Valla seni beklemedim...
doğumum zor değildi suni sancı epidural hiçbir şey olmadım. 3.5 saat sancıyla geldi kuzum...
37+6 da 3460 gram 51 cmle dünyaya geldi.
Ben de iyiyim şükür kendim kalkıp oturuyorum zaten sadece oturma pozisyonunda batmalarım oluyor.
Canım Rabbim bir avazda kurtarsın darda bırakma
Aminnn canım benim
Siz nasıl oldunuz
Canım benim sağlıkla gelsin kuzun kendi sancınla daha çabuk açılman oluyor
Valla seni beklemedim...
doğumum zor değildi suni sancı epidural hiçbir şey olmadım. 3.5 saat sancıyla geldi kuzum...
Ben de iyiyim şükür kendim kalkıp oturuyorum zaten sadece oturma pozisyonunda batmalarım oluyor.
Aminnn canım benim
Siz nasıl oldunuz
Hayırlı olsun canım maşallah size kesi ve dikiş yapıldı mı canım benim de henüz sancım yok beklemedeyiz çok az kaldı çok heyecanlıyım doğum anı çok zor mu ilk oğlum epiduralle doğdu çok kolaydı hiç bişey hissetmeden normal doğum yaptım ama bunda epidural olmayacak normal sancılarımla doğurcam o yüzden biraz stresliyim acaba çok zor olur mu diye
@nur_84 allah anali babali buyutsun cnm . Sancin varmiydi . Ben de yatis yaptim serum yarilandi henuz hafif bi kac sancim oldu bekliyorum . Umudum azaliyir kizlar . Bu arada cati muayenesi de acitmiyor suni sanci da . Bizleri bosu bosuna korkutmuslar .
Gelismeleri yazarim. Ilk dogum oldugu icin 12 saat kadar sürebilir dedi dr
Ben yokum artık kardelen'cim. :) Bebemin suyu sınırın altına inmiş epey. Suniyle doğumu başlattılar bu öğlen. 4 cm'deyim şu an. Suniyi çektiler şimdi. Kendi sancimi cekiyorum. Bakalim minik ne zaman gelecek. :)
Valla seni beklemedim...
Aminnn canım benim
Siz nasıl oldunuz
Hayırlı olsun canım maşallah size kesi ve dikiş yapıldı mı canım benim de henüz sancım yok beklemedeyiz çok az kaldı çok heyecanlıyım doğum anı çok zor mu ilk oğlum epiduralle doğdu çok kolaydı hiç bişey hissetmeden normal doğum yaptım ama bunda epidural olmayacak normal sancılarımla doğurcam o yüzden biraz stresliyim acaba çok zor olur mu diye
Ben normal dogum diyince doktoruma tamam epiduralli normal yaparız dedi benimde işime geldi ama bazen diyorum epiduralsiz olsa mı acaba çok mu dayanılmaz sancılar acaba ilk olunca bende bilemedim doktor ne derse o olacak sanırım.
Benim serum yariyi gecti acilma 1 cm . Silinme de var . Sanci mancida gityi sanki . Sizce umut var mi . Dr bu serum bitsin biraz da kendi sancini bekler olmazsa sezaryan dedi . Cok moralim bozuldi.
Acaba serum bitince etkisi olur mu . Ooooof offfffff
Ben yokum artık kardelen'cim. :) Bebemin suyu sınırın altına inmiş epey. Suniyle doğumu başlattılar bu öğlen. 4 cm'deyim şu an. Suniyi çektiler şimdi. Kendi sancimi cekiyorum. Bakalim minik ne zaman gelecek. :)
Benim serum yariyi gecti acilma 1 cm . Silinme de var . Sanci mancida gityi sanki . Sizce umut var mi . Dr bu serum bitsin biraz da kendi sancini bekler olmazsa sezaryan dedi . Cok moralim bozuldi.
Acaba serum bitince etkisi olur mu . Ooooof offfffff
Çok düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak bi şeyler yapabilirsen yap bence eşinle bi dolaşın gezin gelin :) beklemek istersen de doktoruna söyle riskli bi durum yoksa bekleyin 42. Haftada doğan bebekler var sonuçta
Cidden böyle yapan çok var önemli olan strese girmemek. Ama sezeryan da olsa bozma moralini saglıkla kavuşursun inş yavruna
Kızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Hqla uyumadım gözlerim kapanıyor artık
Ayy canım benim sağlıcakla hayırlısıyla al kucağına...dualarım seninle ve diğer tüm doğum yapan ve yapacak arkadaşlarla Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ..
Ben de doğurmadım hala. Bugün doğum yapan tüm arkadaşların gözleri aydın olsun. Bebişleri sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin rabbim.
Bugün benim oğlan cok az hareket etti. Doktora gittik. Plesenta ikinci derece yaşlanmış. Kireçleme olmuş filan dedi doktor. İki gün sonraya tekrar çağırdı ve kan sulandırıcı iğneyi bırak belli olmaz hemen alabiliriz doğuma dedi. Bir kaç haftadır boyu kilosu pek değişmiyor bebeğimin. Sanırım bu sebeple pek beslenemiyor. Sezeryan tarihimi de bir gün öne çekti. Hersey yolunda giderse 16 sında doğum olacak kısmetse.
Kızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Hqla uyumadım gözlerim kapanıyor artık