Aynı şeyleri yaşıyoruz. 15 günlük bebeğim en uzun uyku sürem 4 saat gözlerim morlaştı :) Meme emme isteği bazen de emzik niyetine kullanıyor beni memeyi bir iki emip uyuyor. Gazı için zinco ve metsil verdi doktor, zinco işe yaramadı. Metsil de ilaç olduğundan ben kullanmak istemiyorum. Bio gaia diye bir ilaç varmış prebiyotik, bitkisel onu soracağım doktoruma.
Biogaia yi bende soracagim. doktorumuz maflor adinda probiyotik mikroorganizma iceren takviye gida damla verdi. bir de colinox damla var. iki gundur daha rahat. benim kuzuda memeyi emzik gibi kullaniyor ozellikle gece. emzik verince almiyor biraz ben tutarsam ancak. farkli bir emzik alip deneyecegim. onerisi olan var mi?
kizlar sutu artirmak ne yapiyorsunut benI'm sut az ya yetmiyor oglusa bol su iciyorum humana iciyorum baska one ri var mi ilk zaman tasiyor du simdi yok
sevgili taze ve tecrubeli anneler. Bez okarak prima premium care kullaniyoruz. Altini Sık sık degismeye ozen gosteriyorum. Buna ragmen pisigimiz oldu hemen. Bez yaramamis olabilir mi? Farkli bir marka mi denesem?
yıl başı geldide 10. Gün gectide kızlar .salı randevu var .sanırsam 15 17 ocak aarası alaçam demişti .. bakalım net tarihe kaç gün kaldı. Çok heyecanlı ve endişeli bekleyiş başladı benim için :)))
sevgili taze ve tecrubeli anneler. Bez okarak prima premium care kullaniyoruz. Altini Sık sık degismeye ozen gosteriyorum. Buna ragmen pisigimiz oldu hemen. Bez yaramamis olabilir mi? Farkli bir marka mi denesem?
O kadar duygusalım ki gözyaşlarım akmaya yer arıyor hormonların oyunu bebeğim de çok huysuz memede uyuyor yatırınca ağlıyor, durmuyor gazımızda var en uzun uyku sürem 4 saat geçen gün gece 1 de uyandı ertesi gün akşam 5' te uyudu. Haliyle yalnız bu şekilde çok zor oluyor insan yanında ses arıyor, destek arıyor. Su, rezene, papatya, komposto bol bol sıvı tüketiyorum bir taraftan bu stres sütümü etkileyecek diye de üzülüyorum tabii, inşallah etkilemez.
Oyle tabiki, hormonlarin hepsi tavan. Moral bozmamak gerekiyor. Bebise smsiki saril. Bunlari yasiyan tek anne sen degilsin ve sonuncu olmayacaksin. Hepimiz zombi moduna gecip moralimizi bozacagiz sonucta.
Yaa hadi hayirlisi Nur, saglikla gelsin insallah bebis.
Bu arada tam okuyamadim ama sanirim bugun topikte dogum patlamasi yasayacagiz. Ben de bugun dogum yapacagim insallah. Hep beraber saglikla aliriz kucagimiza. Darisi da tum bekleyenlerin basina insallah.
Bugün doğum yapacak bütün arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun. Inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza. Rabbim inşallah en yakın zamanda bize de tattırır o duyguyu
Teşekkur ederim canım. Ölçtürdüm tansiyonumu normal çıktı. Sonra bidaha gelmedi de o tarz bişey. Muhtemelen sinüslerden filan diye duşunuyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Bakalım. Bidaha olursa ozaman detaylı bir muayene olurum artık.
Nöbetçi Dr a gıcık oldum ,daha o nişan gelmeyecekti belki,öyle yaptı diye düzensiz sancı çekiyorsun kimbilir, sağlıkla al kucağına canım,bende inşallah gündüz başlar doğumumda kendi doktorum direk müdahale eder diye dua ediyorum
Aynen ben de öyle. Hatta kayınvalidem de diyor doktoruna denk gelirsin diye dua ediyorum diye, herkesin moralini bozdu bu olanlar. Şimdi de ne sancım var ne başka bir şey 39. haftam da bitti bugün, sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrularımız inşallah.
Ay tetikleyici bisi yapma bari. Bu hafta yan gel yat haftan olsun. Bebeginle anlasma yap
Yaa ben cok kiskandim herkes bugun doguruyor. Bucukta belime bi sanci saplandi heyecan yaptik hemen cok sabirsizim ben ya. Ama tabiki hayrlisiyla ve kolaylikla gelsin bebiskolar. Ama buraya en son dogurdum yazcak kisi ben olcam gibi geliyiiii
Ay cok üzüldüm suan Rabbim kolay etsin ben de bugün açıklık muaynesi oldum ve doktorumdan dogumu hangi türde bi aciklik muayenesinim tetikledigini ogrendim. Dogumu tetiklemek icin parmaklariyla farkli bi teknik uyguluyorlarmis inceltmek icin. Iste tam olarak bu tetikliyormus. Ne diye o kadar zorladi kafasina göre acaba o doktor. Aman bosver ya bebisin saglikla gelsin sen de cok iyi ol insallah. Gerisi unutulup gidecek.
Âmin, hepimizinki kolay ve sağlıklı olsun inşallah. Ben de kesinlikle o doktorun açıklığa ve nişanın gelmesine sebep olduğunu düşünüyorum, kaç gün geçti ne sancı var ne de başka bir belirti. 10 katlı apartmanda oturuyorum, dün iki kere o 10 katı inip çıktım, yürüyorum hareket vs ediyorum ama tık yok. Sabırla bekleyecektim normalde, ama yok yere böyle bir sürece soktu beni aptal kadın. Her şeyin hayırlısı için dua ediyorum.
Ayy allah bi sancıda kurtarmistir inşallah. normal gelmek isteyen bebekler sanırım beklenen tarihten rahat 15 20 gün önce geliyor kızlar yaa.. sezeryan sanırımm daha çok bekletiliyor ..sabırsızinda da 3 hafta önce gelmişti bak.