2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bende de tık yok canım:) günlerimiz aynı ama sen benden önce doğurcan gibime geliyor..şurda kaldı 10 günümüz daha ne kadar beklicekler ki içerde bu günlerin keyfini çıkarmaya bakalım bence:) oğlumu çok merak ediyorum ama keyfi yerinde gelmek istemiyor demek ki..

Ay canım be
Ay canım ne güzel anlatmıssın. Sağlıkla büyüt bebeğini darısı başımıza :)

Çok şükür canım hayırlı uğurlu olsun, allah analı babalı büyütsün,maşallah bebişede sanada çok güzel doğurmuş sun allah sağlıklı sıhhatli güzel mutlu ömürler versin

Canım bezin arkası düz dik duruyor ya Ordan akıyor genelde bel kısmından ,benim kızda öyle oluyordu sonra sonra anladım ,incele bezin bel kısmını oraya azda olsa gelir

hayırlı olsun canım..güle güle büyüt bebişini..darısı bizlere inşallah..

Canım bezin arkası düz dik duruyor ya Ordan akıyor genelde bel kısmından ,benim kızda öyle oluyordu sonra sonra anladım ,incele bezin bel kısmını oraya azda olsa gelir
o zaman erkek çocuklarında sızdırmaması gerekir çünkü erkek çocuklarının bezlerinin ön kısmı doluyor.ben benim oğlana prima premium kullanıyorum çok ta memnunum açıkçası

Evet ya karmaşık hisler içindeyiz diyorum meraktan çatlayacağım doğsun artık birde diyorum daha 15 günü var sonuna kadar beklesin doğum streside oluyor olmuyor desem yalan olur az biraz tırsıyorum. O yüzdende hayırlısı neyse o olsun inşallah diye dua ediyorum.

Maşallah güle güle büyütün. Sizde sıranızı savdınız hadi gözünüz aydın.-

Ahh kızlar ben napayım an itibariyle 40 hafta doldu sabah kontrol var ama ne su ne nişan ne ağrı sancı hiçbirşey yok kafayı yiycem az kaldı allahtan oğlum hareketli yoksa daha da panik olurdum neden gelmiyor bu çocuk diye düşünmekten uyuyamıyorum en son alın sezeryana diycem doktora böyle beklemek daha kötü

o zaman erkek çocuklarında sızdırmaması gerekir çünkü erkek çocuklarının bezlerinin ön kısmı doluyor.ben benim oğlana prima premium kullanıyorum çok ta memnunum açıkçası
Canım onu daha yeni tecrübe edicem inşallah oğluşum duğunca :) bende kızımda premium care kullanmıştım, bunda da yine set aldım e bebekten ,bakalım erkekte nasıl olacak deneyip görücem bende :)
Zaten sorun bağlama şeklimde idi sonra sızdırmadı düzgün bağlayınca,ben göbeğinden korktuğum için gevşek bırakıyordum ,ama bantları esneterek beline oturtmak gerekiyor bezi birde bez büyük gelince de sızma olabiliyor, yoksa bende primadan başka bez tanımam ,diğer markalarıda denemiştim kızımda hep pişik olmuştu

Sabret canım 41 e kadar bekleyen var ,yinede Dr un ne önerirse ona göre hareket edersiniz artık

Canim öncelikle maşallah Rabbim heo sağlık sihat versin cok sevindim merak etmistim durumunu ... bebisinin kilosu maşallah iyi sağlığınizda iyiymis darısı biz bekleyenlerin basina inşallah.normal doğum olmasina ayrica sevindim. Benim de bu sabahtan beri karnmda sertlesmelerle ve gecmek blmez bel agrisiyla başladı seruvenim ama henüz duzenli gelen herhangi bisey yok:).biliyosun cumartesi günü bir buçuk santim olmustu acilmam.bakalim benimki ne kadar sürecek bekliyorum:) hayırlısı ile en erken vr en saglikli sekilde ben dekurtulurum inşallah kızimla birlikte bu süreçten :).. biliyosun totem yapmıştım sen doğurunca doguracaim diye bakalım tutacak mi:))((tekrar cok geçmiş olsun.

genel sezaryen ile doğum yaptim canım 07.07.17 saat 10.10 da 3300 kg idare ediyoruz adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize eskiler burada dimi B bugza bilgi guncelliyormusun
Bugza belki doğum yapmıştır ugramiyor buraya bayadir canım. Herkes burda cordicim de burda canım maşallah bebisinede sanada rabbim anali babali buyutsun

genel sezaryen ile doğum yaptim canım 07.07.17 saat 10.10 da 3300 kg idare ediyoruz adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize eskiler burada dimi B bugza bilgi guncelliyormusun

Bugza belki doğum yapmıştır ugramiyor buraya bayadir canım. Herkes burda cordicim de burda canım maşallah bebisinede sanada rabbim anali babali buyutsun
Yok kiz ne doğumu bekliyorum hala. 39bitti 40a girdim an itibariyle. Henuz nisan su sanci vs hicbisey yok. Acele de etmiyorum zaten. Vakti gelince nasilsa gelecek.

Mavilim bilgi guncellemiyorum canim. Gecen baya bi bozmusum listeyi zaten daha duzeltmedim. Kimseyi de bebekle ugrasma arasinda bilgi ver diye sikbogaz etmiyorum. Herkes nasilsa bir sekilde bilgiye ulasiyor. Yeni hamile kalanlar da bi şekilde ogrenicekler. Biz nasil öğrendiysek :))
Bebegin hayirli olsun sağlıkla buyut insallah Allah bağışlasin canim.

Sağolasın canım amin harika bi doğum gecirdim hic korkmadım telaşlanmadım karşılığını aldım dilerim sende öyle olursun Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsın Denizi kucağına Allaha emanet ol...

Canım Allah sana da kolay , benimkinden de kolay doğumlar nasip etsin, sancılı anımda da aklıma geldin dua ettim sana , çok şükür iyiyiz, siz de iyi olacaksınız en kısa zamanda inşallah bence bu totem tutar

canim Allah razı olsun sanırım sen doğum yapmadın Allah sağlıkla kavusmak nasip etsin eğer yaptıysan Allah analı babalı büyütsün cordeliac iyisin umarım

Canım Allah sana da kolay , benimkinden de kolay doğumlar nasip etsin, sancılı anımda da aklıma geldin dua ettim sana , çok şükür iyiyiz, siz de iyi olacaksınız en kısa zamanda inşallah bence bu totem tutar
Allah razi olsun canim cok mutlu oldum...insallahh dualarimdasin sen de Allahim bu gunlerimizi aratmasin...xok optum bebisini ve seni.Allaha emanet

Gözün aydın. Allah hayırlı ömür nasip etsin oğluşuna. Çok güzel bir doğum Hikayesi Darısı biz bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…