2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309

Biogaia yi bende soracagim. doktorumuz maflor adinda probiyotik mikroorganizma iceren takviye gida damla verdi. bir de colinox damla var. iki gundur daha rahat. benim kuzuda memeyi emzik gibi kullaniyor ozellikle gece. emzik verince almiyor biraz ben tutarsam ancak. farkli bir emzik alip deneyecegim. onerisi olan var mi?
 
kizlar sutu artirmak ne yapiyorsunut benI'm sut az ya yetmiyor oglusa bol su iciyorum humana iciyorum baska one ri var mi ilk zaman tasiyor du simdi yok
çörek otu yağı ama soğuk sıkım olsun birde hurma
 
sevgili taze ve tecrubeli anneler. Bez okarak prima premium care kullaniyoruz. Altini Sık sık degismeye ozen gosteriyorum. Buna ragmen pisigimiz oldu hemen. Bez yaramamis olabilir mi? Farkli bir marka mi denesem?
 
sevgili taze ve tecrubeli anneler. Bez okarak prima premium care kullaniyoruz. Altini Sık sık degismeye ozen gosteriyorum. Buna ragmen pisigimiz oldu hemen. Bez yaramamis olabilir mi? Farkli bir marka mi denesem?

pisik kremi ne kullaniyorsunuz?
 

Oyle tabiki, hormonlarin hepsi tavan. Moral bozmamak gerekiyor. Bebise smsiki saril. Bunlari yasiyan tek anne sen degilsin ve sonuncu olmayacaksin. Hepimiz zombi moduna gecip moralimizi bozacagiz sonucta.

Kızlar saat 3 te suyum geldi doğumu bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin

Yaa hadi hayirlisi Nur, saglikla gelsin insallah bebis.

Bu arada tam okuyamadim ama sanirim bugun topikte dogum patlamasi yasayacagiz. Ben de bugun dogum yapacagim insallah. Hep beraber saglikla aliriz kucagimiza. Darisi da tum bekleyenlerin basina insallah.
 

Geçmiş olsun canım benim ciddi birşey olmamasına sevindim. İnşaAllah birdaha gelmez herşey çok iyi olur...Rabbim acil şifalar versin inşaAllah
 
Kızlar birazdan doğuma gidicem hastaneye istanbul kara teslim nasıl olucak bilmem dua edin bana

Rabbim yardımcın olsun canım ağrısız sızısız sağlıkla sihhatle al evladını kucağına inşaAllah dualarım seninle
 
Aynen ben de öyle. Hatta kayınvalidem de diyor doktoruna denk gelirsin diye dua ediyorum diye, herkesin moralini bozdu bu olanlar. Şimdi de ne sancım var ne başka bir şey 39. haftam da bitti bugün, sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrularımız inşallah.
 
Bide benn
Ama benim dana az beklesin bu hafta doktorum raporlu . başıma is acmasin

Ay tetikleyici bisi yapma bari. Bu hafta yan gel yat haftan olsun. Bebeginle anlasma yap

Yaa ben cok kiskandim herkes bugun doguruyor. Bucukta belime bi sanci saplandi heyecan yaptik hemen cok sabirsizim ben ya. Ama tabiki hayrlisiyla ve kolaylikla gelsin bebiskolar. Ama buraya en son dogurdum yazcak kisi ben olcam gibi geliyiiii
 
Âmin, hepimizinki kolay ve sağlıklı olsun inşallah. Ben de kesinlikle o doktorun açıklığa ve nişanın gelmesine sebep olduğunu düşünüyorum, kaç gün geçti ne sancı var ne de başka bir belirti. 10 katlı apartmanda oturuyorum, dün iki kere o 10 katı inip çıktım, yürüyorum hareket vs ediyorum ama tık yok. Sabırla bekleyecektim normalde, ama yok yere böyle bir sürece soktu beni aptal kadın. Her şeyin hayırlısı için dua ediyorum.
 
Maşallah bugün baya bebiş gelcek gibi Rabbim kucaklarına alacaklara sağ salim kavuştrsun inşallah darısı biz sabırsızlıkla bekleyenlere :)
 
Kızlar saat 3 te suyum geldi doğumu bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin
Ayy allah bi sancıda kurtarmistir inşallah. normal gelmek isteyen bebekler sanırım beklenen tarihten rahat 15 20 gün önce geliyor kızlar yaa.. sezeryan sanırımm daha çok bekletiliyor ..sabırsızinda da 3 hafta önce gelmişti bak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…