Ahh canim benim cok gecmis olsun. Sarilik anlamisim ben.
Allah sifa versin bak 2 gununuz kalmis ondan sonra bir daha hic ayrilmazsiniz insallah. Dayanmaya calis birakma kendini sonrasi mutluluk.
Ay bende de gece başlar sabah hastaneye gideriz senaryosu hakimİşte o benim canım her akşam bu gece doğururum kesin diye düşünüyorum,nedense hep gece senaryosu var bende ilkinde gece olunca :)
Ya ben cok zayiftim 21 kilo cok koymadi bana ama 2 gundur kendimi tasiyamiyorum artik. Bana da millet sakın dogurma bi hafta daha diyorMaşaAllah canım :)) ben 16 kilo aldım bi karnım basketbol topu yutmuş gibi hatta iki basketbol desem yeri malum oğlan şişko sanırım yedigim muzlar hurmalar her gördüğüm yemeğe tatliya saldirmalar sonucu böyle oldubizim akrabalar arayıp hep artık dogmadimi doğsun diyorlar annemgilin yanındayım zaten onlarda artık dogsa da sende oda kurtulsa modundalar aman gelmesin hem doktor raporlu hemde 40 . haftaya kadar zorlayacagim inşaAllaj
Kizlar bende doguramadim daha ben de bekliyorum2 cm acilmam var nisanim da 2 gun once geldi ama sancı yok henüz ...
bende varım ama durumum iyi degil sanki belim ve kasıklarım agrıyo patlıyacak gibi@matmazel_matmazel @Kostebekpastaadoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Yok canım ben Ankaradayım doktorum hastaneden ayrılıp muayenehane açtı bizde onunla devam etme kararı aldık şimdi anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor bizde birine karar verdik bakalım nasipse doktorun dediği suyun nisanın yada 5 dk da bir sancın olursa hemen beni arıyorsun aynı anda evden çıkıp hastanede buluşacağız zaten oraya gittiğinde hemşireler yardım edecek sana dedi. Epiduralli yapmayı doktorum tercih ediyor bende olur dedim. Doktorumun bir çocuğu var bize kendi doğumunda anlattı sonuçta tecrübeli olan o vardır bir bildiği yine sancıları doğumu hissedeceksin ama yarı yarıya azalacak dedi.Canim sen istanbulda miydin? Hangi hastanede yapicaksin? Epidural icin gereken bi aralik var ya onu bekle istersen, benim doktorum benim manyak bi sekilde sancilara dayancagmi düşündüğü icin epidurali israr etmiyor ama ben de acik kapi biraktim. Dedim o günume bagli, uykusuz olabilirz ya da o gün sanci cekcek durumda olamayabiliriz, biz o gün bakalim duruma göre epidural takin beeeaaaa diye bagiririz
Ben dün ilk defa o hisse kapıldım bu gece doğacak sanki dedim aceleyle çantama koymadiklarımi koydum gecenin bi vakti. Şimdide herhangi herşey olabilir diyorum bakalım nasip ne zamansa artık bekleyip göreceğiz.Ay peki benim gibi surekli şu gün dogurucam galiba diye hisleri gelip duran var mi
Biogaia yi bende soracagim. doktorumuz maflor adinda probiyotik mikroorganizma iceren takviye gida damla verdi. bir de colinox damla var. iki gundur daha rahat. benim kuzuda memeyi emzik gibi kullaniyor ozellikle gece. emzik verince almiyor biraz ben tutarsam ancak. farkli bir emzik alip deneyecegim. onerisi olan var mi?
2cm acilma hayaliyle gittim ben de, servik uzunlugum 4 cmken sadece 2 cme inmis. Incelme zaten tamamlanmamis Açıklık hak getire. Rahim agzim da hala arkaya bakiyor. Sperm ya da göğüs uyarimi oksitosin salgilatip sanci baslatiomus, günün dolduysa dene bence :)))
Ne yaptın canım var mi degisiklik durumunda.. totem yaptim sen doğurunca doguracaim ben de:) hayirlisiyla inşallah. Çarşamba randevum var demistin o arada bi gelisme oldu muCanım güzel dileklerin için teşekkürler bilmukabele, bugün doktora gittim yine, ne sancı ne kanama var, dr'um haftalık kontrollere döneceğiz dedi, çarşamba çağırdı, çok normal bu durum dedi, devam da edebilirmiş ama etmedi, anladığım kadarıyla çok doğal bir durum, ebe ile de konuştum hastanede, psikolojini rahat tut, ufak kanamalardan hiçbişe olmuyor, tedirgin olma, suyun gelmesi ya da sancıların artması önemli diyor dr, 4,5 cm açıklıkla 10 gün bekleyenler var diyor, umarım doğumun şahane geçer, hiç sıkıntı yaşamazsın bende durumlar bundan ibaret
Serviks uzunluğundan hiç sozetmedi aslinda doktor.sadece 2 cm açılma dedi. Uzunluk tamamen kisalmadan açılma hiç olmuyor mu acaba bilgin var mı. Senin açılman hic olmamış mi peki sadece kisalma mi dedi merak ettim...böyle beklemek zormuş yaaher yolu deniyorum ama hicbiri işe yaaramiyor hergun temizlik yapıyorum doktor hareketli ol dedi diye... sonrasinda ılık duş falan ama yok yok yok
Yaparım diyorum ama ilk tecrübe olunca hiç kestiremiyorum nasıl birşey olacağını sancının şiddetini filan.Canım kesisiz doğum zor dedi drum 1 içerdr 4 dışarda 5 dikişim var.
