2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aventten baya memnunum ben

ya kızlar ben bişey daha sorucam bir çoğumuz hamileyken deli gibi bir sürü müslin örtüler aldık bende dahil olmak üzere.siz hiç kullandınız mı örtüleri kullandıysanız nerelerde ne amaçla kullandınız? ben sadece banyodan sonra bebeğin ilk suyunu almak için kullanıyorum

Bende öyle banyodan sonra kullanıyorum bazen de pusetın bebeğin uzerıne örtüyorum.

Ben dort kat yapip koltuğun uzerine seriyorum kusarsa ona kussun diyorum besiginde yatmadiginda yanimda cunku gunduz baya ise yariyor bu sekilde :))

Deli gibi aldik cidden
Ben 2 buyuk 2 kucuk aldim.
Buyuk olani dedigin gibi havlu niyetine kullaniyorum.
Bazen kundak yapiyorum.
Yazin arabasina falan sererim terletmesin diye.
Kucuk olanlari da cilgin logusalik gunlerimde sirtima terimi alsin diye koyuyordum.
Bir de gazini falan cikarirken omzuma seriyorum bazen.

Benimde bilegim cok kotu bilegikin ordaki damar limon fln SIKAMIYORUM OTUR HARKEETLER çocugu alirien zorlaniryorum her hakreketik kisitli hastanede doktor söyledim baska birsey icij gitmistim onida gosterdim igne vurmasi gerekiyormus emzirdigik icij olmuyormus int arastirdim damar sIkismasi bas parmak isaret parmak orta parmagi etkiliyo birde bilek bolumunu

Benim de emzirmeden sonra cok sızlıyor koltuk altima doğru bi sizi .ben de sut doldugu icin sizladigini saniyordum
Benimde aynı öyle koltuk altıma doğru fena sızlıyor,damlıyolar bide üstüne ama bu kiloya yansımıyor malesefki. Demekki sütün bolluğuyla alakalı değil

Bende de bir büyük bir orta var banyodan sonra kullanıyorum sırayla küçükleri de ağız mendili olarak kullanıyorum

Bende de bir büyük bir orta var banyodan sonra kullanıyorum sırayla küçükleri de ağız mendili olarak kullanıyorum
S SweetNovember30 Günde 3 4 kez, özellikle kaka çoksa, lavaboda yıkıorum çucuğun popoyu. O da her seferinde kurularken koca havluyu pıt yapıp kirletiyodu. Şimdi müslinlere kuruluyorum. Kirlense de hacmi küçük, hop yıka kurut..

Azalmaz allahın izniyle canım moralini bozma. Süt için en önemli şey beyne mesaj yollamak. Sağarken bebeğin resmine bak bebeğine bak. Bol bol sağ. Ve bitmicek diye düşün. Enzirmeye de calış bebeklerin ruh hali çok değişken olabiliyor

Bir benimki degil yani :)
Oglum da ablasina cok guluyor. Ah bilse ablanin ne hinlikler peşinde oldugunu yüzüne bile bakmaz :)))
Aynen valla hainlik planı son haddinde...

Canım benimde hem biberon hem mememi alıyor. Bazen biberon istiyor ama ben inatla ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum.almaya mecbur kalıyor birde uyurken vermeye çalışıyorum mamayı farkına çok varmıyor.

Umarim gecer canim cidden cocugumu egilip alamiyorum sakat gibi kolum bakalim carsamba doktor ne diyecek.
İnş geçer canım bilirim ben o acıyı kızımı taşırken ağlardım.

Ben ameliyattan önce iğnede olmuştum ama beni kurtarmadı. Fizik tedavide fayda sağlamayınca ameliyat olmak zorunda kalmıştım. En sonunda artık rlimr ne aldam düşürüyordum.

Canim bende 4 tane var ve bazen yetmiyor. Birini bebeğin yastiginin üstüne ortuyorum, yatarken kusunca yastık kirlenmiyor, muslin bezi alıp yikiyorum. Birini banyodan çıkınca havluyla kuruladiktan sonra bebeği yaglarken muslin bez üzerine koyup yagliyorum, havlunun islakligi bebeği usutmesin diye , saçlarını da muslin bezle kuruluyorum hemen kuruyor.

Avent elektrikli pompa kullanıyorum. Cok memnunum hiç acıtmıyo, hızlı sağım yapıo. Bazı sitelerde sesli yazıyodu almadan önce kararsız kalmıstım. Ama sesi beni hiç rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim

Kızlar bikac sorum var bilen cevap verirse sevinirim. Şimdi ben bebeğime süt veremiyorum ilaç kullandığım için. Sadece mama ile besliyorum. 2-3 saatte 1 ne kadar vermeliyim. Bir de biberon ısıtıcı aldım o 40 dereceye ayarlıyo baktım çok sıcak geldi bana. Mama sıcaklığı kaç olmali.

Aşağıdaki tabloya göre ayarlayabilirsin beslenmesini. Mama ısısı da 36-37 derece gibi olmalı.

Aşağıdaki tabloya göre ayarlayabilirsin beslenmesini. Mama ısısı da 36-37 derece gibi olmalı.

Eki Görüntüle 1959843

Sağol canım çok teşekkürler. Şimdi benim oğlum 41 günlük 120 cc veriyorum annem sanki doymuyo gibi dedi. Bide size sorayım dedim. Bazen 2 saati bile beklemeden acıkıyor çünkü durmuyo.

Selam arkadaslar oglum beni o kadar mesgul ediyorki girip bakamiyorum bile foruma. Surekli aglyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim bitik bir haldeyim uyanik oldugu her dakika agliyor 5 gun sonra iki ayimiz tamamlaniyor bebekleriniz ne kadar uyuyor herkesin bebegi benimki kadar agliyor mu yanlis bir seymi yapiyorum ki bebekleriniz uyanikken neler yapiyorsnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…