İki marka var zaten biri 2 dozluk yapılan Rotarix, diğeri de 3 dozluk Rotateq. Doktorun da bunları yazmıştır yüksek ihtimal.12. Haftayı bılmıyodum ıyı oldu soyledıgın derincim
Dr umuz ıkı marka yazdı
Suan bakamıyorum çünkü kucakta uyuyo kılıt vazıyetteyım :))
Hatırladığım sankı markalardan bırı 2 bırı 3 dozdu
Neyseki duzeldı ama 3 gun ateş takıbı yapıldı daha bu kadar küçükken korkutuyo insanı
Dr eve cocuk gelmesını yasakladı
Cıddı bı Salgın varmış
Bende hakkaten 1 tane cocuk sokmadım
Bende de bir komsu cocugu kabusu var.İki marka var zaten biri 2 dozluk yapılan Rotarix, diğeri de 3 dozluk Rotateq. Doktorun da bunları yazmıştır yüksek ihtimal.
3 dozluk olan daha etkiliymiş diye okudum hep.
Yalnız dediğin gibi ikinci ay aşılarında canlı virüs var, ben de mi 3-5-7. aylar şeklinde yaptırsam acaba. Kontrole gidince konuşayım bi doktorla bakalım ne diyecek.
Ah şu çocuklu misafirler benim de başım dertte. Geçen gün hele bi misafirim geldi 1,5 yaşında çocuğu var ve bronşitmiş. Gerçi bronşit bulaşıcı değilmiş ama çocuk gelip gidip kızımın dibinde köh köh öksürüyor, anası da demiyor ki bebeğin yanına sokmayayım çocuğu. Allah'tan annem var da sıkıntılı bi durum olunca hemen bir bahane ile kızımı alıp yatak odasına götürüyor. Bir an evvel şu misafir furyası bitsin diye dört gözle bekliyorum.
Birkac ay sonra burayi sıkı bir diyet topigine cevirelim o vakitBendee,sut arttıcı dıye denedıklerımden anca kılom arttı
doğru hatırlıyorsun aralarında en az 28 gün olmalı.hoşgeldin bu arada tekrardan aramızaSöyle bişey bılıyorum ama rota ağızdan oldugu için durumu farklı sanırım
Canlı vıruslu aşılar ya aynı gun yada aralarında 28 gun olacak şekılde uygulanır dıye okumuştum
Istersen Dr a bı sorda sıkıntı Olmasın
Dogru hatırlıyorsun canım eşımın ailesının yanına gıtmıştım
Benım akıllı oğlum 3 hafta erken gelıp annesını oralarda uzun sure tutmadı
Onun bıle canına yettı
18 gunlukkende donduk çok şükür
Bende olmuyor :) genelde geniş geniş gerinirken seviyor kerata. Altı açıkken yapmaya bayılıyor heleYok ya ben takılmıyorum kilosuna zaten sağlıklı olsun da gerisi çok mühim değil
Bu arada evde ana kucağı kullananlar
Oğlumda bi şeyi keşfettim acaba öyle mi denk geldi sizde de oluyor mu :)
Ne zaman ana kucağına koysam beş dakika sonra kaka yapıyor gaz çıkarıyor :)
Dün geceden beri kaka yapmamıştı onun sıkıntısıyla uykuları da bölündü hep..biraz önce koydum gene yaptı ve gaz çıkardı.
ya sormayın 64 kilo olmuşum.karnımı bi görseniz 4-5 aylık hamile gibiyimBirkac ay sonra burayi sıkı bir diyet topigine cevirelim o vakit
Asli bunun bir yolu olmali ya.ya sormayın 64 kilo olmuşum.karnımı bi görseniz 4-5 aylık hamile gibiyim
Yok ya ben takılmıyorum kilosuna zaten sağlıklı olsun da gerisi çok mühim değil
Bu arada evde ana kucağı kullananlar
Oğlumda bi şeyi keşfettim acaba öyle mi denk geldi sizde de oluyor mu :)
Ne zaman ana kucağına koysam beş dakika sonra kaka yapıyor gaz çıkarıyor :)
Dün geceden beri kaka yapmamıştı onun sıkıntısıyla uykuları da bölündü hep..biraz önce koydum gene yaptı ve gaz çıkardı.
