2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ahh canim benim cok gecmis olsun. Sarilik anlamisim ben.
Allah sifa versin bak 2 gununuz kalmis ondan sonra bir daha hic ayrilmazsiniz insallah. Dayanmaya calis birakma kendini sonrasi mutluluk.

Evet aynen öyle yarında ayrıyız sonra carsamba sabahtan alcam bebegimi inşallahh

İşte o benim canım her akşam bu gece doğururum kesin diye düşünüyorum,nedense hep gece senaryosu var bende ilkinde gece olunca :)
Ay bende de gece başlar sabah hastaneye gideriz senaryosu hakim ya acaba sürekli doğumu düşünmek dogurmayi geciktirir mi ki? Ay valla ama suan baska bisi dusunemiyorumkiiii

Ya ben cok zayiftim 21 kilo cok koymadi bana ama 2 gundur kendimi tasiyamiyorum artik. Bana da millet sakın dogurma bi hafta daha diyor bizim veledler de milletin keyfine gore gelcek zaten

Kizlar bende doguramadim daha ben de bekliyorum 2 cm acilmam var nisanim da 2 gun once geldi ama sancı yok henüz ...

2cm acilma hayaliyle gittim ben de, servik uzunlugum 4 cmken sadece 2 cme inmis. Incelme zaten tamamlanmamis Açıklık hak getire. Rahim agzim da hala arkaya bakiyor. Sperm ya da göğüs uyarimi oksitosin salgilatip sanci baslatiomus, günün dolduysa dene bence :)))

Yok canım ben Ankaradayım doktorum hastaneden ayrılıp muayenehane açtı bizde onunla devam etme kararı aldık şimdi anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor bizde birine karar verdik bakalım nasipse doktorun dediği suyun nisanın yada 5 dk da bir sancın olursa hemen beni arıyorsun aynı anda evden çıkıp hastanede buluşacağız zaten oraya gittiğinde hemşireler yardım edecek sana dedi. Epiduralli yapmayı doktorum tercih ediyor bende olur dedim. Doktorumun bir çocuğu var bize kendi doğumunda anlattı sonuçta tecrübeli olan o vardır bir bildiği yine sancıları doğumu hissedeceksin ama yarı yarıya azalacak dedi.

Ay peki benim gibi surekli şu gün dogurucam galiba diye hisleri gelip duran var mi
Ben dün ilk defa o hisse kapıldım bu gece doğacak sanki dedim aceleyle çantama koymadiklarımi koydum gecenin bi vakti. Şimdide herhangi herşey olabilir diyorum bakalım nasip ne zamansa artık bekleyip göreceğiz.

Avent in setinin icinde olani kabul etmedi kizim, avent smootie yi çok sevdi. Kocaman olmasina ragmen tutabildi de. Baslarda eliyle destekliyodu. Fazla vermiyorum sadece acil durumlarda bir de memeyi emzik gibi kullanacagi zaman.
Biberon olarak da avent cam kullaniyorum. Sut sagip veriyorum, mama veriyorum daha emzirmede hic sorun yasamadim. Biberon da az geldiginden yadırgamıyor

Serviks uzunluğundan hiç sozetmedi aslinda doktor.sadece 2 cm açılma dedi. Uzunluk tamamen kisalmadan açılma hiç olmuyor mu acaba bilgin var mı. Senin açılman hic olmamış mi peki sadece kisalma mi dedi merak ettim...böyle beklemek zormuş yaa her yolu deniyorum ama hicbiri işe yaaramiyor hergun temizlik yapıyorum doktor hareketli ol dedi diye... sonrasinda ılık duş falan ama yok yok yok

Ne yaptın canım var mi degisiklik durumunda.. totem yaptim sen doğurunca doguracaim ben de:) hayirlisiyla inşallah. Çarşamba randevum var demistin o arada bi gelisme oldu mu

nur_84 canım sana en son ultrasonda kaç kilo demişti doktorun bebeğin için? Bir ara iki doktor farklı demişti sana ama geçmişte aradım göremedim yazdıklarını. Bizimkine baştan beri 3500 doğar diyor doktorumuz ama geçen hafta 3300 dedi sonunu beklerse daha da artar kilosu gibi geliyor bana. O yüzden merak ettim.

