Ben normal dogum diyince doktoruma tamam epiduralli normal yaparız dedi benimde işime geldi ama bazen diyorum epiduralsiz olsa mı acaba çok mu dayanılmaz sancılar acaba ilk olunca bende bilemedim doktor ne derse o olacak sanırım.
Ben de ilk doğumumda epiduralsiz doğuracaktım açılma 4 cm olunca tekrar sordular bir anda karar değiştirdim tamam dedim ama iyi ki demişim çok rahat ağrısız sancısız bir normal doğum oldu şükür ama bu ikincide seçme şansım yok şimdi doğum yapacağım hastanede doktorum da çok iyi fakat normal doğumda epidural yapmıyormuş o yüzden sancılı olacak bir de bunu denemiş olcam mecburen
Hmm evet canım sağlıkla gelsinler inş bizim bebişler hallerinden memnun :) benim arada sancım oluyor geceleri ama sürekli değil düzensiz yakındır bizim doğumlarımız da ben 11 inde gelsin istiyorum :) nasip bakalım sağlıcakla hayırlısı olsun inş hepimiz için
nur_84
allah anali babali buyutsun cnm . Sancin varmiydi . Ben de yatis yaptim serum yarilandi henuz hafif bi kac sancim oldu bekliyorum . Umudum azaliyir kizlar . Bu arada cati muayenesi de acitmiyor suni sanci da . Bizleri bosu bosuna korkutmuslar .
Gelismeleri yazarim. Ilk dogum oldugu icin 12 saat kadar sürebilir dedi dr
Ben de bekleyenlerdenim. Nişan geleli çok oldu ama bişi olmadı daha. Yürüyüşe başladım, parklardaki spor aletlerini kullanıyorum, her fırsatta plates topunun üstümde zıplıyorum bakalım ne zaman gelecek. ..
Ben yokum artık kardelen'cim. :) Bebemin suyu sınırın altına inmiş epey. Suniyle doğumu başlattılar bu öğlen. 4 cm'deyim şu an. Suniyi çektiler şimdi. Kendi sancimi cekiyorum. Bakalim minik ne zaman gelecek. :)
Ben normal dogum diyince doktoruma tamam epiduralli normal yaparız dedi benimde işime geldi ama bazen diyorum epiduralsiz olsa mı acaba çok mu dayanılmaz sancılar acaba ilk olunca bende bilemedim doktor ne derse o olacak sanırım.
Canim sen istanbulda miydin? Hangi hastanede yapicaksin? Epidural icin gereken bi aralik var ya onu bekle istersen, benim doktorum benim manyak bi sekilde sancilara dayancagmi düşündüğü icin epidurali israr etmiyor ama ben de acik kapi biraktim. Dedim o günume bagli, uykusuz olabilirz ya da o gün sanci cekcek durumda olamayabiliriz, biz o gün bakalim duruma göre epidural takin beeeaaaa diye bagiririz
bizim de muayenemiz vardı bugün kanala inmemiş bebiş..ben bu hafta doğurursun diye düşünmüştüm ama şuan görünürde bişey yok dedi..zaten kendimi henüz doğuma hazır hissetmiyorum ama günümü de geçirmem inşallah..
yıl başı geldide 10. Gün gectide kızlar .salı randevu var .sanırsam 15 17 ocak aarası alaçam demişti .. bakalım net tarihe kaç gün kaldı. Çok heyecanlı ve endişeli bekleyiş başladı benim için :)))
Selamlar kızlar bugün doğum yapan herkese tebrikler uğraşanlara da kolaylıklar diliyorum bnm de dün akşamdan beri ara ara sancım var kızım da aşağı indi gibi bekleyen herkese Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Doğum yapan arkadaslara Rabbim bebeklerini sağlıkla buyutmelerinı, doğum yapacak olanlara kolaylik nasip etmesini dilerim. Bekleyen arkadaşlarımıza da sabırlar versin inşAllah.
Bizi soracak olursanız da nasip kısmet olursa Allah in izni ile kızım önümüzdeki pazartesi bizimle evimizde olacak inş.
Hayırlı olsun canım maşallah size kesi ve dikiş yapıldı mı canım benim de henüz sancım yok beklemedeyiz çok az kaldı çok heyecanlıyım doğum anı çok zor mu ilk oğlum epiduralle doğdu çok kolaydı hiç bişey hissetmeden normal doğum yaptım ama bunda epidural olmayacak normal sancılarımla doğurcam o yüzden biraz stresliyim acaba çok zor olur mu diye
Doğum yapan arkadaslara Rabbim bebeklerini sağlıkla buyutmelerinı, doğum yapacak olanlara kolaylik nasip etmesini dilerim. Bekleyen arkadaşlarımıza da sabırlar versin inşAllah.
Bizi soracak olursanız da nasip kısmet olursa Allah in izni ile kızım önümüzdeki pazartesi bizimle evimizde olacak inş.
Hımm geri sayım sabah başlıyor senin için. belki benimki başlamıştır bile bakalım sabah belli olur benim gunumde .çok heycanli yaa sanki sıra hiç bize gelmicek gibiydi inan ay sonu olunca.zaman geçti öyle böyle son ay im berbat geçti ama diş Ağrısı kalça ağrısı simdide 3 gündür soğuk almışım uyuyamiyorum oksurmekten inş sezeryan a kadar geçer öksürüğümde kötü bi aydı ama bunada şükür tabi beterin beteri vardır diyorum ama antibiyotik 2 paket kullandım bu ay birde şimdi grip için kullanıyorum inş bi sıkıntı olmaz bebis için
Ya var ya ben 21 kilo aldim ama bebek büyümüyor. Daha dogrusu adam akilli büyüyor. 3.200 falan. Basindan beri yan gelip yatiyorum bide neyle alakali bi türlü anlayamadim valla bu bebislerin kilosu. Biz de esimle istanbulda yasiyoruz, herkes memleket dışında, arayip duruyorlar bu hafta dogurma diye bakalim basaracak miyizzz
MaşaAllah canım :)) ben 16 kilo aldım bi karnım basketbol topu yutmuş gibi hatta iki basketbol desem yeri malum oğlan şişko sanırım yedigim muzlar hurmalar her gördüğüm yemeğe tatliya saldirmalar sonucu böyle oldu bizim akrabalar arayıp hep artık dogmadimi doğsun diyorlarannemgilin yanındayım zaten onlarda artık dogsa da sende oda kurtulsa modundalaraman gelmesin hem doktor raporlu hemde 40 . haftaya kadar zorlayacagim inşaAllaj
Ahh canim benim cok gecmis olsun. Sarilik anlamisim ben.
Allah sifa versin bak 2 gununuz kalmis ondan sonra bir daha hic ayrilmazsiniz insallah. Dayanmaya calis birakma kendini sonrasi mutluluk.