2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba Ocak anneleri aranızda çatı muanesi olan var mı?

Msjlarimda yazdim ben cati muayenesini de yaziym yine de, aşırı relax oldugunda cok da fifi bişimiş. Ben genelde bu tarz konularda kurbanlik koyun gibi sessiz olurum, basa gelen çekilir yani sonucta, kendimi aşırı rahat biraktim ve hic bi problem yoktu. Hatta o ara bebegimin basi nerde acaba, acaba şurası burasi neresi diye sorular soruyordum :) olaya takilma, olayın neye hizmet ettgine takıl. 4Kiloluk bi cocuk dogurabilecegimi ogrendim mesela ben, bunu duyunca muhtesem rahatladim, doktor da tebrik etti masallah dedi sakinligim icin, doktor da korkmuyor boyle olunca seninle girecegi dogum surecinden.
Başta kasiliyor muyuk bakmak icin tek parmağıyla kontrol etti, sonra gevsedigimi gorunce iki parmakla acikliga bakti. Sadece bi histi. No acı.

Benimde çarşamba bebegm dogdu ama daha küvezden çıkaramadık bugun çıkabilir dua edin ne olur doya doya bebegimi koklayamadım artık evime gelsin bitsin bu hasret
Canım tez zamanda kavuşursun bebişine inşallah,üzme kendini ,benim kızda sarılıktan küvezde kalmıştı anlıyorum seni,ama merak etme şimdi orda iyice güçleniyor bebiş yani herşey onun için,içini ferah tut annesi o seni hisseder

Ya var ya ben 21 kilo aldim ama bebek büyümüyor. Daha dogrusu adam akilli büyüyor. 3.200 falan. Basindan beri yan gelip yatiyorum bide neyle alakali bi türlü anlayamadim valla bu bebislerin kilosu. Biz de esimle istanbulda yasiyoruz, herkes memleket dışında, arayip duruyorlar bu hafta dogurma diye bakalim basaracak miyizzz

Kakasini duzenli yapiyorsa sut icin endiselenme canim neden yetmesin minicik mideleri var zaten meme istekleri sadece acliktan degil guvende olmak istiyorlar cok zeki onlar o cusseye ragmen :)

Ay cok iyi degindin bu mevzuya. Hepimiz kendimizi surekli memede olma durumuna alistiralim insallah. Çünkü cocuk dedigin gibi sadece doymak icin emmez. Böyle sessiz ve askla uykusuzluga sabrederek, her seyin duzene girecegini kendimize ve birbirimize hatirlatarak bebegimizle ilgilenirsek onu sevgiye bogarsak o kendiliginden guven tatmini duydugu icin bizi rahat birakmaya baslayacak. Her sey guzel olucak ! :)

Ay kizlar bn mart annesiyim ocak anneleri ne yapmis diye bakim dedim keske bakmasaydim kiminiz dogurmus kimi bugun doguracak kimide heyecanla bekliyor sevincten aglaya aglaya okudum yazdiklarinizi Allahim hepimize saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin ne kadar heyecanli bn okurken heyecandan tutamadim kendimi Allahim yardimciniz olsun

Hayırlısı olsun canım,sağ salim ağrısız sızısız bebişini kucağına alırsın inş

Iyiyiz hamsolsun. Kizlar erken gelir derler :) herşey yolunda birbirimizi anlamaya calisiyoruz:))

pisik kremi ne kullaniyorsunuz?
chiccho kullaniyorum ama her degistirdigimde kullanmadim. iki kez de mustela nin kullandim son degisimlerde o sanki daha iyi geldi gibi. yaniliyor da olabilirim. Icerik acisindan daha guvenilir ve iyi urun tavsiyeniz var mi ? urunleri aldigim magzada cok secenegim yoktu.

Kızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Hqla uyumadım gözlerim kapanıyor artık

Hadi gözün aydin aramiza hosgeldin:) Rabbim uzun, saglikli, bahti guzel evlat etsin insallah.

Hayırlı olsun cnm ilk bebisin miydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…