Bence aylık takibi önemli canım ya sende kendine çok stres yapma... Acaba yine emmeyecek diye stres mi yapıyorsun sen stresleniyorsan oda huysuzlanır.
Dün bende ilk defa evde tarttım ama evde tartma çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. O yüzden kafana takma canım
Ben cevap vereyim mi :) oncr kızımla cikiyorum banyo tartisina sonrada yalniz ve tutuyor asmdeki tartimla 100gr oynarsa oynar. Kiloyu bu kadar takinti haline getirmeyin bence her ay ilk ay gibi kilo almayacak yavas yavas azalacak 400 500grlara hatta 300gr lara dusecek sutu arttirmaya çalışırken bunun stresiyle iyice zora giriyor hersey azicik relaks:)Esra evde nasıl tartıyorsunuz bebekleri?bebek tartısı mı aldınız?
Bende sütüm az diye sürekli emziriyorum. Her emmeden sonra bir kısmını çıkarıyor bebek annem artık kızıyor çocuğun midesini bi rahat bırak diyekı
kızlar zaten bebeklerin kilo alımı ençok ilk 40 günde olur daha sonra her geçen ay azalmaya başlar.o yüzden ben ilk zamanlar b.kunu çıkardım bırakmadım ki bebek uyusunama ilk ay 1380 gr almıştı.ikinci ayda 1100 gr aldı yani git gide azalır kilo alımı
Ablasını tartıyorm önce arkadından oğlumu kucağına veriyorum. Ablamız oyuna çevirdi artık çocuğu her emmeden sonra tartmak istiyorEsra evde nasıl tartıyorsunuz bebekleri?bebek tartısı mı aldınız?
Yok ya ben takılmıyorum kilosuna zaten sağlıklı olsun da gerisi çok mühim değilkı
kızlar zaten bebeklerin kilo alımı ençok ilk 40 günde olur daha sonra her geçen ay azalmaya başlar.o yüzden ben ilk zamanlar b.kunu çıkardım bırakmadım ki bebek uyusunama ilk ay 1380 gr almıştı.ikinci ayda 1100 gr aldı yani git gide azalır kilo alımı
Canım ben de mama takvıyesı yaptığımdan bu işe çok kafa yordum,bazı Dr lar arttırdıkça arttırıyo kımısı de kısıyo ama ortak görüş mamayla beslenen bebegın normalin üstü kılo alımını ıstemıyorlarninocin derinn83 @matmazel_matmazel kızlar cevaplar için sağolun. Bizim 1 aylik kontrole gittiğimizde de doktor sizin gibi hesapladı tam ne söylemişti hatırlamıyorum ama o doyduğunu bilir dedi. Bende önce 90 veriyordum bikac gündür 120 veriyorum artık doymadigindan mi yoksa başka birseyden mi bilmiyorum. Uyumuyo hep agliyo falan. Bide size sorayım kaç vermeliyim dedim. İşin içinden çıkamadım çünkü.
Bu arada mamayi isittim makine de 36 derece de bile bileğime döktüm biraz yandı çok fazla gibi geldi sıcaklık.
Hos geldin :)derinn83 nur_84 Hoşbulduk kızlar
Yok artık buralardayım,özlemİşim sızleri
Benımkı 3 hafta erken olarak 26 Aralık'ta Doğdu ve 2016 model oldu :/
Yarın aşılarımız var yani
Burada 2 hafta önce bı gece ateşlendı bu sebeple Dr yarınki rota vırusu aşısını 3. Aya erteledı,
Hem 3. Ayda aşı yok dedi
Siz 2. Aydamı yaptıracaksınız kızlar
Ben de almaya basladim verdiklerimiUzun zamandır giremedim. Tüm sayfalarıda okuyamadım ama görüyorumki bebeklerin kiloları konuşuluyor.
Benim derdim kendi kilom. Bu bi haftadır çok kafaya taktım. Çünkü ben ilk oğlumdan sonrada sütüm olsun diye yiye yiye kilo almıştım şimdide öyle olmaya başladı. Vermiyorum alıyorum.
