2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ne olur ne olmaz ölçtur canım ihmal etme sakın... Ama tansiyonda olsa normal kan gelir burnundan diye biliyorum. O benim bildiğim tabiki en doğrusu doktora gidip tansiyonuna baktırmak tabiki.
İnşaAllah ciddi birşey yoktur... Rabbim acil şifalar verir inşaAllah canım benim

Galactago markali bitkisel bir damla benim siparis ettigim.
Insallah düşündüğüm gibi ise yarar.
Ayy Esra şnş işe yarar bende bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum kızımda emziremedim o zevki yaşamak istiyorum.

Maşallah canım darısı başımıza kaç kilo doğdu

Nasıl oldu canım. Biz normal doğum düşünenler hikayeleri hevesle bekliyoruzz :) güle güle büyütün inşallah

Tebrikler canım allah analı babalı büyütsün

Merhabalar herkese
Çok aktif olamasam da 9 ayı geride bıraktık ve ben bu akşam üzeri saat 17:30 da kızımı kucağıma aldım.
Darısı bekleyenlerin başına inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım :) nasıl oldu doğumun

O kadar duygusalım ki gözyaşlarım akmaya yer arıyor hormonların oyunu bebeğim de çok huysuz memede uyuyor yatırınca ağlıyor, durmuyor gazımızda var en uzun uyku sürem 4 saat geçen gün gece 1 de uyandı ertesi gün akşam 5' te uyudu. Haliyle yalnız bu şekilde çok zor oluyor insan yanında ses arıyor, destek arıyor. Su, rezene, papatya, komposto bol bol sıvı tüketiyorum bir taraftan bu stres sütümü etkileyecek diye de üzülüyorum tabii, inşallah etkilemez.

Benim ki de sarılık oldu şuan emiyor hatta hep meme istiyor memede uyuyor, benim kucağımda rahat, yatırınca uyanıyor, ağlıyor. Kendi kendine ne uyuyor, ne de duruyor.

Aynı şeyleri yaşıyoruz. 15 günlük bebeğim en uzun uyku sürem 4 saat gözlerim morlaştı :) Meme emme isteği bazen de emzik niyetine kullanıyor beni memeyi bir iki emip uyuyor. Gazı için zinco ve metsil verdi doktor, zinco işe yaramadı. Metsil de ilaç olduğundan ben kullanmak istemiyorum. Bio gaia diye bir ilaç varmış prebiyotik, bitkisel onu soracağım doktoruma.

Aynen hastaneye gidecek esyalari gorunce sinir oldum bir buyuk bavul +sirt cantasinda bebegin bezleri ivir zivirlari . 1 canta kapi susu tabak bardak meyve suyu ve araba icin kocaman bir puset . Sanki hastaneye tasiniyo gibi hissettim

Basın sağolsun canım benim allah yardımcın olsun zor öncelikle tek kalmamaya çalış evladına bak güzel hayaller kur ne güzel hediye vermiş yaradan sabır et ve güzel günler olacağını dusun

Teşekkür ederim, yalnız kalmamak için bu kış günü evimde değilim. Teyzeme kaldım, kadın tek başına kendi dertleri falan haliyle zorlanıyor. Kalktık eltime geldik. En azından kızları var ses olur bana yalnız kalınca insan daha çok bunalıyor hele de bebek durmuyorsa.

Ayy Esra şnş işe yarar bende bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum kızımda emziremedim o zevki yaşamak istiyorum.
Insallah canim.
Benim de en buyuk hevesim buydu, moralimi bozmak istemiyorum ama su sarilik davasi yüzünden zorla doyuruyorum ve oglum gittikce biberona alışıyor. Memeden zor akincs sut deliriyor sinirden. Bir emiyorsa iki emmiyor. Insallah bu damla ise yarar sutun akisi hizlanir da memeye doneriz tamamen.

Kızlar ben doğum yaptım saat 13:40 ta ikimizde iyiyiz normal doğum oldu.
Canım sağlıkla büyüt kuzunu inş.

