depend hasta kilotu koymalısın çok rahat oluyorKızlar 23 ocak sezeryan günümü aldım evimi temizliyor um son şeyleri gözden geçiriyorum bavuluma koydukları sizce eksik var mi
1 gecelik
1 alt üst pijama sabahlikli
2 takım hastane çıkışı tam takım
Ayrı 2 alt üst zihin
Bebek çorap
Biberon
3 kilot
Terlik
Peçete havlu koy cam
Eksik neler var
Buarada herkese hayırlı doğumlar figüranlar bol sütlü stressiz gunler
Sabah erken olmak zorundamisin dr ile konusup gec saatte olamazmisin bence yardimci olurlar. Sonucta 8 saat aclik lazim ona gore ayarlarsin kendini.Doğru söylüyorsun canım
Cuma günü doktorun alalım dedigini eşime söyledim oda babalık izni vs var alıp gelecek inşaAllah. Sadece cuma sabaha yetişemem diyor ,geç gel sıkıntı yok dedim ,her anında yanında olmak istiyorum olamadıktan sonra neden geliyorum ki annemler ilgilenir dedi baktım oda haklı
En kötü ihtimal pazartesi olurum sanırım sezaryeni :)
Gozunaydin hayirli guzel omurlu olsun evladin insallah. Genel mi oldun zorluktan kastin ne agrin mi cok oldu.Kızlar cok şükür atlattık doğumu dün sezeryan gerçekten zormuş bence asla bir seçim olmamalı risk yoksa tabiki yarın hastaneden çıkacağız zorlu günler bekliyor bizi dün sabahladık resmen ama çook güzel bir duygu hepiniz hayırlısıyla alın kucağınıza:)
Canım eşin haklı yanında olsun paylaşsın bebeğinizin sevincini :)Doğru söylüyorsun canım
Cuma günü doktorun alalım dedigini eşime söyledim oda babalık izni vs var alıp gelecek inşaAllah. Sadece cuma sabaha yetişemem diyor ,geç gel sıkıntı yok dedim ,her anında yanında olmak istiyorum olamadıktan sonra neden geliyorum ki annemler ilgilenir dedi baktım oda haklı
En kötü ihtimal pazartesi olurum sanırım sezaryeni :)
Güle güle büyüt bebeğini canım :)Kızlar cok şükür atlattık doğumu dün sezeryan gerçekten zormuş bence asla bir seçim olmamalı risk yoksa tabiki yarın hastaneden çıkacağız zorlu günler bekliyor bizi dün sabahladık resmen ama çook güzel bir duygu hepiniz hayırlısıyla alın kucağınıza:)
Sakın korkma bende senin gibi çok korkardım ama sezeryandan değil sonrasından korkardım dikişlerimin şişmesinden çünkü kışın ne çorap giyerim ne atlet ama çok şükür 2 yıldır hiç sıkıntı olmadı hatta eve geldim hemen ayağa kalktım inşallah 2. De de öyle olurum sadece kendini salmaAynen canım Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşaAllah...
Beni bir tek korkutan sezaryen, sondası dikişi vs vs
Canım anlattığın nişana benziyor. Bebeğin olduğu yerin ağzını kapatan tıkaç die geçio. Ama bu doğum hemen başlıcak demek değil diye biliyorum. Hayırlısı olsun bebişin ve senin için. Stres yapma hiç ama iyi düşünSelam ocak anneleri ben mart annesiyim ama erken dogum riskim oldugunu ogrendim 4 gundur yatiyorum sadece wc ye kalkma iznim var... Size sorum olacak benden mukus kivaminda kahverengi sumuksu birsey geldi bugun 2. Kez.. doguma yakin boyle birsey yaşayan yada duyan var mi
Ay tebrik ediyorummm masallah size. Darisi basimiza :)Kızlar cok şükür atlattık doğumu dün sezeryan gerçekten zormuş bence asla bir seçim olmamalı risk yoksa tabiki yarın hastaneden çıkacağız zorlu günler bekliyor bizi dün sabahladık resmen ama çook güzel bir duygu hepiniz hayırlısıyla alın kucağınıza:)
Bi doktoruna danış nolur nolmaz canim. Benim doktorum en ufak bi lekelenmede haber ver demisti riskli zamanlarımda.Selam ocak anneleri ben mart annesiyim ama erken dogum riskim oldugunu ogrendim 4 gundur yatiyorum sadece wc ye kalkma iznim var... Size sorum olacak benden mukus kivaminda kahverengi sumuksu birsey geldi bugun 2. Kez.. doguma yakin boyle birsey yaşayan yada duyan var mi
Kızlar 23 ocak sezeryan günümü aldım evimi temizliyor um son şeyleri gözden geçiriyorum bavuluma koydukları sizce eksik var mi
1 gecelik
1 alt üst pijama sabahlikli
2 takım hastane çıkışı tam takım
Ayrı 2 alt üst zihin
Bebek çorap
Biberon
3 kilot
Terlik
Peçete havlu koy cam
Eksik neler var
Buarada herkese hayırlı doğumlar figüranlar bol sütlü stressiz gunler
Hayırlısı olsun canım ,tosun geliyor deseneBugün kesinleşti artık sezaryen. 4.100gr çıktı normal ultrasonda doktor sezaryen gibi görünüyor ama ayrıntılı ya girmelisin kiloyu sabitleyelim ona göre sezaryen diyeyim dedi. Bendeki ultrason düz fazlada çıkartıyor olabilir. Ama ayrıntılı da daha doğru rakamlar çıkar dedi ona göre egerki kilosu düşük çıkarsa normal bekleriz yok kilolu ise sezaryen dedi, ayrıntılı ya girdim doktorun dedigindende kilolu çıktı 4.300gr çıktı :)))bu cuma alalım dedi 40.Haftayı beklesek olmazmi dedim olur ama riskleri var dedi. Çok kilolu bebekte sezaryen bile sıkıntılı dedi :))) Allah im ne yapacagimi sasirdimmm şişko bebeğin annesi diyor doktor
