bu düşüncelere kapılabiliyoruz. Tecrübesiz olduğumuzdan da daha çok panikleyebiliyoruz. Bebişin ağlaması da üstüne gelince muhtemelen daha kötü hissediyoruz. Daha doğmadı benimki ama tahmin edebiliyorum hissettiklerini.
Bebişin annesi sensin, senden daha fazla iyiliğini düşünmez onun. Bu durumda olan ilk kişi de sen değilsin. Herkes tecrübe ederek anne oluyor. Yanlış yapmaktan da korkma. burada da , normal hayatta da eminim destek olacak çok fazla kişi vardır. Aklına birşey takıldığında mutlaka paylaş biriyle, tek başına tüm yükü almaya çalışıp da hırpalama kendini.
Anne sütünü en çok etkileyenlerden biri de annenin psikolojik durumu. Sen iyi ol , zamanla herşey düzele elbet oturur. Bol bol su iç, kendini aç bırakma bir de emzirme ile ilgili vaktin olduğunda güzel bilgiler alabilirsin paylaştığım linkten;
http://www.lllturkiye.org/2011/07/emzirme-pozisyonlar.html
umarım yararı olur , herşey çok daha güzel olacak. :)
Emzirme olayina cok takilma bir de. Benim nacizane görüşüm bu yönde.
Ben ilk kizimi 2 ay emzirebildim. Sutum vardi ama emmedi, sagarak verdim.
Dogumdan sonraki ilk 6 ay surekli sut sagdim surekli agladim.
O günler geçtikten sonra bir baktim ki kendimi bos yere hirpalamisim,uzmusum.
O bebek bir sekilde buyuyor, ama mamayla ama anne sutuyle. Olan senin psikolojine oluyor.
Simdi oglumu da tam anlamiyla emziremiyorum. Sarilik oldu memeyi tutamiyor. Zaten meme ucum yok, silikon uclarla emziriyorum
Her goren buna takiyor kafayi, kayinvalidem surekli'o lastikle verilmez meme' modunda.
Ben mi?
Amaaaan sen de, cok bilen kendi dogurup emzirsin modundayim artik. Umrumda değiller. Her firsatta emziriyorum, olmayinca mama veriyorum.
Hicbir sey dünyanın sonu degil.
Kendini uzup hirpalama, hepsi olur zamanla.
sanirim maksimum 2 saat uyumusumdur. gaz sancilari, emerken ve kucakta uyuma aski derken sabahi etmisiz yine. uyurken bukuyorum.bende kendimi yavrum emerken memeye gomulup kalacak diye odum kopuyor. insallah duzene girer bu durum. Bu arada gazi var mi bebeklerinizin @mrs_aysel @asli2434 birsey yapiyor musunuz varsa.
Yarın sabah Doğuma gireceğiz insallah yarın Doğum yapacaklar kolay güzel bir şekilde geçer insallah heyecan gerginlik korku hepsi bir arada :) bir dolu süs bavul nasıl yerleşeceğiz bilmiyorum sizde öyle mi oldu:)
Basın sağolsun canım benim allah yardımcın olsun zor öncelikle tek kalmamaya çalış evladına bak güzel hayaller kur ne güzel hediye vermiş yaradan sabır et ve güzel günler olacağını dusun
Insallah canim.Ayy Esra şnş işe yarar bende bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum kızımda emziremedim o zevki yaşamak istiyorum.
Canım sağlıkla büyüt kuzunu inş.Kızlar ben doğum yaptım saat 13:40 ta ikimizde iyiyiz normal doğum oldu.
Canım benim bendrn önce davrandın yine güzrl günlerde büyüt inş. KuzunuMerhabalar herkese
Çok aktif olamasam da 9 ayı geride bıraktık ve ben bu akşam üzeri saat 17:30 da kızımı kucağıma aldım.
Ayy benimde bir valiz bir küçük valiz birde poşet eşim dalga geçiyor ben taşımaya başlayayım hastaneye anca biter diyeAynen hastaneye gidecek esyalari gorunce sinir oldum bir buyuk bavul +sirt cantasinda bebegin bezleri ivir zivirlari . 1 canta kapi susu tabak bardak meyve suyu ve araba icin kocaman bir puset . Sanki hastaneye tasiniyo gibi hissettim
Teşekkürler canm eczaneden mi aldınGalactago markali bitkisel bir damla benim siparis ettigim.
Insallah düşündüğüm gibi ise yarar.
Ben de nedense evde yalniz olmaz bebegi kendi istedigim gibi bakmak emzirmek istiyirum . Basimda birilerinin olup akil vermesine karismasina tahammul edemiyorum . Kendi basima herseyi halledebilecegimi dusunuyirum .yanlis mi dusunuyorum acaba . Annem yakin zaten her gun gidip gelecek ama kaynanamlar kac gun kalacak bilmiyirum . Kalabalikta sıkılıyorum
İnş canım benim bol bol sütlerimiz olsun inş.Insallah canim.
Benim de en buyuk hevesim buydu, moralimi bozmak istemiyorum ama su sarilik davasi yüzünden zorla doyuruyorum ve oglum gittikce biberona alışıyor. Memeden zor akincs sut deliriyor sinirden. Bir emiyorsa iki emmiyor. Insallah bu damla ise yarar sutun akisi hizlanir da memeye doneriz tamamen.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Kızlar yarın 11 de ıkizlerime kavusuyorum dua edin bana bir sorun olucak diye aklım çıkıyor
Maşallah gözünüz aydın. Bende normal doğum bekliyorum doktorum epiduralli normal yapacağız dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Kızlar ben doğum yaptım saat 13:40 ta ikimizde iyiyiz normal doğum oldu.
Gözünüz aydın maşallah bebişe.Merhabalar herkese
Teşekkur ederim canım. Ölçtürdüm tansiyonumu normal çıktı. Sonra bidaha gelmedi de o tarz bişey. Muhtemelen sinüslerden filan diye duşunuyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Bakalım. Bidaha olursa ozaman detaylı bir muayene olurum artık.Ne olur ne olmaz ölçtur canım ihmal etme sakın... Ama tansiyonda olsa normal kan gelir burnundan diye biliyorum. O benim bildiğim tabiki en doğrusu doktora gidip tansiyonuna baktırmak tabiki.
İnşaAllah ciddi birşey yoktur... Rabbim acil şifalar verir inşaAllah canım benim
Bizimde gunduz uykularimiz daha duzenli ve cok. Gece boncuk boncuk gozlerini aciyor ve basliyoruz kisa sureli emmelere.. Ben de sutum doyurmuyor mu diye dusunmeye basladim. bazen de agliyor iki cuk cuk yapiyor orda uyuyor hemen. boyle tekrar ediyor. mama vermek istemiyorum. insallah saglikli olsunlarda elbet bi duzenleri de olur.Bizimki gündüzleri daha çok uyuyor ben de gece uykusuzluğunu gündüz gidermeye çalışıyorum sütüm varsa mama vermiyorum canım 15dakika da kalktığı zamanlar genelde tam doymayınca oluyor inş zamanla düzene girer diye bekliyorum 40 çıkana kadar düzelir diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?