bende de tık yok canım:) günlerimiz aynı ama sen benden önce doğurcan gibime geliyor..şurda kaldı 10 günümüz daha ne kadar beklicekler ki içerde bu günlerin keyfini çıkarmaya bakalım bence:) oğlumu çok merak ediyorum ama keyfi yerinde gelmek istemiyor demek ki..Ay ben yarin gece 39u dolduruyorum. Kalcaz buralarda bizbizeya hic bi tık yok yaa. Biyandan hayırlısıyla kolayla gelsin diyorum cunku ay hemen gelsin derken vicdan azabi duyuyorum kuduruklugumdan basima bisi gelcek die. Ama sonucta bu sabrszlik guzel bisi dimi olmasi gereken? Sende de var bende de hepimizde de
Ay canım beKızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
Ay canım ne güzel anlatmıssın. Sağlıkla büyüt bebeğini darısı başımıza :)Kızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
Çok şükür canım hayırlı uğurlu olsun, allah analı babalı büyütsün,maşallah bebişede sanada çok güzel doğurmuş sunKızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
Canım bezin arkası düz dik duruyor ya Ordan akıyor genelde bel kısmından ,benim kızda öyle oluyordu sonra sonra anladım ,incele bezin bel kısmını oraya azda olsa gelirYa ben anlamadim benim oğlanın bezi kupkuru oluyor ama ust bas çiş icinde.
Nasil beceriyor oraları islatmayi anlamiyorum.
Hayir ilk bebegim degil ki bez baglamanin acemisi olayim...cok da zor surekli kiyafet degistirmek bagirip duruyor insanin iki ayağını bir pabuca sokuyor.
hayırlı olsun canım..güle güle büyüt bebişini..darısı bizlere inşallah..Kızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
o zaman erkek çocuklarında sızdırmaması gerekir çünkü erkek çocuklarının bezlerinin ön kısmı doluyor.ben benim oğlana prima premium kullanıyorum çok ta memnunum açıkçasıCanım bezin arkası düz dik duruyor ya Ordan akıyor genelde bel kısmından ,benim kızda öyle oluyordu sonra sonra anladım ,incele bezin bel kısmını oraya azda olsa gelir
Evet ya karmaşık hisler içindeyiz diyorum meraktan çatlayacağım doğsun artık birde diyorum daha 15 günü var sonuna kadar beklesin doğum streside oluyor olmuyor desem yalan olur az biraz tırsıyorum. O yüzdende hayırlısı neyse o olsun inşallah diye dua ediyorum.Ay ben yarin gece 39u dolduruyorum. Kalcaz buralarda bizbizeya hic bi tık yok yaa. Biyandan hayırlısıyla kolayla gelsin diyorum cunku ay hemen gelsin derken vicdan azabi duyuyorum kuduruklugumdan basima bisi gelcek die. Ama sonucta bu sabrszlik guzel bisi dimi olmasi gereken? Sende de var bende de hepimizde de
Maşallah güle güle büyütün. Sizde sıranızı savdınız hadi gözünüz aydın.-Kızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
Canım onu daha yeni tecrübe edicem inşallah oğluşum duğunca :) bende kızımda premium care kullanmıştım, bunda da yine set aldım e bebekten ,bakalım erkekte nasıl olacak deneyip görücem bende :)o zaman erkek çocuklarında sızdırmaması gerekir çünkü erkek çocuklarının bezlerinin ön kısmı doluyor.ben benim oğlana prima premium kullanıyorum çok ta memnunum açıkçası
Sabret canım 41 e kadar bekleyen var ,yinede Dr un ne önerirse ona göre hareket edersiniz artıkAhh kızlar ben napayım an itibariyle 40 hafta doldu sabah kontrol var ama ne su ne nişan ne ağrı sancı hiçbirşey yok kafayı yiycem az kaldı allahtan oğlum hareketli yoksa daha da panik olurdum neden gelmiyor bu çocuk diye düşünmekten uyuyamıyorum en son alın sezeryana diycem doktora böyle beklemek daha kötü
Canim öncelikle maşallah Rabbim heo sağlık sihat versin cok sevindim merak etmistim durumunu ... bebisinin kilosu maşallah iyi sağlığınizda iyiymis darısı biz bekleyenlerin basina inşallah.normal doğum olmasina ayrica sevindim. Benim de bu sabahtan beri karnmda sertlesmelerle ve gecmek blmez bel agrisiyla başladı seruvenim ama henüz duzenli gelen herhangi bisey yok:).biliyosun cumartesi günü bir buçuk santim olmustu acilmam.bakalim benimki ne kadar sürecek bekliyorum:) hayırlısı ile en erken vr en saglikli sekilde ben dekurtulurum inşallah kızimla birlikte bu süreçten :).. biliyosun totem yapmıştım sen doğurunca doguracaim diye bakalım tutacak mi:))((tekrar cok geçmiş olsun.Kızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
Bugza belki doğum yapmıştır ugramiyor buraya bayadir canım. Herkes burda cordicim de burda canım maşallah bebisinede sanada rabbim anali babali buyutsun
Yok kiz ne doğumu bekliyorum hala. 39bitti 40a girdim an itibariyle. Henuz nisan su sanci vs hicbisey yok. Acele de etmiyorum zaten. Vakti gelince nasilsa gelecek.Bugza belki doğum yapmıştır ugramiyor buraya bayadir canım. Herkes burda cordicim de burda canım maşallah bebisinede sanada rabbim anali babali buyutsun
Sağolasın canım amin harika bi doğum gecirdim hic korkmadım telaşlanmadım karşılığını aldım dilerim sende öyle olursun Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsın Denizi kucağına Allaha emanet ol...Yok kiz ne doğumu bekliyorum hala. 39bitti 40a girdim an itibariyle. Henuz nisan su sanci vs hicbisey yok. Acele de etmiyorum zaten. Vakti gelince nasilsa gelecek.
