2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar birazdan doğuma gidicem hastaneye istanbul kara teslim nasıl olucak bilmem dua edin bana
Canim sağlıkla kucakla insallah bebisini
Ay hadi hayırlısı mine saglikla kucakla canim kuzucugunu. bence bu 10 gün içinde bütün ocak analari doğurur gibi .
Kızlar saat 3 te suyum geldi doğumu bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin
Ay hadi sağlıkla gelmiştir şimdi kokluyondur yavrusunu insallah. . @eyetkiner tebrik ederim sağlıkla büyüt kuzucugunu insallah

Doğuma gidiyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bugün doğum yapacak tüm arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun, bir avazda bebişlerimizi alalım inşallah kucağımıza :)
Bugün bereketli birgün olacak, darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah :)

Allah yardimcin olsun canim kolay agrisiz sizisiz kavus melegine:)

Sağlıkla kucağına al canım ,allah yardımcın olsun

Ben kasikla verdim yari uyurken bile agzina tikabiliyorum bu sekilde :) biberondan korkuyorum bende

Kakasini duzenli yapiyorsa sut icin endiselenme canim neden yetmesin minicik mideleri var zaten meme istekleri sadece acliktan degil guvende olmak istiyorlar cok zeki onlar o cusseye ragmen :)

Canim benimde sezeryan tarihim yarindi ama 10 gun erken geldi yine sezeryanla :) boyle daha iyi oldu stres yapacsk firsatim olmadan kizi kucağıma aldim. Darisi bugun dogum yapacaklarin ve sizlerin basina insallah.

Canim benimde sezeryan tarihim yarindi ama 10 gun erken geldi yine sezeryanla :) boyle daha iyi oldu stres yapacsk firsatim olmadan kizi kucağıma aldim. Darisi bugun dogum yapacaklarin ve sizlerin basina insallah.
Haklısın canım son adete göre 20 si falandi demi beklenen doğum tarihin .ama ters olmasaydı senin kız normal gelecekti oyüzden erken geldi kuzucuk..ee sen
Nasılsın canım Miray nasıl annelik nasıl gidiyor rabbim herkese nasip etsin inşallah .

Canım ağrısız sizisiz kolay bi doğum olsun inşallah .sağlıkla kucakla yavrucugunu

Aynen annemlerdeyim zaten. sezaryen dedi doktor 4kg yuda geçmişiz artık ye iç yat modundayım hedef 5 kg :))) doktorda raporlu dedim başıma is açmadan bu hafta paso yatacigimmm artik
Amin canım sağlıkla sihhatle gelsinler inşaAllah.
Aramızda 2 gün var Sanırım canim, son bombayı ikimiz patlatiriz çünkü bendede tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…