Benımkınde de mama Kaynaklı yesıl kaka olunca bıraz araştırmıştım safra salgısı cok olunca ve normalden fazla beslenınce yesıl olurmuş ama daha fazla Ayrıntı bende bılmıyorum canım
Arkadaşlar Kanguru kullanan varmı aranizda varsa memnunmusunz tavsiye edermisin iz bizim bebiş masallah sürekli kucakta olsun istiyo bari kanguruyla gezdi reyim diyorum ama bilemedim alsammı hangisi daha kullanışlı diye
yok ya içmiyorum ta geçen hafta 1 kere kimyon içtim o kadar.brndd valla içmiyorum ama sala sala geziyorum.bazen 4 yaşındaki kızıma yakalanıyorum salarkene bana gülüyor aaaa anne dırt yaptı diyor
Ayyy ben de fenayim.
Komsulara ses gidecek diye utaniyorum artik bu nedir ya.
Rezeneden kimyondan faydanip cikiyorsa bunlar Allah muhafaza cikmasa nasil olur ki
Arkadaşlar Kanguru kullanan varmı aranizda varsa memnunmusunz tavsiye edermisin iz bizim bebiş masallah sürekli kucakta olsun istiyo bari kanguruyla gezdi reyim diyorum ama bilemedim alsammı hangisi daha kullanışlı diye
Ben solomombaby aldim ama kullanamadim malesef.
Yenidogan aparatini iade ettim biraz buyusun ondan sonra kullanacagim.
Bebege zarar vermekten korktum bir tuhaf oldu icinde.
Ben solomombaby aldim ama kullanamadim malesef.
Yenidogan aparatini iade ettim biraz buyusun ondan sonra kullanacagim.
Bebege zarar vermekten korktum bir tuhaf oldu icinde.
Benımkınde de mama Kaynaklı yesıl kaka olunca bıraz araştırmıştım safra salgısı cok olunca ve normalden fazla beslenınce yesıl olurmuş ama daha fazla Ayrıntı bende bılmıyorum canım
Buyukler usuttun de usuttun diyor yesil kakayi gorunce. Doktor ise farkli bir yaklasimla enzim ve beslenmeden kaynakli olacagini soyledi. Insan bi iskilleniyor :) cozemedim verdigi damlayi kullandim halbuki.. sagol canim cvp icin
Canım benım okuduğum bı Dr yazısında canlı vırus içeren aşılar ya aynı gun yada 28 gun arayla Olmalı dıyodu
2. Ay asısıda rotada canlı
Fakat rota damla oldugu ıçın bu durum gecerlı degıl dıye not duşmuşlerdı
Yani sorun yok normal yapılan
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.
Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.
Selam arkadaslar oglum beni o kadar mesgul ediyorki girip bakamiyorum bile foruma. Surekli aglyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim bitik bir haldeyim uyanik oldugu her dakika agliyor 5 gun sonra iki ayimiz tamamlaniyor bebekleriniz ne kadar uyuyor herkesin bebegi benimki kadar agliyor mu yanlis bir seymi yapiyorum ki bebekleriniz uyanikken neler yapiyorsnuz
Benimki de genelde huzursuz ve hep kucakta sakinlesiyor. Ben de ayni seyi dusunmustum. Acaba sadece benimki mi boyle diye. Benimki gazdan ne yazik ki.. 2 ay 1 haftalik oldu ama gaz sancilari hat safhada