2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar aranızda dogum sonrası hemoroid olan varmı

Hayir canim sadece anne sutuyle besleniyor :/
Benımkınde de mama Kaynaklı yesıl kaka olunca bıraz araştırmıştım safra salgısı cok olunca ve normalden fazla beslenınce yesıl olurmuş ama daha fazla Ayrıntı bende bılmıyorum canım

2 gündür nurtopu gıbı hemoroıdım var artık

Arkadaşlar Kanguru kullanan varmı aranizda varsa memnunmusunz tavsiye edermisin iz bizim bebiş masallah sürekli kucakta olsun istiyo bari kanguruyla gezdi reyim diyorum ama bilemedim alsammı hangisi daha kullanışlı diye

Rezene kimyon iciyor musun ben onu icmeye basladigimdan beri kizimdan beter oldum her adimda sala sala geziyorum yeminle
yok ya içmiyorum ta geçen hafta 1 kere kimyon içtim o kadar.brndd valla içmiyorum ama sala sala geziyorum.bazen 4 yaşındaki kızıma yakalanıyorum salarkene bana gülüyor aaaa anne dırt yaptı diyor

Rezene kimyon iciyor musun ben onu icmeye basladigimdan beri kizimdan beter oldum her adimda sala sala geziyorum yeminle

Ayyy ben de fenayim.
Komsulara ses gidecek diye utaniyorum artik bu nedir ya.
Rezeneden kimyondan faydanip cikiyorsa bunlar Allah muhafaza cikmasa nasil olur ki

Arkadaşlar Kanguru kullanan varmı aranizda varsa memnunmusunz tavsiye edermisin iz bizim bebiş masallah sürekli kucakta olsun istiyo bari kanguruyla gezdi reyim diyorum ama bilemedim alsammı hangisi daha kullanışlı diye
Ben solomombaby aldim ama kullanamadim malesef.
Yenidogan aparatini iade ettim biraz buyusun ondan sonra kullanacagim.
Bebege zarar vermekten korktum bir tuhaf oldu icinde.

Benımkınde de mama Kaynaklı yesıl kaka olunca bıraz araştırmıştım safra salgısı cok olunca ve normalden fazla beslenınce yesıl olurmuş ama daha fazla Ayrıntı bende bılmıyorum canım

Buyukler usuttun de usuttun diyor yesil kakayi gorunce. Doktor ise farkli bir yaklasimla enzim ve beslenmeden kaynakli olacagini soyledi. Insan bi iskilleniyor :) cozemedim verdigi damlayi kullandim halbuki.. sagol canim cvp icin

Son düzenleme:

Çok teşekkürler canım cevabın için içimi rahatlattın :)

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.
5kg biri 5.4kg biri canim, premium care 2 numara kullaniyorum ama 3e gecicem bu kutu bitince :)
3 numarada 6-9 kg yaziyordu..
senin kedi noldu?

Benimki de genelde huzursuz ve hep kucakta sakinlesiyor. Ben de ayni seyi dusunmustum. Acaba sadece benimki mi boyle diye. Benimki gazdan ne yazik ki.. 2 ay 1 haftalik oldu ama gaz sancilari hat safhada

5kg biri 5.4kg biri canim, premium care 2 numara kullaniyorum ama 3e gecicem bu kutu bitince :)
3 numarada 6-9 kg yaziyordu..
senin kedi noldu?
Teşekkür ederim cevabın için canim. Bu arada özledik seni nasıl gidiyo 2 bebekli 2 kedili hayat :)

Benim kedi oğlumun eve geldiği gün beşiğine atladı şimdilik yanına yaklastirmiyoruz oda da duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…