Yani bi maket ustunde gosterdi guzelce, benim anladigim o incelme yani silinme gerceklesmeden zaten acikliga bakamiyor. Ay simdi kalkip bi dusa gircem su tutcam belime kasiklarima falan. Belki işe yarar ya, en azindan azcik hizlansin bidahaki muayeneye kadar. Cok sabirisizm:)) ay bide paramparça dizisinde az once bi sahneye rastladim kadin cocugunu satiodu boyle cinnet getirdim hormonlar da tavan yapti. Kendimi taniyamiyorum

Yaparım diyorum ama ilk tecrübe olunca hiç kestiremiyorum nasıl birşey olacağını sancının şiddetini filan.
Benim görümce doğum yaptığında bir bayan varmış doğum yapan kadının ne kesisi olmuş ne yırtığı nasip imkansızda değil demek ki ama birşeyler yapmak lazım sanırım duzenli egzersiz filan işe yarayabilir ama baştan yapmak lazımdı. O kadın ben hergün zeytinyağı sürüyorum demiş artık ne derece alakalı bilmiyorum.

Ne yaptın canım var mi degisiklik durumunda.. totem yaptim sen doğurunca doguracaim ben de:) hayirlisiyla inşallah. Çarşamba randevum var demistin o arada bi gelisme oldu mu
Canım merhaba, bu sabah su ile beraber olduğunu düşündüm kanamam sebebiyle hastaneye geldim, yatırdılar beni, kendi doktorum kar sebebiyle gelememişti bgn onun yerine başka bi dr baktı, antibiyotik yaptılar belki sudur diye , çok anlaşılmadı, kendi doktoruma bilgi vermiş o da yarın sabah suni sancı ile başlatacağım doğumunu demiş, velhasıl şuan sancım geldi bi saattir falan, 5 dakikada bir falan , sanırım yarın olur bu iş, inşallah kolay olur, benimki de seninki de hepimizin ki , herkese kolay doğumlar diliyorum, birbirimize dua edelim ben ediyorum hepinize

Bnm d3 acilmam 2 cm oldu . Iyi gidiyirdu ama 12 saat doldu dr um mola verelim dedi . 45 dkka filan kendi sancilarin takibi oldu . Sanci azaldi . Zaten yuruyecek takatim kalmadi sabah 8 den beri yemek su verilmedi . Mola verdik biraz yemek geldi . Sanirim bu is yurumryecek kesin yarin sexaryane alacak . Moralim sifir . Bana kalsa 40+6 ya kadar beklenmeliydi

Niye acele ediyor ki doktorun konuşsaydık bi keşke. Bu konularda valla devlet hastaneleri daha iyi benim arkadaşım 41. Haftaya geldi hiç doğum belirtisi yoktu ama doktor acelesi yok ne zaman başlarsa dedi bekledi. 41 haftanın sonuna doğru doğum oldu.

Amannnn gece gece elim ayağım durmadı açtım bir sezaryen görüntüsü merakımdannn elim kolum tutmuyor telefonu elime zor alıyorum elim ayağım boşaldı bir tuhaf oldum... Çok merak iyi değilmiş
Ben vazgeçtim. Oğlum içimde büyüsün bi kaç ay daha :)))

Canım neden illa sezeryana alıyor ? Miadın geçti mi ?

pişik olmasa da muhakkak her alt degistirmede pisik onleyici kremi kullanin..
ben de kizlara prima premium care kullaniyorum, cok sukur pisik olmadilar..
ben earth mama angel baby nin kremini almistim, biraz pahali ama gercekten cok basarili..
ilk dogduklarinda her alt degistirmede surmuyordum, hafif kizarir gibi oluodu, onu surunce bi sonraki alt degistirmeye kadar kizariklik fln hicbisey birakmiyordu ciltte..
sonra her alt degistirmede surmeye basladim..

canim az once de yazdim, earth mama kullaniyorum, meme ucu kremi de, pisik kremi de gercekten mucize gibi..
ciltleri cok hassas olmasina ragmen cok sukur pisik olmadi..
burst bees in sampuanini aldiydim ben, hic iyi gelmedi, yuzlerinde isilik gibi putur putur biseyler cikti, alerji yapti..
earth mama aldim bugun şampuani da :))
pahali diye almamistim :)
burst beesi de artik ben kullanirim napiym..
senin pisik neyle gecti?
ilaç mi surdun?
earth mama organik bak dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…