2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de p.tesi normal dogum icin yatis yapacam allahin izniyle . Suni sanci ile baslatacak . Dr um ilk dogum 8-12 saat arasi surebilir dedi . belki sali bile dogabilir . Sezaryane bile donebilir herseye hazirlikli olmali
Pazartesi Doğum yapacak 5kişi falan olduk sanırım. Hayırlı haberlerle gelelım insallah

Ay bugün bende rüya gördüm. Kadınları gözümün önünde sezaryene alıyorlardı tek tek bide acık odada sadce etrafı cam ile kapalıydı rüyamda. Herşeyi izledim surekli biri girip biri çıkıyor. Gerilmeye başladım iyice. Umarım herşey iyi olur hem benim için hemde sizler için kizlar

5 dakikadan dusmeye baslayinca diye biliyorum.
Cunku birden duzensizlesebiliyor.
Benim ilk doğumumda 5 dakikada birdi evdeyken, hastanede doktoru gorunce sanci manci kalmamisti :))

Bendede aynı oldu sanırım beş dakkaya düşmüştü şimdi düzensizleşti tekrardan. Hastaneye geldik nstye bağladılar bakalım hayırlısı...

Bendede aynı oldu sanırım beş dakkaya düşmüştü şimdi düzensizleşti tekrardan. Hastaneye geldik nstye bağladılar bakalım hayırlısı...
Günümüz aynıymış canım ben de sancıları bekliyorum sen sancılanınca heyecanlandım ben de ay her an herşey olabilir hayırlısıyla kolayca şıp diye doğum yaparız inş

Bi benim beynim bulanik galiba ruyamda dogum sancisi cekiyorum ama erkenden hastaneye gidiyorum, yani suan rahmetli olan teyzem bile geliyor odaya, adamlar kadinlar cocuklar, annemi uyariyorum bikac kez bu kadar kisi icinde sanci mi cekicem diye, gonderemiyo kimseyi, sonra sancim duruyor, bi cinnet geciriyorum herkes kovuyorum nihayet beyin kimyam degisiyor, daha once hic dogumla ilgili ruya gormuyordum cunku. Demekki dogum yaklasiyiiiii
xkardelenx Kostebekpasta

Allah acil şifa versin bebeğine ya inşallah en kısa sürede iyileşir.
Tüm bebekleri, çocukları , anneleri korusun Allah.

Ben ewe gelir gelmez baglayacagim göbeğimi canım ilk kızımda yaptım fit oldu göbek hatta hemşireler şaşırdı dikiş almaya gidince 10 günde nasıl gitti bu sezeryan göbeği dye korkma bağla bnce
Bağlamadım da korse taktım doktor takabilrisn demişti ama beni çok rahatsız etti dayanamadım çıkardım bi kaç gün sonra gene denedim gene yapamadım bakalım nolacak :) Bu kez farklı bi korse deneyeceğim

Bağlamadım da korse taktım doktor takabilrisn demişti ama beni çok rahatsız etti dayanamadım çıkardım bi kaç gün sonra gene denedim gene yapamadım bakalım nolacak :) Bu kez farklı bi korse deneyeceğim
Canım korse sıkar hemen takarsan ik doğumumda sar demişti dr.. ben şala sardım 10-15 gün hem çok sıkı da sarmadım kendine göre ayarladım sıkılığını sonra korseye geçtim hatta korseyi de kesip çatal iğneyle tutturmuştum çok sıkıyor ve rahatsız ediyor gerçekten...

Dün çok fena gazı oldu benim bebişin
Gaz içn damla almıştık eczaneden onu verdik karnını sıcak tuttuk fln bi süre sonra atlattı ama İnsan onun öyle ağlamasına dayanamıyor açıkcası içim parçalanıyor o ağladıkça. Çaresiz hissediyorum kendimi.
Benimki de gece uyumuyor saat başı kalkıp emmek istiyor hatta bazen 15dakikada tekrar uyanıyor
benim de bazen kafam düşüyor artık gözlerim kapanıyor sabaha karşı dayanamıyorum sürekli uyu-uyan zor oluyor

Resmen etlerim çürümüş gibi ağrıyordu onu takınca ya
Şalla sarmak hiç aklıma gelmedi aslında kolay da olurmuş
düşündüm neyle saracagımı bulamadım korse denedim işte ama şimdi sarsam faydası olur mu ki

kizlar sutu artirmak ne yapiyorsunut benI'm sut az ya yetmiyor oglusa bol su iciyorum humana iciyorum baska one ri var mi ilk zaman tasiyor du simdi yok

Sonrası noldu? Ara mı verdi sancı?
Benim sezeryan olacakti zaten.
Sanciyla gidince dr bir bakalim falan dedi ama sezeryana donme ihtimali yuksekti o yuzden denemedik bile.
Ama 1 saatlik bir hazirlanma sureci oldu ameliyata, o surede duzensizlesti sancilarim. Oysa evde geceden beri periyodik olarak sıklasiyordu.

kizlar sutu artirmak ne yapiyorsunut benI'm sut az ya yetmiyor oglusa bol su iciyorum humana iciyorum baska one ri var mi ilk zaman tasiyor du simdi yok
Ben de ayni durumdayim. 10 gun oldu bugun.
Birkac gun once akiyordu kendiliginden su an nerdeyse yok.
Cok moralim bozuluyor.
Bebegim surekli uyuyor duzenli emmiyor herhalde ondan boyle oldu.
Emse de bagiriyor zaten mama verince sakinlesiyor, sutle doyuramiyorum malesef.
Ben sut arttirici damla siparis ettim iki gune elimde olur herhalde.
Bozayi ben de deneyeyim.
Humana, rezene, tahin helvasi, dereotu ve feci miktarda su...ona ragmen sutum azaldi.

Olur tabiki geç değil canım hem sarınca rahim de çabuk topluyormuş kendini 15 günlükken kontrolde usg den bakıp mükemmel demişti dr um...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…