Canım kendi sancımla hızlı oldu ama biraz zor oldu benim sancılarım çok fazlaydı
Canım rabbim sabrını veriyor gerçekten sen sadece doğum yapabileceğine inan
Çok teşekkür ederim .sancılarım yaklaşık 4 saat falan sürdü.epidural almadım..zaten ilk doğumumda bu şekilde olmuşyu. Bu da normal doğum nasip oldu.darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başına olsun...
Ben:) hislerimde yanılmasaydım bugüne kadar çok kez çoktaaan doşurmuştum. Artık garanti olsun diye 40 bitmeden gelmez diyorum ki gelirse sürpriz olur sevinirimAy peki benim gibi surekli şu gün dogurucam galiba diye hisleri gelip duran var mi
Canım merhaba, bu sabah su ile beraber olduğunu düşündüm kanamam sebebiyle hastaneye geldim, yatırdılar beni, kendi doktorum kar sebebiyle gelememişti bgn onun yerine başka bi dr baktı, antibiyotik yaptılar belki sudur diye , çok anlaşılmadı, kendi doktoruma bilgi vermiş o da yarın sabah suni sancı ile başlatacağım doğumunu demiş, velhasıl şuan sancım geldi bi saattir falan, 5 dakikada bir falan , sanırım yarın olur bu iş, inşallah kolay olur, benimki de seninki de hepimizin ki , herkese kolay doğumlar diliyorum, birbirimize dua edelim ben ediyorum hepinizeNe yaptın canım var mi degisiklik durumunda.. totem yaptim sen doğurunca doguracaim ben de:) hayirlisiyla inşallah. Çarşamba randevum var demistin o arada bi gelisme oldu mu
Benim daha doğum şeklim bile belli değil@matmazel_matmazel @Kostebekpastaadoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Niye acele ediyor ki doktorun konuşsaydık bi keşke. Bu konularda valla devlet hastaneleri daha iyi benim arkadaşım 41. Haftaya geldi hiç doğum belirtisi yoktu ama doktor acelesi yok ne zaman başlarsa dedi bekledi. 41 haftanın sonuna doğru doğum oldu.Bnm d3 acilmam 2 cm oldu . Iyi gidiyirdu ama 12 saat doldu dr um mola verelim dedi . 45 dkka filan kendi sancilarin takibi oldu . Sanci azaldi . Zaten yuruyecek takatim kalmadi sabah 8 den beri yemek su verilmedi . Mola verdik biraz yemek geldi . Sanirim bu is yurumryecek kesin yarin sexaryane alacak . Moralim sifir . Bana kalsa 40+6 ya kadar beklenmeliydi
Canım neden illa sezeryana alıyor ? Miadın geçti mi ?Bnm d3 acilmam 2 cm oldu . Iyi gidiyirdu ama 12 saat doldu dr um mola verelim dedi . 45 dkka filan kendi sancilarin takibi oldu . Sanci azaldi . Zaten yuruyecek takatim kalmadi sabah 8 den beri yemek su verilmedi . Mola verdik biraz yemek geldi . Sanirim bu is yurumryecek kesin yarin sexaryane alacak . Moralim sifir . Bana kalsa 40+6 ya kadar beklenmeliydi
chiccho kullaniyorum ama her degistirdigimde kullanmadim. iki kez de mustela nin kullandim son degisimlerde o sanki daha iyi geldi gibi. yaniliyor da olabilirim. Icerik acisindan daha guvenilir ve iyi urun tavsiyeniz var mi ? urunleri aldigim magzada cok secenegim yoktu.
Cnm nasılsın kizlar nasıllar kediciklerin kiskaniyormu siizn ev tam bir cumbus olmustur
Bizim aldigimiz burst baby pisik kremi iyi gelmedi benim kizimda pis8k oldu devamli değiştirdiğin halde pamukla sildim kuruladim 3 tn degisik krem denedim olmadi en son kizimda kullandigim vi krem vardi onu surdum 4 saat sonra gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?