40+5 ışte . Yok kaka yer yok yorgun olurCanım neden illa sezeryana alıyor ? Miadın geçti mi ?
Anladım canım hayırlısı, doktorlar pek risk almaya yanaşmıyor miadı dolduktan sonra ne yazıkkiBnm d3 acilmam 2 cm oldu . Iyi gidiyirdu ama 12 saat doldu dr um mola verelim dedi . 45 dkka filan kendi sancilarin takibi oldu . Sanci azaldi . Zaten yuruyecek takatim kalmadi sabah 8 den beri yemek su verilmedi . Mola verdik biraz yemek geldi . Sanirim bu is yurumryecek kesin yarin sexaryane alacak . Moralim sifir . Bana kalsa 40+6 ya kadar beklenmel
40+5 ışte . Yok kaka yer yok yorgun olur
nur_84 canım sana en son ultrasonda kaç kilo demişti doktorun bebeğin için? Bir ara iki doktor farklı demişti sana ama geçmişte aradım göremedim yazdıklarını. Bizimkine baştan beri 3500 doğar diyor doktorumuz ama geçen hafta 3300 dedi sonunu beklerse daha da artar kilosu gibi geliyor bana. O yüzden merak ettim.
Valla hrlal olsun dikişsiz doğurana ama çoğu dr bu riski almıyor. Çünkü ıkınma ile makata doğru yırtılma olabiliyormuş. Dikiş atarken drumla konuştukta biraz...Yaparım diyorum ama ilk tecrübe olunca hiç kestiremiyorum nasıl birşey olacağını sancının şiddetini filan.
Benim görümce doğum yaptığında bir bayan varmış doğum yapan kadının ne kesisi olmuş ne yırtığı nasip imkansızda değil demek ki ama birşeyler yapmak lazım sanırım duzenli egzersiz filan işe yarayabilir ama baştan yapmak lazımdı. O kadın ben hergün zeytinyağı sürüyorum demiş artık ne derece alakalı bilmiyorum.
Her mesaji okuyamadim dogum yapan arkadaslar hayirli olsun R rabbit35 canim sana da gecmis olsun saglikla sihhatle cikar insallah bebegini haastaneden
cordeliac canim sen de muhtemelen dogum yapmissindir senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de sabah dr a gidecem bakalim en son 20 si icin konusmustuk simdi tekrar son kez gün konusacagiz.
Ah yaramazlık iyş değil işteAmannnn gece gece elim ayağım durmadı açtım bir sezaryen görüntüsü merakımdannn elim kolum tutmuyor telefonu elime zor alıyorum elim ayağım boşaldı bir tuhaf oldum... Çok merak iyi değilmiş
Ben vazgeçtim. Oğlum içimde büyüsün bi kaç ay daha :)))
Cok sevindim gozun aydin bebisinle çıkartırsın ayri kaldiginiz gunlerin acısını bu kadariyla kalir insallah hastane macerasi findigin:)Doğum yapan arkadaslara Rabbim bebeklerini sağlıkla buyutmelerinı, doğum yapacak olanlara kolaylik nasip etmesini dilerim. Bekleyen arkadaşlarımıza da sabırlar versin inşAllah.
Bizi soracak olursanız da nasip kısmet olursa Allah in izni ile kızım önümüzdeki pazartesi bizimle evimizde olacak inş.
Anasinin kokusuyla kucağında bizimkileride gecer o zilli merak etme annesi küçük bebekler daha cabuk gelisiyorlar :)75. Gün canım kilosunu yeni tamamlıyor. 2 kilo olmasını istemişlerdiSizinkiler in yanında çok küçük kalıyor tabı
O an geldiginde inan bunlar aklina gelmiyor ben hep bebegimi dusundum kendimle ilgili hic endisem yoktu acaba kesi atarken ona zarar verirlermi, bebegin ters oldugunu hatirliyormu doktor acaba hatirlatsam mi?Amannnn gece gece elim ayağım durmadı açtım bir sezaryen görüntüsü merakımdannn elim kolum tutmuyor telefonu elime zor alıyorum elim ayağım boşaldı bir tuhaf oldum... Çok merak iyi değilmiş
Ben vazgeçtim. Oğlum içimde büyüsün bi kaç ay daha :)))
Canım son haftalarda ölçümler yanlış olabiliyor benim de öyle olmuştu başka dr a gittim o 270 gr fazla söyledi sonraki hafta kendi dr um da kilo aldığını söylemişti hatta usg den düşük ve fazla da olabiliyor doğumlar hiç canını sıkma sağlığı yerinde olsun ben de geçen hafta 38+3 düm usg de 37 çıktı bütün ölçümler kilosuna da 3360 dedi ama karnım küçücük yoktur o kadar diye düşünüyorum sadece sağlıklı doğsun diye dua ediyorum....Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum
Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum
Kesinlikle takılma geçen hafta pazartesi druma gittim 2850 dedi gününde gelse 3200 anca doğar dedi. Perşembe bebek az hareket ettiği için acile gittik acildeki dr 3650 ölçtü. Arada 800 gram var dün sabah kuzuma kavuştum ve bebeğim 3460 gram doğdu. Çok takılma yaniKontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum
Ben de dün gittim 37+2de 2800 dü. Kötü demedi. Kaç doğar diyr sordum ben hatta. Şu dakikadan sonra farketmez 2800 oldu zaten iyi dedi :) Onlar gelişime takılıyorlar kiloya değil. Zaten doğduktan sonra anne karnında aldığından daha hızlı kilo alıyor. Canınızı sıkmayın.Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum
Geçmiş olsun hayırlı ömrü olsun inşallahKızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Hqla uyumadım gözlerim kapanıyor artık
Rabbim yardmcın olsun dua ediyorum senn için çok çektin yaSlm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Cnm earth mama siparis verememistimcanim az once de yazdim, earth mama kullaniyorum, meme ucu kremi de, pisik kremi de gercekten mucize gibi..
ciltleri cok hassas olmasina ragmen cok sukur pisik olmadi..
burst bees in sampuanini aldiydim ben, hic iyi gelmedi, yuzlerinde isilik gibi putur putur biseyler cikti, alerji yapti..
earth mama aldim bugun şampuani da :))
pahali diye almamistim :)
burst beesi de artik ben kullanirim napiym..
senin pisik neyle gecti?
ilaç mi surdun?
earth mama organik bak dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?