Evet canım bi aksilik çıkmazsa 2.ay yaptırıcam. Rotavirüs aşısı zaten devletin rutin aşı takviminde yok, biz kendimiz satın alıp yaptırıcaz. Dolayısıyla marka seçimi bize kalıyor. Ben 3 dozluk olan Rotateq aşıyı yaptırıcam. 2-4 ve 6.ayda olmak üzere üç doza tamamlıycaz. Eğer sen de bu markayı kullanacaksan ilk dozunu bebişin 12.haftası dolmadan yaptırmaya dikkat et cnm.derinn83 nur_84 Hoşbulduk kızlar
Yok artık buralardayım,özlemİşim sızleri
Benımkı 3 hafta erken olarak 26 Aralık'ta Doğdu ve 2016 model oldu :/
Yarın aşılarımız var yani
Burada 2 hafta önce bı gece ateşlendı bu sebeple Dr yarınki rota vırusu aşısını 3. Aya erteledı,
Hem 3. Ayda aşı yok dedi
Siz 2. Aydamı yaptıracaksınız kızlar
Rotayi devletmi yapiyor ozel degilmiydi o yanlismi hatirliyorumHos geldin :)
Rota bu ay miydi ya? Ben 3.ay saniyorum hemen bakmam lazim ona. Oglum da 29 aralik dogumlu bu arada:)
Esracım normalde 2 ve 4 teymiş fakat 2 de aşılar cok olduğundan 3 te aşı olmadıgından ve de benımkı bı grip atlattığından ıkı Dr da 3 ve 5. Aylarda olsun bi sakıncası yok dediHos geldin :)
Rota bu ay miydi ya? Ben 3.ay saniyorum hemen bakmam lazim ona. Oglum da 29 aralik dogumlu bu arada:)
Sagol canim bilgiler icin.Esracım normalde 2 ve 4 teymiş fakat 2 de aşılar cok olduğundan 3 te aşı olmadıgından ve de benımkı bı grip atlattığından ıkı Dr da 3 ve 5. Aylarda olsun bi sakıncası yok dedi
Ağızdan damla olarakmış fakat hem rotanın hem 2. Ay aşısının içinde canlı virüs olduğundan ıkısı bır sarsıcı olabılıyomuş
Hatırlarsın belkı ben dogumu yurt dışında yapmıştım
Onların normal aşı takvımı rota 3 ve 5 te yani bu ay yaptıramasanda sıkıntı yokmuş :))
3 gun var demek aramızda
Benımkı ıyıce acelecı çıktı :))
Ozel asi evet. Asm dekiler pek yonlendirmiyor burda. Ben kizomda zorla yaptirdim ozel asilari.Rotayi devletmi yapiyor ozel degilmiydi o yanlismi hatirliyorum
12. Haftayı bılmıyodum ıyı oldu soyledıgın derincimEvet canım bi aksilik çıkmazsa 2.ay yaptırıcam. Rotavirüs aşısı zaten devletin rutin aşı takviminde yok, biz kendimiz satın alıp yaptırıcaz. Dolayısıyla marka seçimi bize kalıyor. Ben 3 dozluk olan Rotateq aşıyı yaptırıcam. 2-4 ve 6.ayda olmak üzere üç doza tamamlıycaz. Eğer sen de bu markayı kullanacaksan ilk dozunu bebişin 12.haftası dolmadan yaptırmaya dikkat et cnm.
Geçmiş olsun bu arada, bebiş nasıl oldu düzeldi mi şimdi?
Özel yapıyo canım rotayıRotayi devletmi yapiyor ozel degilmiydi o yanlismi hatirliyorum
Söyle bişey bılıyorum ama rota ağızdan oldugu için durumu farklı sanırımSagol canim bilgiler icin.
Agir gelecekse erteleyelim o zaman biz de. Ya da 1-2 hafta sonra yaptiririz illa ayin doldugu gun yapilacak diye bir sart yoktur herhalde:)
Sen dogum yapip dondun mu yurtdisindan?
Esinin ailesi ordaydi sanki dogru mu hatirliyorum?
Bendee,sut arttıcı dıye denedıklerımden anca kılom arttıBen de almaya basladim verdiklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?