2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok az kalmış yakında sen de başlarsın bizim gibi :))) biri bana tonlarca para verse gece dakka başı kalk dese kesinlikle kalkmam ama bebiş gık dese kalkıyorum sinirlenemiyorum bile ama eşimden çıkartıyorum acısını :)))

Bizimkini de sarılık uyutuyor malesef.
Ayni endişeyle ben de biberon tikiyorum agzina :)
Banyo yaptirinca uyaniyor da sonrasi kotu. Bugun banyodan sonra emdi sonra bir uyudu ki bir daha uyandirabilene ask olsun.
Yalniz dun gece surekli ayaktaydik, hep huzursuzdu.
Öyle olunca emzirmek de mumkun olmuyor nerdeyse.
Uyusa dert uyumasa dert bilemedim ki :)

Ben prima kullanıyorum ve çok memnunum
Sızdırma yapıyor diyenlerin de çok beklettiğini düşünüyorum açıkçası

Benimkide tam tersi uyansin diye sabahtan beri yapmadigim kalmadi. Emziricem emziremiyorum sariligi toparladi sanki ama icim rahat etmiyor. Diger annelerin bebisleri ne kadar aralikta emiyor uyaniyor biri yazsin deliricem
Benimki en fazla uyuduğu 3 saat oluyor genel düzeni gündüzleri 2buçuk saatte bir kalkıyor ama gece olunca saat başı oluyor yada daha erken
Bence eğer düzenli olarak 3-3buçuk saatte uyanıyorsa korkmamalısın gayet normal

ben her ses verdiğinde alıp emziriyorum oda 1 veya 1,5 saate filan denk geliyor.biraz soyundur alt tarafını uyanır emzirşrsin gıdıkla filan
Giki cikmiyorki soydum, bezini actim, ebe elini islat yüzüne sur dedi onu yaptim, topuklarini sıktım ve hatta yikadim. Sadece yikayinca uyanıyor edepsiz.

Canım öyle bi anlatmıssın ki güldüm. Kolay doğumlar olsun inşallah :)

Masallah prensese bakalim bizimki 2 haftada ne alacak bu uykucu tembel haliyle :)

belden yapılan iğneden bahsediyorsan onu hiç hissetmiyorsun valla ben kan verirken daha çok Can'ım acıyor

İnşaAllah canım dediğin gibi olur. Çünkü bir ara haberlere çıktı kadın epidural olmuş beyin felci geçirmiş o haberi duyduktan sonra eşim genel daha iyi demeye başladı tabiki herşey nasip kısmet ama benden çok eşim korkuyor epiduralden :))

Güzel dileklerin ve duaların için çok sağol canım benim Rabbim razı olsun senden Rabbim herşeyin en güzelini en iyisini nasip eylesin inşaAllah hepimize hayırlı güzel ağrısız sizisiz sağlıklı sıhhatli tek nefeste kurtulacagimiz doğumlarımız olsun inşaAllah

Canim kizim 37+2 de geldi dogumdan hemen sonra kucagimdaydi. Kilosu iyiyse doktorunada guveniyorsan drunu dinle.

Doğru söylüyorsun canım
Cuma günü doktorun alalım dedigini eşime söyledim oda babalık izni vs var alıp gelecek inşaAllah. Sadece cuma sabaha yetişemem diyor ,geç gel sıkıntı yok dedim ,her anında yanında olmak istiyorum olamadıktan sonra neden geliyorum ki annemler ilgilenir dedi baktım oda haklı
En kötü ihtimal pazartesi olurum sanırım sezaryeni :)

cok tesekkurler hemen bakayim. saglikli ve kaliteli bir urun olsun da.. yavrucaklar bir de onun rahatsizligini yasamasin.

Kizlarrr 39dayimm bisi sorabilir miyimm ,
Dogumdan bi kac gun once bi belirti olur mu acaba dogumun yaklastigini anlamam icin?
Henuz bi agri sancim yok nst de belli belirsiz sanci cikmisti bi hafta once.
Yarin yine dr a gidecegim insallah.kardan gidebilirsek :)
birden mi gelio agri acaba ya

Kızlar cok şükür atlattık doğumu dün sezeryan gerçekten zormuş bence asla bir seçim olmamalı risk yoksa tabiki yarın hastaneden çıkacağız zorlu günler bekliyor bizi dün sabahladık resmen ama çook güzel bir duygu hepiniz hayırlısıyla alın kucağınıza:)

Selam ocak anneleri ben mart annesiyim ama erken dogum riskim oldugunu ogrendim 4 gundur yatiyorum sadece wc ye kalkma iznim var... Size sorum olacak benden mukus kivaminda kahverengi sumuksu birsey geldi bugun 2. Kez.. doguma yakin boyle birsey yaşayan yada duyan var mi

Kızlar 23 ocak sezeryan günümü aldım evimi temizliyor um son şeyleri gözden geçiriyorum bavuluma koydukları sizce eksik var mi
1 gecelik
1 alt üst pijama sabahlikli
2 takım hastane çıkışı tam takım
Ayrı 2 alt üst zihin
Bebek çorap
Biberon
3 kilot
Terlik
Peçete havlu koy cam
Eksik neler var
Buarada herkese hayırlı doğumlar figüranlar bol sütlü stressiz gunler

Battaniye
Bebek bezi
Islak pamuk mendil
Ağız mendili
Ped
Pişik kremi
Göğüs kremi
Hasta bezi

hayırlı olsun Can'ım minnağın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…