2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
depend hasta kilotu koymalısın çok rahat oluyor

Sabah erken olmak zorundamisin dr ile konusup gec saatte olamazmisin bence yardimci olurlar. Sonucta 8 saat aclik lazim ona gore ayarlarsin kendini.

Gozunaydin hayirli guzel omurlu olsun evladin insallah. Genel mi oldun zorluktan kastin ne agrin mi cok oldu.

Canım eşin haklı yanında olsun paylaşsın bebeğinizin sevincini :)

Güle güle büyüt bebeğini canım :)

Aynen canım Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşaAllah...
Beni bir tek korkutan sezaryen, sondası dikişi vs vs
Sakın korkma bende senin gibi çok korkardım ama sezeryandan değil sonrasından korkardım dikişlerimin şişmesinden çünkü kışın ne çorap giyerim ne atlet ama çok şükür 2 yıldır hiç sıkıntı olmadı hatta eve geldim hemen ayağa kalktım inşallah 2. De de öyle olurum sadece kendini salma

Canım anlattığın nişana benziyor. Bebeğin olduğu yerin ağzını kapatan tıkaç die geçio. Ama bu doğum hemen başlıcak demek değil diye biliyorum. Hayırlısı olsun bebişin ve senin için. Stres yapma hiç ama iyi düşün

Ay tebrik ediyorummm masallah size. Darisi basimiza :)
Bi doktoruna danış nolur nolmaz canim. Benim doktorum en ufak bi lekelenmede haber ver demisti riskli zamanlarımda.

Battaniye
Çıkış icin tulum mont ya da yün battaniye
Kendin icin atlet sutyen
Gogus pedi
Kendin icin corap
Agiz bezi

Hayırlısı olsun canım ,tosun geliyor desene maşallah

Battaniye
Bebek bezi
Islak pamuk mendil
Ağız mendili
Ped
Pişik kremi
Göğüs kremi
Hasta bezi

depend hasta kilotu koymalısın çok rahat oluyor

Yazmayı unuttuklarim var battaniye krndime corap
Islak mendil
Bez ağız bezi koydum
Atlet giymiyorum emzirme sutyenide evde takarim hastane kullanmak zor olur
Depend kilot nasıl kızlar ped küçük gelir benim kanaman çok olu o ilk oğlundan bilmiyor um

Slm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Kızlar su içiyormusunuz bu aralar çok su içemiyorum
Canım bende eskisi kadar susamıyorum ,yani susasamda içemiyorum gibi

Slm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Canım allah yardımcın olsun inşallah ,kucağına aldığında unutucaksın bütün bu yorgunluğu

Canim neyin var ne tetikledi ? Insallah vaktinde saglikla alirsin evladini kucagina. Erken gelmek istersede endise etme riskli haftalari geride bırakmışsın artik. Acaba nisan olabilirmi gelen akinti. Bende kanla karisik geldi sadece kahve degildi o yuzden bilemedim.

Valla ara ara karnın kasılır toplanır ,ağrı olursa ve bu giderek sıklaşırşa doğumdur,ha birde benim ilkte sancısız direk su gelmişti musluktan akar gibi azar azar öylede başlayabilir

Allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim, sağlık sıhhat ve mutluluk dolu bir ömrü olsun bebişin

Canım Dr a git ,erken doğum belirtisi olmasın ,şansa bırakma

Sorma ablacim ya grip tarzi belirtilerim vardi ama acayip bi bel agrisi ile acile gittim alttan muayene ettiler 2 cm açıklığın var dediler yattim 2 gun hastanede oglen geldiginde doktora yazdim kirmizi degilse agrinda yoksa korkma dedi kahverengi nisan olur mu bilemedim off off

Canim korkutmak istemem ama bende agriyla gittim 1.5-2 cm acikligin var dedi ebe nisanim gelmemişti ama aciklik varsa nisan gelmis sayiyoruz dedi. Zaten yarim saat sonra yolda nisanim geldi hastaneye giderken. Kasilman sancin varmi onu takip et ben direkt hemen sezeryana girdigim icin geri kalan sureci hic bilmiyorum. Dr un ciger gelistirici igne yapti mi ? Yapmadiysan acilen onu yaptirmalisin lutfen ihmal etme.

Gözün aydın. Adı da çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…