Ah ki ne ah.. Bir de çocuk görmemişim muamelesi.. Kuzenimin 1,5 yaşındaki kızı oğlumu kucağına almaya çalışıyor. Her defasında annesi kontrollü bir şekilde otururken veriyor. O da çok küçük yok hayır dan anlamıyor haliyle. Seveyim derken eli gözünde kulağında pat diye kafaya.. ayağa kalkıyorum ayağından çekmeye çalışıyor, içim gidiyor. Korkumdan çocuğu kucağı dan bir yere koyamıyorum. Dibinde öksüren çocuklar da cabası.İki marka var zaten biri 2 dozluk yapılan Rotarix, diğeri de 3 dozluk Rotateq. Doktorun da bunları yazmıştır yüksek ihtimal.
Yalnız dediğin gibi ikinci ay aşılarında canlı virüs var, ben de mi 3-5-7. aylar şeklinde yaptırsam acaba. Kontrole gidince konuşayım bi doktorla bakalım ne diyecek.
Ah şu çocuklu misafirler benim de başım dertte. Geçen gün hele bi misafirim geldi 1,5 yaşında çocuğu var ve bronşitmiş. Gerçi bronşit bulaşıcı değilmiş ama çocuk gelip gidip kızımın dibinde köh köh öksürüyor, anası da demiyor ki bebeğin yanına sokmayayım çocuğu. Allah'tan annem var da sıkıntılı bi durum olunca hemen bir bahane ile kızımı alıp yatak odasına götürüyor. Bir an evvel şu misafir furyası bitsin diye dört gözle bekliyorum.
süt olsun diye bozaya,hurmaya,dut hoşafına abanırsak böyle olur.amaaann boşver sütümüz sağolsunAsli bunun bir yolu olmali ya.
Kafaya takmayim desem de olmuyor koridordan gecerken aynayi gorup karnimi cekerek yürüyorum:))
Ben istemiyorum boyle.
Kilolu insanlarin stresten daha cok yiyorum demesine simdi hak veriyorum.
Kilo aldigimi fark ettikce daha cok yemeye basladim ben.
Cok da hareketliyim evde ama yetmiyor tabiki.
Kondisyon bisikleti var onu getirecegim eve kayinvalidemlerden ama sutun tadi bozuluyor3 aydan once falan deniyor.
Bu gidisle3.ay dolana kadar doguma girdigim kiloyu bulacagim
süt olsun diye bozaya,hurmaya,dut hoşafına abanırsak böyle olur.amaaann boşver sütümüz sağolsunAsli bunun bir yolu olmali ya.
Kafaya takmayim desem de olmuyor koridordan gecerken aynayi gorup karnimi cekerek yürüyorum:))
Ben istemiyorum boyle.
Kondisyon bisikleti var onu getirecegim eve kayinvalidemlerden ama sutun tadi bozuluyor3 aydan once falan deniyor.
Ay sorma ben zaten pimpirikliyım bılırsın:)) nerdeyse 40 ı dolana kadar oyaladım gelmek isteyenlerıİki marka var zaten biri 2 dozluk yapılan Rotarix, diğeri de 3 dozluk Rotateq. Doktorun da bunları yazmıştır yüksek ihtimal.
Hoşbulduk canım özlemişim hepınızıdoğru hatırlıyorsun aralarında en az 28 gün olmalı.hoşgeldin bu arada tekrardan aramıza
Ozaman baharda bebeklerle parklarda yürüyusteyızAsli bunun bir yolu olmali ya.
Ben istemiyorum boyle.
Canım benım okuduğum bı Dr yazısında canlı vırus içeren aşılar ya aynı gun yada 28 gun arayla Olmalı dıyoduArkadaşlar merhaba;
Benim kızım da 24 Aralık'ta doğdu 23 Şubat'ta 2.ay aşılarını yaptırdım sağlık ocağında..bugün kontrolümüz vardı doktorumuz rotarix i yapalım dedi ve yaptırdık ama burada aradan 28 gün geçmesi gerektiğini konuşmuşsunuzdoktorum böyle birşeyden bahsetmedi ki çok güveniyorum kendisine kafam çok karıştı şimdi...
Hiç mama verıyomusun canım mamada yapıyo yesıl kakaKızlar yine bir sorum var :) Bebeğinde birkaç gün devam eden yeşil kaka sorunu yaşayan var mı? Daha önce de olmuştu doktorumuz laktaz enzimi için relactaz damla verdi. Bebeklerde ilk 2 ay yeterli bulunamayabilir diye. Bu enzim eksik olduğunda ya da çok fazla erdiğinde kaka yeşil olur dedi. Sonuçta her an her gün fazla emzirmiyorum. Bebişi sık emen anneler sizde de oldu mu hiç yeşil kaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?