2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
AT41aa
Canım tekrar tebrik ederim,kesi yapıldımı acaba aşağıdan ? Yapıldıysa kaç dikiş

Hayırlı olsun canım maşallah size kesi ve dikiş yapıldı mı canım benim de henüz sancım yok beklemedeyiz çok az kaldı çok heyecanlıyım doğum anı çok zor mu ilk oğlum epiduralle doğdu çok kolaydı hiç bişey hissetmeden normal doğum yaptım ama bunda epidural olmayacak normal sancılarımla doğurcam o yüzden biraz stresliyim acaba çok zor olur mu diye

İnşallah açılman olurda normal gelir bebeğin ama hayırlısı neyse Rabbim onu versin tabiki. Suni sancı zor diyip duruyor herkes benide tırsıttılar.

Ayyyy çok heyecanlı cihanda geliyor demek Allah kolay doğum nasip etsin inşallah. .

Maşallah Emre'ye kilosu boyu güzel annesini üzmeden kolayca doğmuş oh misss... Darısı bekleyen herkese içinde de bize inşallah....

Ben normal dogum diyince doktoruma tamam epiduralli normal yaparız dedi benimde işime geldi ama bazen diyorum epiduralsiz olsa mı acaba çok mu dayanılmaz sancılar acaba ilk olunca bende bilemedim doktor ne derse o olacak sanırım.

Canım stres olmamaya çalış dua et hayırlısı neyse onu ver allahım diye. Kendini rahat tutmaya çalış belki yolunda gider normal oluverir.

Aaa hadi hayırlısyla en kolay en güzel şekilde gelsin Cihan Bebek

Çok düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak bi şeyler yapabilirsen yap bence eşinle bi dolaşın gezin gelin :) beklemek istersen de doktoruna söyle riskli bi durum yoksa bekleyin 42. Haftada doğan bebekler var sonuçta
Cidden böyle yapan çok var önemli olan strese girmemek. Ama sezeryan da olsa bozma moralini saglıkla kavuşursun inş yavruna

Gözün aydin canim cok gecmis olsun. Saglikla buyut oğlunu insallah

Ayy canım benim sağlıcakla hayırlısıyla al kucağına...dualarım seninle ve diğer tüm doğum yapan ve yapacak arkadaşlarla Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ..

Ben de doğurmadım hala. Bugün doğum yapan tüm arkadaşların gözleri aydın olsun. Bebişleri sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin rabbim.
Bugün benim oğlan cok az hareket etti. Doktora gittik. Plesenta ikinci derece yaşlanmış. Kireçleme olmuş filan dedi doktor. İki gün sonraya tekrar çağırdı ve kan sulandırıcı iğneyi bırak belli olmaz hemen alabiliriz doğuma dedi. Bir kaç haftadır boyu kilosu pek değişmiyor bebeğimin. Sanırım bu sebeple pek beslenemiyor. Sezeryan tarihimi de bir gün öne çekti. Hersey yolunda giderse 16 sında doğum olacak kısmetse.

Canim cok gecmis olsun.
Kacti sariligi bebeginin?
Kac gundur hastanede?
Sarılık degil canım bebek tersti dogarken su yutmus enfeksiyon oluşmuş antibiyotik tedavisi yapıyolarmıs yanıma hiç getirmediler bebegimi anca ayaga kaldırdıklarında 5 dk gösterdiler bugunde kanına bakmışlar enfeksiyon falan kalmamış çarşamba sabah götürebilirsiniz dediler dogdugundan beri 5 gündür adam gibi göremiyorum yavrumu

Daha dogurmadim ve şimdilik bişey yok. acelemiz de yok. 17sinde gel oğlum diyorum bakalım dinlicek mı Deniz :))

Doğum yapan ve su anda yapmaya çalışanlara selamlar. Kolaylıkla gelsin bebekler. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize.

Bekleyenlere de sabır diliyorum :)))

Maşallah canım kısa sürmüş hayırlı ugurlu olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…