2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Gözün aydın MaşaAllah canım benim Rabbim analı babalı sağlıkla sihhatle büyümesini nasip eyler inşaAllah

Gozunaydin Rabbim saglikla, anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bahti, omru guzel olsun.

Kızlar merhaba okuyorum ama Cino'dan pek fırsat bulamıyorum yazmaya.

Bu post'u attıktan yaklaşık yarım saat sonra nişanım ve suyum geldi. Peşinden açıklığım 7 cm'e ulaştı. 09.01.2017 18:25 itibariyle de altı buçuk saatlik olağanüstü güzel ve kolay bir doğum sürecinden sonra bebeğimi kucağıma aldım.

Hikayemin detaylarını belki daha sonra yazarım fırsat bulabilirsem.

Tek tek alıntılayamıyorum. Umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun.

Gozunaydin masallah ogluna. Hayirli, saglikli, bahti guzel olur insallah.

Canım aramızda bir gün var benim de yarın bitiyor 40 haftam bu sabah nişanım geldi de henüz düzenli sancım yok ama bebiş bu gece ya da yarın doğar gibime geliyor

Allahım analı babalı büyütsün maşallah size sağlıkla bir ömür sürün inş

maşallah Allaha sağlıklı büyütmeyi nasip etsin analı babalı

Doğumu baslatabilecek bütün yontemleri deniyosun artik dimi, ya benim 39doldu daha, cocuk belki kalmak istiyodur die mudahale etmek istemiorm ma kuduruorm

Ayyyy masallahhh ne guzel kavusacaksiinn. Uyumaya calis tüm gün yat yuvarlan, yarin dipcik gibi ayakta olur gozun bebeginde olur keyfle:) insallahh cok kolay cok guzel gecerrr

Sabırlı olmak lazım canım. İnşallah sağlıkla gelir artık bebiş

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt :) darısı başımıza :)

Selam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)

Selam kızlar,muayeneden çıktık şimdi. Bebiş dönmemiş hala. Nst de sancım çıktı. Eve git eşyalarını al hemen bitirelim dedi. Suyun filan gelirse bebek kanala makat oturursa daha sıkıntı olur dedi. 1 2 saate sezeryana giriyorum. Çok ani oldu. Çok stres oldum şuan. Korkuyorum da biraz açıkçası. Anestezi şeklime bile duşunup karar vermedim dahaa. Ne yapcam nasıl olacak bilemiyorumm

32+2 de beni çağırdı 32den gun alinca verdi raporumu ve 32.hafta yazdi sadece gunu belirtmedi.

Rabbim yardımcın olsun canım benim
Ağrısız sizisiz sağlıklı sıhhatli doğum olsun inşaAllah
Sağlıklı sıhhatli evladını kucağına al inşaAllah

Hic korkma dunde yazdim anlamiyorsunbile ne olup ne bittigini aniden oldugunda icini ferah tut kolay guzel bir dogumla evladina kavusursun insallah. Ben spinal oldum cokta memnun kaldim hem bebisimi gordum dogar dogmaz hemde agrim sizim olmadi. Tek kistas bol bol su ic nescafe ic bitter cikolata ye sivi almaya izin ciktiginda. Ne kadar su o kadar cabuk toparlanma ve bas bel agrisininda onune geciyor. Birde ameliyat sonrasi odana gectiginde basini yuksek tut yatagi kaldirt ve basinada yastik koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…