2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Her şeyde vardır bi hayır bebiş Nasıl gelmek isterse öyle oluyor Hakkı'nda hayırlısı olsun şişko Bebek Bebek'te güzel oluyor. Benim kızımda şişkoydu oğlumda su an 3800 gr ve 8 gün kaldı doğuma bakalım ne kadar doğacak

Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum
Can'ım sen kafana takma banada 2.750 dedi doktor ertesi gün 3.150 gr doğdu genelde doktorlar ölçüm alırken biraz cimri oluyorlar

aynen öyle benim oğlumda 10 günde 530 gr almış doğduktan sonra çok hızlı büyüyorlar.ama sürekli memem dışarda geziyorum :

Aynen canım Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşaAllah...
Beni bir tek korkutan sezaryen, sondası dikişi vs vs

Kontrolden geldim oglum 37+5 2800 civariymis kucuk dogacak son haftada kilo almasi gerekirken almamis dedi doktorum oysa ki gecen hafta 2890 gr di. Cok sukur saglikli ama yine de moralim bozuldu biraz. O kadar da dikkatli besleniyorum

Hiç canını sıkma canım önemli olan sağlıklı sıhhatli olması...
Yanlış ölçüyorlar ona bizzat bugün ve 3 gün once şahit oldum ben onun için kafana takma eminimki doktorun söylediğinden daha kilolu olur bebeğin hayırlısı ile inşaAllah...

Cok sevindim gozun aydin bebisinle çıkartırsın ayri kaldiginiz gunlerin acısını bu kadariyla kalir insallah hastane macerasi findigin:)

İnşallah canım Allah razı olsun bi gelsin kuzum ozaman daha güzel paylaşımlar yaparız hep birlikte

Canım hiç korkma İnan bebeğin sağlıkla yanında olduğunda ertesi gün bile unutuyorsun çektiğin zorlukları. sonra tatlı dertlerin oluyor emzirme gaz vs onlarla vakit geçerken dikişin acısını düşünmüyorsun bile.
zaten öyle çok büyük bi zorluk da çekmezsin inş sondayı da uyuşturulunca takıyorlar eğer öyle değilse de sen öyle iste

Selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 38+2yiz nasip olursa 3425gr dedi dktor kilosuna biraz Tombik dedi daha tam doğum kanalına girmemiş büyük ihtimal bnm doğum biraz geç olcak gibi hkkmzda hyrlsı

sezeryandan korkacak hiçbirşey yok 2 günde iyileşiyorsun.sadece ilk kalkıp yürümesi biraz zor o kadar.inana bana korkacak birşey yok

Doğum yapanlar hayırlı olsun.
Gözünüz aydın...

Ben 39+1 de doğum yaptım. 3760 kilo doğdu oğlum. Anne karnında biraz sıvı yuttuğu için solunum sıkıntısı yaşadık midesini temizlediler. Şimdilik iyiyiz elhamdülillah.

Doğum sancımı saat yediden sonra kaale alıp dakika tutmaya başladım ama hala belli belirsiz bişeydi. Doğum sancısımı değilmi diye tereddütteydim. Dakikalar beşe düşünce saat 12de hastaneye gittik. Yaklaşık bir buçuk saat sonra doğum gerçekleşti.

Adı ahmet selim oldu. Küçük bir kesim varmış. Sanırım üç dikiş. Bizden haberler bu kadar.

Bebek kilosuna takilan arkadaslar,doktorumun dedigine gire dogum kanalina yerlesen bebeklerin kilosu ultrasonda daha az cikiyormus.
Kizim dogum kanalina girmemisti doğduğunda ultrason kilosuyla ayniydi.
Ama oglum kanala yerlesmisti , doğumdan 3 gun onceki ultrasondan 500 gr fazla dogdu.

Arkadaşlar emzirirken sıkı sütyenler ozellikle balenliler falan pek önerilmiyor sut kanallarina baski yaptigi icin.
Peki su sporcu sutyeni tarzi olanlar giyilebiliyor mu acaba?
Ben sutyensiz duramiyorum cok terliyorum goguslerim buyuk zaten.
Bugun sporcu sutyeni taktim ama tereddut ettim.

Slm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Hayırlısı olsun canım kendi sancınla daha rahat olur. Bebiş hazır değil demek ki

Oh maşallah tosunaaa :) 39doluyosa sorun olmaz heralde canım. Tabi sen ve doktorun daha iyi bilirsiniz

Ben de aynı durumdayım ya takılır bence emzirme atleti sıkı tutunca sanki daha çok sütüm oluyor gibi geliyor serbestken azalıyor sanki

Kızlar benim Bebek uyumama rekoru kırmak istiyor bence. Sorun var gibi durmuyor ama gözler fıldır fıldır geceden beri ne kendi uyudu ne beni uyuttu kucakta takılmak istiyor öylece

Maşallah canım darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…