2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar benim Bebek uyumama rekoru kırmak istiyor bence. Sorun var gibi durmuyor ama gözler fıldır fıldır geceden beri ne kendi uyudu ne beni uyuttu kucakta takılmak istiyor öylece
Ay yerinde olmayı ne kdr isterdim bi bilsennn. Dogurup bu tatta seyler yasamak icin deliriorum suan butun gun squat yaptim ütü yaptim ayakta az once karnıma bi sanci saplandi hemen sevindirik oldum. Ama devami henuz yok zaten üsütme sancisi gibi bisidi. Boyle bisi deildir herhalde dogum sancisi

Ben emzirme sutyeni kullaniyorum esimin atletlerinden giyiyorum valla uzerine :)

Kızlar benim Bebek uyumama rekoru kırmak istiyor bence. Sorun var gibi durmuyor ama gözler fıldır fıldır geceden beri ne kendi uyudu ne beni uyuttu kucakta takılmak istiyor öylece
Benimkide tam tersi uyansin diye sabahtan beri yapmadigim kalmadi. Emziricem emziremiyorum sariligi toparladi sanki ama icim rahat etmiyor. Diger annelerin bebisleri ne kadar aralikta emiyor uyaniyor biri yazsin deliricem

Kızlar su içiyormusunuz bu aralar çok su içemiyorum

Ocak anneleri doğum yapanların bebekleri hayırlı olsun yapmayanlara da Allah kolaylıklar nasip etsin.
Şubat annesi olacağım nasipse.
Hangi bebek bezi alıcam ya? Her yerde farklı şeyler yazıyor. Prima çok sızdırıyormuş. Molfix sertmiş. Huggies kalınmış.
Kafayı yedim

Benimkide tam tersi uyansin diye sabahtan beri yapmadigim kalmadi. Emziricem emziremiyorum sariligi toparladi sanki ama icim rahat etmiyor. Diger annelerin bebisleri ne kadar aralikta emiyor uyaniyor biri yazsin deliricem
3 saatte bir hemen hemen.
Gun icinde iki defa tam uyanik oluyor.
O ara surekli emmek istiyor.
Onun dışında basinda sinir krizi gecirecek gibi oluyorum uyandiramiyorum.
Nadiren acikip da ağlıyor zaten ben zorla uyandirinca aciktigi aklina geliyor.
Altini falan aciyorum anca o zaman.

Ben doğum için prima premium care yenidoğan aldım 1 paket de komili 2 numara dan aldım ikisini de açtım komili daha yumuşak ve mis gibi kokuyor fiyat olarak da yarı yarıya...bez işi biraz deneme yanılma ile karar verilecek gibi duruyor bakalım deneyince yazarız artık :)

3-3.5 saatte bir kendi haline biraksam uyanir benimkide. Gece 2 kez uyaniyor. Bu araliklarda yine. Allahtan ev sicakda bezini acinca uyanmadiginda yikiyoruz uyansin diye. Daha 9.gun cok uyuyor gibi geliyor sarilik endisesi ile kasikla falan agzina sut tikiyorum neyseki bi benimki bu kadar uyumuyormus:)

Oh maşallah tosunaaa :) 39doluyosa sorun olmaz heralde canım. Tabi sen ve doktorun daha iyi bilirsiniz

Benim şişko 38+3. Bide 2 .5 hafta önce gidiyormus şuan :)) doktora kalsa hemen alacak . 40. Haftayı bekleyelim dedim riskleri var dedi canım bilemedim

Benim şişko 38+3. Bide 2 .5 hafta önce gidiyormus şuan :)) doktora kalsa hemen alacak . 40. Haftayı bekleyelim dedim riskleri var dedi canım bilemedim
Canim kizim 37+2 de geldi dogumdan hemen sonra kucagimdaydi. Kilosu iyiyse doktorunada guveniyorsan drunu dinle.

Sağol canım Allah Razı olsun gerçekten yazdıklarınızı okuyunca gaza geliyorum cesaretleniyorum. İyiki varsınız...
Bide ben iğne ve kan aldirmaktan bile korkarim. Onun için sezaryen ürkütücü geliyor

Sağol canım Allah Razı olsun gerçekten yazdıklarınızı okuyunca gaza geliyorum cesaretleniyorum. İyiki varsınız...
Bide ben iğne ve kan aldirmaktan bile korkarim. Onun için sezaryen ürkütücü geliyor
Ben de kan aldirmaktan ve iğneden aşırı korkan birisiyim. Bayılma noktasına gelenlerdenim. Bebis için 2.aydan beri her gün iğne oluyorum 180 tanesi bitti,daha geçen gün 50 tane daha aldık. Yeter ki o iyi olsun diye düşününce katlaniliyor.
Sezeryan ya da normal,biraz kafandan at. Allah sana en güzel taşıyabileceğin yükü verir. Yapabileceğin doğum şeklini nasip eder Allahin izniyle. Hangi şekil olursa olsun ağrı acı hissetmeden doğum yapıp doğumdan sonra da ağrı acı cekmeden bol sutunle emzirmeli günlerin olsun inşaAllah.

ben her ses verdiğinde alıp emziriyorum oda 1 veya 1,5 saate filan denk geliyor.biraz soyundur alt tarafını uyanır emzirşrsin gıdıkla filan

Cnm benim kiz 2 saate bi kalkiyor geceleri 1 buçuk saat bazen 2 buçuk saat eger iyi emmediyse 1 bucuk saat sonra kalkiyor hep bu sekilde devam ediyor bugun kontrolumuz vardi 2 haftada 500 gr almis sadece anne sutu aliyor 2 saate 20 dk emiyor yetmez diye dusunmustum ama yetiyormus

özellikle komiliyi merak ediyorum kullanınca yazar mısın

belden yapılan iğneden bahsediyorsan onu hiç hissetmiyorsun valla ben kan verirken daha çok Can'ım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…