Mavilim bilgi guncellemiyorum canim. Gecen baya bi bozmusum listeyi zaten daha duzeltmedim. Kimseyi de bebekle ugrasma arasinda bilgi ver diye sikbogaz etmiyorum. Herkes nasilsa bir sekilde bilgiye ulasiyor. Yeni hamile kalanlar da bi şekilde ogrenicekler. Biz nasil öğrendiysek :))
Bebegin hayirli olsun sağlıkla buyut insallah Allah bağışlasin canim.
Canım Allah sana da kolay , benimkinden de kolay doğumlar nasip etsin, sancılı anımda da aklıma geldin dua ettim sana , çok şükür iyiyiz, siz de iyi olacaksınız en kısa zamanda inşallah bence bu totem tutarCanim öncelikle maşallah Rabbim heo sağlık sihat versin cok sevindim merak etmistim durumunu ... bebisinin kilosu maşallah iyi sağlığınizda iyiymis darısı biz bekleyenlerin basina inşallah.normal doğum olmasina ayrica sevindim. Benim de bu sabahtan beri karnmda sertlesmelerle ve gecmek blmez bel agrisiyla başladı seruvenim ama henüz duzenli gelen herhangi bisey yok:).biliyosun cumartesi günü bir buçuk santim olmustu acilmam.bakalim benimki ne kadar sürecek bekliyorum:) hayırlısı ile en erken vr en saglikli sekilde ben dekurtulurum inşallah kızimla birlikte bu süreçten :).. biliyosun totem yapmıştım sen doğurunca doguracaim diye bakalım tutacak mi:))((tekrar cok geçmiş olsun.
canim Allah razı olsun sanırım sen doğum yapmadın Allah sağlıkla kavusmak nasip etsin eğer yaptıysan Allah analı babalı büyütsünBugza belki doğum yapmıştır ugramiyor buraya bayadir canım. Herkes burda cordicim de burda canım maşallah bebisinede sanada rabbim anali babali buyutsun
Allah razi olsun canim cok mutlu oldum...insallahh dualarimdasin sen de Allahim bu gunlerimizi aratmasin...xok optum bebisini ve seni.Allaha emanetCanım Allah sana da kolay , benimkinden de kolay doğumlar nasip etsin, sancılı anımda da aklıma geldin dua ettim sana , çok şükür iyiyiz, siz de iyi olacaksınız en kısa zamanda inşallah bence bu totem tutar
Gözün aydın. Allah hayırlı ömür nasip etsin oğluşuna. Çok güzel bir doğum HikayesiKızlar merhaba, kısa vadede geri dönemedim, akşam sancılarım vardı, 11 den sonra iyice arttılar, sabaha kadar artarak devam eden sancılarla doğumhaneye alındım, doğumhanede geçen 15 dakika sonrasında ise muciZem dünyaya geldi, normal doğum oldu , sıfır müdahale , yalnızca epizyo var, sıkıntılı bir gece idi evet , sonlara doğru zorlaştı, ama onu kucağıma almak herşeye değdi, doğum sonrası çok hızlı toparlandım,sırf bu rahAtlık için bile yine olsa yine normal doğumda ısrarcı olurdum, 3500 gr bir oğlum oldu, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür, dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?