2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de ilk doğumumda epiduralsiz doğuracaktım açılma 4 cm olunca tekrar sordular bir anda karar değiştirdim tamam dedim ama iyi ki demişim çok rahat ağrısız sancısız bir normal doğum oldu şükür ama bu ikincide seçme şansım yok şimdi doğum yapacağım hastanede doktorum da çok iyi fakat normal doğumda epidural yapmıyormuş o yüzden sancılı olacak bir de bunu denemiş olcam mecburen

Seninle bir gün var aramızda bende beklemedeyim bizim bebişler gelmek bilmedi bi türlü
Hmm evet canım sağlıkla gelsinler inş bizim bebişler hallerinden memnun :) benim arada sancım oluyor geceleri ama sürekli değil düzensiz yakındır bizim doğumlarımız da ben 11 inde gelsin istiyorum :) nasip bakalım sağlıcakla hayırlısı olsun inş hepimiz için

En kısa sürede al kucagına canım:)

Gelir gelir annesi seni deniyo bebişin :)

Canim sen istanbulda miydin? Hangi hastanede yapicaksin? Epidural icin gereken bi aralik var ya onu bekle istersen, benim doktorum benim manyak bi sekilde sancilara dayancagmi düşündüğü icin epidurali israr etmiyor ama ben de acik kapi biraktim. Dedim o günume bagli, uykusuz olabilirz ya da o gün sanci cekcek durumda olamayabiliriz, biz o gün bakalim duruma göre epidural takin beeeaaaa diye bagiririz

Merhaba :)
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Benim sezeryan tarihim aksi bi durum olmadıkça 20ocak olarak kararlaştırıldı.

Doğum yapan arkadaslara Rabbim bebeklerini sağlıkla buyutmelerinı, doğum yapacak olanlara kolaylik nasip etmesini dilerim. Bekleyen arkadaşlarımıza da sabırlar versin inşAllah.
Bizi soracak olursanız da nasip kısmet olursa Allah in izni ile kızım önümüzdeki pazartesi bizimle evimizde olacak inş.

AT41aa

Canım tekrar tebrik ederim,kesi yapıldımı acaba aşağıdan ? Yapıldıysa kaç dikiş
Canım kesisiz doğum zor dedi drum 1 içerdr 4 dışarda 5 dikişim var.

Canım kendi sancımla hızlı oldu ama biraz zor oldu benim sancılarım çok fazlaydı

Canım rabbim sabrını veriyor gerçekten sen sadece doğum yapabileceğine inan

Çok sevindim canım ne kadar oldu prenses

Anladım canım benim ilkinde kesi oldu yine kesicekler anlaşılan

Merhaba :)
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Benim sezeryan tarihim aksi bi durum olmadıkça 20ocak olarak kararlaştırıldı.
Hımm geri sayım sabah başlıyor senin için. belki benimki başlamıştır bile bakalım sabah belli olur benim gunumde .çok heycanli yaa sanki sıra hiç bize gelmicek gibiydi inan ay sonu olunca.zaman geçti öyle böyle son ay im berbat geçti ama diş Ağrısı kalça ağrısı simdide 3 gündür soğuk almışım uyuyamiyorum oksurmekten inş sezeryan a kadar geçer öksürüğümde kötü bi aydı ama bunada şükür tabi beterin beteri vardır diyorum ama antibiyotik 2 paket kullandım bu ay birde şimdi grip için kullanıyorum inş bi sıkıntı olmaz bebis için

Bebislerinize nasıl yatak aldınız kızlar visko mu pamuk mu sünger mi

MaşaAllah canım :)) ben 16 kilo aldım bi karnım basketbol topu yutmuş gibi hatta iki basketbol desem yeri malum oğlan şişko sanırım yedigim muzlar hurmalar her gördüğüm yemeğe tatliya saldirmalar sonucu böyle oldu bizim akrabalar arayıp hep artık dogmadimi doğsun diyorlarannemgilin yanındayım zaten onlarda artık dogsa da sende oda kurtulsa modundalaraman gelmesin hem doktor raporlu hemde 40 . haftaya kadar zorlayacagim inşaAllaj

Son düzenleme:
Ahh canim benim cok gecmis olsun. Sarilik anlamisim ben.
Allah sifa versin bak 2 gununuz kalmis ondan sonra bir daha hic ayrilmazsiniz insallah. Dayanmaya calis birakma kendini sonrasi mutluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…