Biriniz siyah mercimek yemeyi deneyecekti. Sonuç ne oldu acaba? : )
3 4 çeşit ile besleniyorum doğduğundan beri. Gazdan ödüm kopuyo.
Bu şekilde de beslenemiyorum ve sütüm kalitesiz bence.. Naapmalıyım?
Evet canım erkekler tembel sanki biraz benim kızımda 45 günlükken dönmüştü. Seste çıkarıyordu ama oğlum sadece gülüyor. Bizim birde ablaya acayip gülüyor bize o kadar değil
Oglum bugun tam 60 gunluk oldu ama agulamiyor hala.
Kendisiyle konusulmasindan hoslaniyor, cok guzel gulucukler dagitiyor, cok cok nadir ufacik bir ses cikariyor ama bize sesli tepki vermiyor.
Sizde durumlar nasil?
Kizim bu ayda aguluyordu, erkekler biraz daha mi pasif oluyor ki?
Hanımlar mama takvıyesı yapıyorsanız eğer lütfen kaşıkla verın. Arada bir bıberon alan bebekler daha sonra anne göğsünü reddediyor. Bızde öyle oldu on gün cabaladım çok fazla ağladı tutmadı bir türlü krizlere girdi dayanamadım artık yenık düştüm. Şimdi hem mama hem sagıp veriyorum. Sağarak sizce daha ne kadar verebilirim. İnsallah azalmaz sütüm moral olarak cok kötüyüm.
Hanımlar mama takvıyesı yapıyorsanız eğer lütfen kaşıkla verın. Arada bir bıberon alan bebekler daha sonra anne göğsünü reddediyor. Bızde öyle oldu on gün cabaladım çok fazla ağladı tutmadı bir türlü krizlere girdi dayanamadım artık yenık düştüm. Şimdi hem mama hem sagıp veriyorum. Sağarak sizce daha ne kadar verebilirim. İnsallah azalmaz sütüm moral olarak cok kötüyüm.
Benim eltim emzirmekten hoşlanmıyorum diyerek 2 çocuğunu da 2 yıl boyunca sağarak besledi. Korkma hicbirsey olmaz. Ama düzenli sagman lazim göğüslerini, emzirme düzeninde devam etmen lazım.
Benim eltim emzirmekten hoşlanmıyorum diyerek 2 çocuğunu da 2 yıl boyunca sağarak besledi. Korkma hicbirsey olmaz. Ama düzenli sagman lazim göğüslerini, emzirme düzeninde devam etmen lazım.
ben benim oğlana uzun zamandır biberonla mama da veriyorum hemde emziriyorum ama oğlumda memeye karşı bi soğukluk oluşmadı.ama benim arkadaşımın başına gelmişti iki gün boyunca direndi mama vermedi sadece memesini verdi iki gün sonunda bebeği memeyi aldı ve artık hiç mama vermiyor.bebeği 3 aylıktı bunu yaptığında ama bebeği doğduğundan beri anne memesini tutmuyordu
Oglum bugun tam 60 gunluk oldu ama agulamiyor hala.
Kendisiyle konusulmasindan hoslaniyor, cok guzel gulucukler dagitiyor, cok cok nadir ufacik bir ses cikariyor ama bize sesli tepki vermiyor.
Sizde durumlar nasil?
Kizim bu ayda aguluyordu, erkekler biraz daha mi pasif oluyor ki?
