2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bnm d3 acilmam 2 cm oldu . Iyi gidiyirdu ama 12 saat doldu dr um mola verelim dedi . 45 dkka filan kendi sancilarin takibi oldu . Sanci azaldi . Zaten yuruyecek takatim kalmadi sabah 8 den beri yemek su verilmedi . Mola verdik biraz yemek geldi . Sanirim bu is yurumryecek kesin yarin sexaryane alacak . Moralim sifir . Bana kalsa 40+6 ya kadar beklenmel
Canım neden illa sezeryana alıyor ? Miadın geçti mi ?
40+5 ışte . Yok kaka yer yok yorgun olur

Her mesaji okuyamadim dogum yapan arkadaslar hayirli olsun R rabbit35 canim sana da gecmis olsun saglikla sihhatle cikar insallah bebegini haastaneden
cordeliac canim sen de muhtemelen dogum yapmissindir senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de sabah dr a gidecem bakalim en son 20 si icin konusmustuk simdi tekrar son kez gün konusacagiz.

Anladım canım hayırlısı, doktorlar pek risk almaya yanaşmıyor miadı dolduktan sonra ne yazıkki

Canım pazartesi kendi drumuz 2850 demişti. Perşembe diğer dr 3600 dedi. Yani ikinci dr tutturdu 3 gün sonra 3460 doğduk.
Son kontrolde kendi drumuz 3300 ü geçmez gününü beklerse demişti hatta...

Valla hrlal olsun dikişsiz doğurana ama çoğu dr bu riski almıyor. Çünkü ıkınma ile makata doğru yırtılma olabiliyormuş. Dikiş atarken drumla konuştukta biraz...
Bu arada ben kendi drumda doğurmadım. Hava feciydi çağıramadık drumu ama allahtan ilk drfa gördüğüm bir dr olmasına rağmen rahattım.

Çok sagol canım inşallah yarın çıkaracagız yavrumu

Ah yaramazlık iyş değil işte sakin olll :))

Matmazel senin ilk bebegin mi ? Kaç gr olmuş? Senle günlerimiz aynı bakalım hangisi önce gelecek :)

Cok sevindim gozun aydin bebisinle çıkartırsın ayri kaldiginiz gunlerin acısını bu kadariyla kalir insallah hastane macerasi findigin:)

75. Gün canım kilosunu yeni tamamlıyor. 2 kilo olmasını istemişlerdi Sizinkiler in yanında çok küçük kalıyor tabı
Anasinin kokusuyla kucağında bizimkileride gecer o zilli merak etme annesi küçük bebekler daha cabuk gelisiyorlar :)

O an geldiginde inan bunlar aklina gelmiyor ben hep bebegimi dusundum kendimle ilgili hic endisem yoktu acaba kesi atarken ona zarar verirlermi, bebegin ters oldugunu hatirliyormu doktor acaba hatirlatsam mi? sesi hala cikmadi ne zaman duyacağım :) dogunca onu temizlerlerken boynum koptu gözlerimi dikip ona bakarken arkada kaliyordu epey:) ellerine bacaklarına dikkatle baktim birseyi varmi diye. Zaten bu sirada olan olmus bitmis oluyor onu dogumhaneden cikartip babasinin kucagina kapida verdiklerinde dikislerim bile bitmek uzereydi. Normal dogum icin kicimi yirttim sezeryani hic istemedim ama 2.gunden beri ayaktayim yemegimide yapiyorum kizimada bakiyorum sukur. Bunları düşün inan rahatlayacaksin.

Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum
Canım son haftalarda ölçümler yanlış olabiliyor benim de öyle olmuştu başka dr a gittim o 270 gr fazla söyledi sonraki hafta kendi dr um da kilo aldığını söylemişti hatta usg den düşük ve fazla da olabiliyor doğumlar hiç canını sıkma sağlığı yerinde olsun ben de geçen hafta 38+3 düm usg de 37 çıktı bütün ölçümler kilosuna da 3360 dedi ama karnım küçücük yoktur o kadar diye düşünüyorum sadece sağlıklı doğsun diye dua ediyorum....

Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum

Aynen ultrasound a o kdr da takilma, benim de kilosu ayni cikinca tekrar ölçüm yapti 100 grm daha fazla cikti sonrakinde. Cok da onemli degil. Son haftalar bosuna stres yapma, bi hafta daha kilo almazsa en kotu dogumu başlatalım derler. Zaten kocaman bebek oldu. En kotusu dogumu başlatmak olsun yeterkii :)) pekmez ye acayip farkedio kilosunda, bide dikkatli falan beslenme canin ne istiyorsa ye bak gör nasi dobisko olcak

Kesinlikle takılma geçen hafta pazartesi druma gittim 2850 dedi gününde gelse 3200 anca doğar dedi. Perşembe bebek az hareket ettiği için acile gittik acildeki dr 3650 ölçtü. Arada 800 gram var dün sabah kuzuma kavuştum ve bebeğim 3460 gram doğdu. Çok takılma yani

Ben de dün gittim 37+2de 2800 dü. Kötü demedi. Kaç doğar diyr sordum ben hatta. Şu dakikadan sonra farketmez 2800 oldu zaten iyi dedi :) Onlar gelişime takılıyorlar kiloya değil. Zaten doğduktan sonra anne karnında aldığından daha hızlı kilo alıyor. Canınızı sıkmayın.

Bugün kesinleşti artık sezaryen. 4.100gr çıktı normal ultrasonda doktor sezaryen gibi görünüyor ama ayrıntılı ya girmelisin kiloyu sabitleyelim ona göre sezaryen diyeyim dedi. Bendeki ultrason düz fazlada çıkartıyor olabilir. Ama ayrıntılı da daha doğru rakamlar çıkar dedi ona göre egerki kilosu düşük çıkarsa normal bekleriz yok kilolu ise sezaryen dedi, ayrıntılı ya girdim doktorun dedigindende kilolu çıktı 4.300gr çıktı :))) bu cuma alalım dedi 40.Haftayı beklesek olmazmi dedim olur ama riskleri var dedi. Çok kilolu bebekte sezaryen bile sıkıntılı dedi :))) Allah im ne yapacagimi sasirdimmm şişko bebeğin annesi diyor doktor
Ama dahada bekleyeyim mi doğurayım mi ki bilemedim

Geçmiş olsun hayırlı ömrü olsun inşallah

Slm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Rabbim yardmcın olsun dua ediyorum senn için çok çektin ya

Cnm earth mama siparis verememistim
O yuzdddn burst bees almistim sampuan yagini falan kullanmadim hastaneden ebeler kullanmayin dediler 40 i cikana kadar kullanmiycam bugun kontrolumuz vardı doktor cildi iyi dedi goguslerde sorun yok simdilik popo da gecti inotyol kremin ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…