Ama dahada bekleyeyim mi doğurayım mi ki bilemedim
Battaniye
Bebek bezi
Islak pamuk mendil
Ağız mendili
Ped
Pişik kremi
Göğüs kremi
Hasta bezi
depend hasta kilotu koymalısın çok rahat oluyor
Slm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Canım bende eskisi kadar susamıyorum ,yani susasamda içemiyorum gibiKızlar su içiyormusunuz bu aralar çok su içemiyorum
Canım allah yardımcın olsun inşallah ,kucağına aldığında unutucaksın bütün bu yorgunluğuSlm kizlar . 29 saattir direniyorum . Artik dayanamicam . Acilma 4 cm. Sanci sag kasigima vuruyor . Kafasi hafif saga dogrumus. Serumu cikardilar . Biraz da kendi sancimla beklicem ama 4 cm acilma cok zor . Ac ve susuz artik bu kadar dayanabildim
Canim neyin var ne tetikledi ? Insallah vaktinde saglikla alirsin evladini kucagina. Erken gelmek istersede endise etme riskli haftalari geride bırakmışsın artik. Acaba nisan olabilirmi gelen akinti. Bende kanla karisik geldi sadece kahve degildi o yuzden bilemedim.Selam ocak anneleri ben mart annesiyim ama erken dogum riskim oldugunu ogrendim 4 gundur yatiyorum sadece wc ye kalkma iznim var... Size sorum olacak benden mukus kivaminda kahverengi sumuksu birsey geldi bugun 2. Kez.. doguma yakin boyle birsey yaşayan yada duyan var mi
Canım benim ilkinde sarılık 25 le yatmıştı devlette küvezde 4 gün kaldı 9 a düşünce çıkardılar,emzirememişim anlamamıştım,bunda süt gelmezse direk mama vericem vallaBebegi sarilik nedeniyle fototerapi alan var mi
Valla ara ara karnın kasılır toplanır ,ağrı olursa ve bu giderek sıklaşırşa doğumdur,ha birde benim ilkte sancısız direk su gelmişti musluktan akar gibi azar azar öylede başlayabilirKizlarrr 39dayimm bisi sorabilir miyimm ,
Dogumdan bi kac gun once bi belirti olur mu acaba dogumun yaklastigini anlamam icin?
Henuz bi agri sancim yok nst de belli belirsiz sanci cikmisti bi hafta once.
Yarin yine dr a gidecegim insallah.kardan gidebilirsek :)
birden mi gelio agri acaba ya
Allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim, sağlık sıhhat ve mutluluk dolu bir ömrü olsun bebişinKızlar cok şükür atlattık doğumu dün sezeryan gerçekten zormuş bence asla bir seçim olmamalı risk yoksa tabiki yarın hastaneden çıkacağız zorlu günler bekliyor bizi dün sabahladık resmen ama çook güzel bir duygu hepiniz hayırlısıyla alın kucağınıza:)
Canım Dr a git ,erken doğum belirtisi olmasın ,şansa bırakmaSelam ocak anneleri ben mart annesiyim ama erken dogum riskim oldugunu ogrendim 4 gundur yatiyorum sadece wc ye kalkma iznim var... Size sorum olacak benden mukus kivaminda kahverengi sumuksu birsey geldi bugun 2. Kez.. doguma yakin boyle birsey yaşayan yada duyan var mi
Canim neyin var ne tetikledi ? Insallah vaktinde saglikla alirsin evladini kucagina. Erken gelmek istersede endise etme riskli haftalari geride bırakmışsın artik. Acaba nisan olabilirmi gelen akinti. Bende kanla karisik geldi sadece kahve degildi o yuzden bilemedim.
Canim korkutmak istemem ama bende agriyla gittim 1.5-2 cm acikligin var dedi ebe nisanim gelmemişti ama aciklik varsa nisan gelmis sayiyoruz dedi. Zaten yarim saat sonra yolda nisanim geldi hastaneye giderken. Kasilman sancin varmi onu takip et ben direkt hemen sezeryana girdigim icin geri kalan sureci hic bilmiyorum. Dr un ciger gelistirici igne yapti mi ? Yapmadiysan acilen onu yaptirmalisin lutfen ihmal etme.Sorma ablacim ya grip tarzi belirtilerim vardi ama acayip bi bel agrisi ile acile gittim alttan muayene ettiler 2 cm açıklığın var dediler yattim 2 gun hastanedeoglen geldiginde doktora yazdim kirmizi degilse agrinda yoksa korkma dedi kahverengi nisan olur mu bilemedim off off
Gözün aydın. Adı da çok güzelmişDoğum yapanlar hayırlı olsun.
Gözünüz aydın...
Ben 39+1 de doğum yaptım. 3760 kilo doğdu oğlum. Anne karnında biraz sıvı yuttuğu için solunum sıkıntısı yaşadık midesini temizlediler. Şimdilik iyiyiz elhamdülillah.
Doğum sancımı saat yediden sonra kaale alıp dakika tutmaya başladım ama hala belli belirsiz bişeydi. Doğum sancısımı değilmi diye tereddütteydim. Dakikalar beşe düşünce saat 12de hastaneye gittik. Yaklaşık bir buçuk saat sonra doğum gerçekleşti.
Adı ahmet selim oldu. Küçük bir kesim varmış. Sanırım üç dikiş. Bizden haberler bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?