58 gunluk olduk bziimkide nadiren ha hu yapiyor guluyor ama oyle cok net agulama yok canim endise etme her bebegin gekisimi farkli kiz erkek olayinda degisecegini sanmiyorum bizimki kiz yani:)
Canım hamilelikte sinir sıkışmaları olabiliyor. Benim ilkten kalma 3 yerde sinir sıkışması var sadece elimden ameliyat olmuştum. Ama asıl omuzumdaymış bu hamilelikte de arttı sanki biraz...seninde belki omuzundan olmuştur zamanla geçer diyor drlar
Gece uyurken gogsunu vermeyi dene zorla biraz gunduzdr oynaya oynaya ziplaya ziplaya ayakta emzir gerekirse cabuk pes etme sagarak aylarca sut verende var bir anda kesilende tamamen uzaklasmasi icin cok erken gun icinde ustten soy sende cikart ten tene temasla kokunu hissetsin emzirmeyi teklif et daha cok kucuk aliskanlik edinmesi icin erken tekrardan memeye dondurebilmen icin gec degil
merhaba ocak anneleri tahmini fikirleri almaktansa yaşayıp tecrübe kazanmışlar olarak size danışmak istedim aranızda tatlı bebişinden fırsat bulup cevap veren olursa çok memnun olurum. süt sağmak için hangi marka veya model pompa aldınız hangisi daha gerekli ve daha kullanışlı onu öğrenme istemiştim. şimdiden çok teşekkür ederim sevgiye kalın
ben benim oğlana uzun zamandır biberonla mama da veriyorum hemde emziriyorum ama oğlumda memeye karşı bi soğukluk oluşmadı.ama benim arkadaşımın başına gelmişti iki gün boyunca direndi mama vermedi sadece memesini verdi iki gün sonunda bebeği memeyi aldı ve artık hiç mama vermiyor.bebeği 3 aylıktı bunu yaptığında ama bebeği doğduğundan beri anne memesini tutmuyordu
Her bebek bir degil iste kimi bebek iki kez biberon almakla meme reddine gidiyor kimi ise hem meme hem biberonka buyuyor. Insallah hicbirimiz boyle bir durum yasamayiz. Ben yine korkumdan ilk sagdigim sutlerden cikartip verdigimde bilhassa gece veriyorum uyku sersemi idrak etmesin diye :)
merhaba ocak anneleri tahmini fikirleri almaktansa yaşayıp tecrübe kazanmışlar olarak size danışmak istedim aranızda tatlı bebişinden fırsat bulup cevap veren olursa çok memnun olurum. süt sağmak için hangi marka veya model pompa aldınız hangisi daha gerekli ve daha kullanışlı onu öğrenme istemiştim. şimdiden çok teşekkür ederim sevgiye kalın
Aventin elektrikli modelini kullaniyorum 2.gunden beri cok memnunum hem sagim gücünden hemde hassasiyetinden göğüslerimde aci agri siziya sebep olmuyor.
Aynen ben öyle yapıyorum bir taşım kaynatıp suyunu döküyorum sonra yapıyorum ve ben de her zaman ne sıklıkta yiyorsam yine öyle yiyorum hiçte öyle bi gaz sorunumuz olmadı
kızlar şimdi araştırdım da biraz internetten.bu buhar makinelerinin pek te bir önemi yokmuş sadece bulunduğun ortamdaki nemi ayarlayarak burun kuruluğunu gideriyormuş.benim bilmediğim başka bir işlevi var mı bu makinelerin.bende var ilk çocuğumda almıştım ama çıkarıp ta doğru düzgün kuallanmadım doğrusu
kızlar şimdi araştırdım da biraz internetten.bu buhar makinelerinin pek te bir önemi yokmuş sadece bulunduğun ortamdaki nemi ayarlayarak burun kuruluğunu gideriyormuş.benim bilmediğim başka bir işlevi var mı bu makinelerin.bende var ilk çocuğumda almıştım ama çıkarıp ta doğru düzgün kuallanmadım doğrusu
Canim ben cok sık faranjit olurum. Geceleri burnum tıkanırsa ağızdan nefes aliyorum ve sabaha boğaz agrisiyla uyanıyorum.
O yuzden buhar makinesi iyi geliyor bana.
Ama sık kullanmiyorum burunda tikanma emaresi varsa o zaman. Kizimin da hasta oldugu zamanlarda calistiriyorum odasında