Merhabalar herkese
Çok aktif olamasam da 9 ayı geride bıraktık ve ben bu akşam üzeri saat 17:30 da kızımı kucağıma aldım.
Canım benim bendrn önce davrandın yine güzrl günlerde büyüt inş. Kuzunu

Aynen hastaneye gidecek esyalari gorunce sinir oldum bir buyuk bavul +sirt cantasinda bebegin bezleri ivir zivirlari . 1 canta kapi susu tabak bardak meyve suyu ve araba icin kocaman bir puset . Sanki hastaneye tasiniyo gibi hissettim
Ayy benimde bir valiz bir küçük valiz birde poşet eşim dalga geçiyor ben taşımaya başlayayım hastaneye anca biter diye

Kizlar biberondan korkmayın benim bebegim ilk günler ve 1 ay boyunca slikon uc ile emip biberibdan sağdıgım sütü içti ek olarak mama da verdim emme refleksi yok diye 1 ay boyunca slikon. Uçla destek olduk emzik verdim almadı biberon ise Philips avent idi gerçekten anne göğüsü ile bu kadar aynı olur az az geldi hep mama yada süt

Kafanız rahat olsun süt gelmezse mama verilir bir şekilde büyür bebeler hayırlısı ile

Ayy ne güzel doğumlar artmış topikte....hayırlı olsun kızlar Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı biz bekleyenlerin başına...bu hafta içi baya doğuran olacak zaten pırt pırt gelecek bebişler hayırlısıyla inşallah...bu arada mide yanmasından uyuyamıyorum gaviscon u dikiyorum kafaya ama bana mısın demiyor :) yatınca daha kötü oluyorum yarı oturur pozisyondayım artık son günlerde...

Ben bebeğimi emziremedim 3-4 gün yardımsız memeyi tutturamıyordum. Yoksa sıkıntı yoktu hatta bir gün ben göndermiştim teyzemi, ama desteksiz tutturamayınca yanımda birileri olsun istedim. Hele de 5 saat bebek aç olup emziremeyince yalnız ne yapacağımı şaşırdım. En son bebek kucağımda titriyordum ağlamaktan, o durum beni çom etkiledi normalde de panik biriyim zaten, hep gözüm bebeğimde nefes alıyor mu? Yatış pozisyonu, üşüyor mu? Hep tedirginim. Bebek hani karnı tok, altı temiz hadi uyusun olmayabiliyor ne yazık ki, benim oğlum çok zor dalıyor, yerinde durmuyor sürekli emmek istiyor aç olsun olmasın ve hep ağlıyor haliyle tek işim bebek Kahvaltım bile ayak üstü ya da gecikmeli durmadığı için. En uzun uyku sürem 4 saat ki her zaman değil. O yüzden ben yalnız olmamayı istiyorum. bebeğim en son sabaha karşı 4 te uyanıyor, öğlen 3-4 gibi uyuyor. Mesela kız kardeşim gelince ben bebekle ilgileniyorum o kahvaltı hazırlıyor. O bebeğe bakıyor ben dinleniyorum

Son düzenleme:
İnş canım benim bol bol sütlerimiz olsun inş.

Kızlar yarın 11 de ıkizlerime kavusuyorum dua edin bana bir sorun olucak diye aklım çıkıyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar ben doğum yaptım saat 13:40 ta ikimizde iyiyiz normal doğum oldu.
Maşallah gözünüz aydın. Bende normal doğum bekliyorum doktorum epiduralli normal yapacağız dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Merhabalar herkese
Gözünüz aydın maşallah bebişe.

Teşekkur ederim canım. Ölçtürdüm tansiyonumu normal çıktı. Sonra bidaha gelmedi de o tarz bişey. Muhtemelen sinüslerden filan diye duşunuyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Bakalım. Bidaha olursa ozaman detaylı bir muayene olurum artık.

Bizimde gunduz uykularimiz daha duzenli ve cok. Gece boncuk boncuk gozlerini aciyor ve basliyoruz kisa sureli emmelere.. Ben de sutum doyurmuyor mu diye dusunmeye basladim. bazen de agliyor iki cuk cuk yapiyor orda uyuyor hemen. boyle tekrar ediyor. mama vermek istemiyorum. insallah saglikli olsunlarda elbet bi duzenleri de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…