2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oy masallah ikizcan buyutmussun

buyuduler teyzesi :)) çok sukur :)
istahlari yerinde, persembe 2.ay kontrolleri vardi,
doktor tesekkur etti, çok iyi bakmişsiniz, gelisimleri çok iyi dedi, nasil mutlu oldum :))
gunde 30gram almasi gerekiyormus, tam 30 gram almislar :)
bir ogunde 60cc sut uzerine de 30-60cc arasi mama veriyorum..

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.
benim bebeğim 6.200 gr şuna 2 kullanıyorum ama küçük gelmeye başladı zaten elimde de 8-10 tane kaldı yarın 3 numaraya geçicem

kızlar oğlum hasta oldu dünden beri bir kaç kez öksürdü sabahta emdiği bütün sütü kusunca doktora götürdüm rsv diye bir virüs.ilaçlar verdi doktor.benğim sıkıntılı heniz akıntısı var burnu tıkalı offff offff.benim bir yiğenim var hafta sonu bendeydiler.oğlumın dibinden ayrılmıyor gıcık olmaya başladım.koruyamadım bebeğimi

Teşekkür ederim cevabın için canim. Bu arada özledik seni nasıl gidiyo 2 bebekli 2 kedili hayat :)

Benim kedi oğlumun eve geldiği gün beşiğine atladı şimdilik yanına yaklastirmiyoruz oda da duruyo.

yorucu gidiyor canim, annem geliyor daha dogrusu hep bende kaliyor :))
yoksa bakamiyorum..
kediler yavas yavas alisiyor ama cok yanasmiyolar, kiskaniyorlar hala.. hele dişi olan cok fena durumda..

şu melina olayindan sonra pek giresim gelmemisti, sonra da ikizler geldi hic giremedim
daha sik girerim diye umuyorum, uykulari duzelmeye basladi :)

Prima 2 numara da 3-6 kilo diyo benim oğlum şuan tahmini evde tarttim 4900 falan. Ne yapsam geçsem mi 3 numaraya acaba.

3 numara da 5-9 diyo sanırım. Başlangıçta yazan kilo mu önemli kafamda deli sorular :)

gecmis olsun, oyle dusunme ayni sikayet bizde de var canim, bisey yok dedi yolladi..
burnu tikali ve dun oyle bi kustu ki burnundan sut fiskirdi
idrar verin dedi veremedik

Valla bizde tek bebek olduğu halde yalnız bakamıyorum annem daha yeni gitti evine ama gündüz geliyo yine yakın olduğu için. Allah yardımcın olsun canım.

Prima 2 numara da 3-6 kilo diyo benim oğlum şuan tahmini evde tarttim 4900 falan. Ne yapsam geçsem mi 3 numaraya acaba.

3 numara da 5-9 diyo sanırım. Başlangıçta yazan kilo mu önemli kafamda deli sorular :)
hayır başlangıçta yazan değil aralık önemli 3-6 kilo bezi ortalam 3-6 kilo iken kullanırsın.5.700 kende değiştirebilirsin 6.200 kende bu kadar takılma benim oğlan 6.200 ben hala 2 kullanıyorum.bez bitmek üzere bitsin 3 numaraya geçicem

gecmis olsun, oyle dusunme ayni sikayet bizde de var canim, bisey yok dedi yolladi..
burnu tikali ve dun oyle bi kustu ki burnundan sut fiskirdi
idrar verin dedi veremedik
sağol can'ım yavrum doğduğundan beri sürekli sıkıntılar Allah beterinden saklasın diyorum.zaten kız çocuklarında idrar vermek bir işkence benim de iki kızım varya.ama oğlanın ki bir kolaymış ki biz verdik bi kere çok kolay oldu.size de geçmiş olsun bu arada.sende sık sık burunlarını aç ta ciğerlere inmesin bari

Oh oh cok sukur. Sutun de masallahi var. Gayet iyi ne mutlu sana sekerim.
Ben bi tanesine zor yetisiyorum. Cok gaz problrmi var yoruyor. Sana bravo vallaha

ikizcan merhaba. Hangi mamayi kullaniyorsun bebeklerine. Yanlis hatilamiyorsam golden goat yada töpfer mi almistin.

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.
Canim 6100gr civari 3 kullaniyorum molfix ama benimde elimde kalacak 4 kullansam olur gibi sen paketlerin uzerindeki kg ya aldanma bebeklerin bacak gelisimi onemli kilodan ziyade bogumlu ve tombulsa o bolge olmuyor bezler. Ben 1 numaradan sonra sadece 1 kucuk paket 2 numara kullanabildim 3 e gectim.

Oh masallah kizlarina:)

Bence hic cekinmeden direk 3 numaraya gecebilirsin siparisi oyle ver bence

ikizcan merhaba. Hangi mamayi kullaniyorsun bebeklerine. Yanlis hatilamiyorsam golden goat yada töpfer mi almistin.
merhaba canim evet golden goat almistim, bi ara yuzunde kafasinda sivilce gibi biseyler cikmisti, mamadan sanip topfere gecmistim ama mamadan degilmis.. topfer biraz daha yogun bi mama, kokusunu fln sevmedim tekrar golden goata dondum..
cok seviyorlar, anne sutune cok benzio tadi..

Benim kizi 3 numara sıkımaya basladi iz oluyor bacaklarinda epeyce boyle giderse yakinda hasta bezi baglamaya baslayacagm

Oh oh cok sukur. Sutun de masallahi var. Gayet iyi ne mutlu sana sekerim.
Ben bi tanesine zor yetisiyorum. Cok gaz problrmi var yoruyor. Sana bravo vallaha

gaz birinde var bizimkilerin.. cok yoruyor gercekten, surekli ikiniyor..
sut cikmadigi ogunler oluyor tabi, o zaman sadece mama veriyorum..
ada cok istahli masallah, 90i emiyor, bos yer kaliyor ustune 60 yapiyorum:))
bazen bitiriyo bazen 10cc icip birakiyor..
doktor mamada ust sinir yok dedi, istedigi kadar vereceksin diyor.
kilo alimi artarsa ben uyaririm zaten dedi.
simdilik bi sikinti yok :))
sana da kolay gelsin canim, ikisi teki farketmiyor, cocuk isi zormus cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…