2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

sorma idrar torbasiyla 3 saat bekledik hastanede inat etti yapmadi cis :))
dayanamadim eve geldim..
atesi fln cikarsa gotururum artik tekrar napiym..
kiz cocukta idrar vermek zor gercekten, bi tane de pipilisinden yapayim diyorum :)))

dayanamadim eve geldim..
kiz cocukta idrar vermek zor gercekten, bi tane de pipilisinden yapayim diyorum :)))
güzel olur valla bence iki kız bir oğlan güzel oluyor.sen az büyütte şöyle kızları 2 yaşına filan getir sonra bi tanede pipili yap inşallah.sırf çişini kolay alabilmek için yap

I ikizcan2016 slm cnm bebislerin sen iyi olmana sevindim bende yazilanlari okuyorum genelde esin yasak koymustu ama ben merak ediyorum bebislerini birde bevek arabasi ne aldin:)

Kızlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç numara bez kullanıyorsunuz. Bu konuda hep kafam karışıyor. Şimdi internetten çoklu paket sipariş vereceğim elimde kalsın istemiyorum. 1 numarada almistim kaldı onlar.

En son 39 günlükken tartıldık. 5.580 gramdı. Ondan bi'kaç gün öncesinden beri de 3 numara kullanıyoruz. Yalnız bizim bebenin bez hassasiyeti var, 3 farklı bezi dönüşümlü olarak kullanıyorum direnç kazanması için. Prima Premium Care'in 2 numarası, Prima Aktif Bebek bezinin 3 numarasına eşit büyüklükte neredeyse. Huggies Oğlum İçin 3 numara da, her iki bezin 3. numarasından büyük. Bezin yapısı da önemli yani bi' nevii. Çoklu alacaksan da Prima Aktif Bebek kullanıyorsan 3+ (midi plus) bedenini tavsiye ederim. 5-10 kg aralığına hitap ettiği için 3'ten daha uzun ömürlü oluyor.

cordeliac merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor cihan'la yen'i yaşam?bu arada @bugza dan haberin var mı?en son doğurmamıştı ayrıldı topikten

N'aapalım koala ailesi gibi yaşıyoruz doğduğundan beri Aslı'cım. Hepimizin yaşadığı şeyler harici bi' sıkıntımız yok şimdilik. :)
Sen nasılsın? Kerem'in nasıl?

N'aapalım koala ailesi gibi yaşıyoruz doğduğundan beri Aslı'cım. Hepimizin yaşadığı şeyler harici bi' sıkıntımız yok şimdilik. :)
Sen nasılsın? Kerem'in nasıl?
bizde iyiyiz bi hastanelerden çıkamadık.bi yaz gelseydi ne zormuş kışın bebek doğurmak.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin

dayanamadim eve geldim..
Ben ilk pipilide pes ettim :)) geçmiş olsun canım neyseki Ankara ısınıyor artık, güneşi görüyoruz en azından :)
Hiç gezmeye çıktınız mı kızlarla? :)
Kızlar emzik tutuyor mu ??
Ben hala benim bebişe göre bi emzik bulamadım

Kızlar pipili demişken :)
Benim doktor ameliyat sırasında senin ikinci bebiş de erkek gibi görünüyor ddi
Nerden anladınız diye sorunca da meslek sırrı ddi :)
Kendince bi tez üretmiş ama tutuyor mu bilmiyorum
Eğer günün birinde ikinciyi düşünecek olursam hep kafama takılacak :))
Neye göre tahmin etmiş olabilir bi kaç seçenek geliyor aklıma ama inanmak istemiyorum :))

cok gecmiş ılsun aslı benımkıde 2 hafta once atlattı. gerçi sen bize gore cook tecrubelisin ama cok kucuk olunca ınsan panikliyo ister istemez
hastanede yatmadık cok sukur ama iki gun sabahtan aksama ateş takıbıne cagirdilar
dr da bıze bu salgından bahsetmişti
ateşli kusmalı filan
su eve cocuk getırme işine acayıp uyuzum
ve acık acık soyluyorum getırmeyın dıye
kım ne isterse duşunsun
isteyen kusebilir de
benım cocugumu dusunmeyenı ben nıye dusuneyım
gelene ellerını yıkamasını soyluyorum kendı yıkamazsa eger

gecmis olsun, oyle dusunme ayni sikayet bizde de var canim, bisey yok dedi yolladi..
burnu tikali ve dun oyle bi kustu ki burnundan sut fiskirdi
idrar verin dedi veremedik
ıkız gecmiş olsun canım
erkeklerın ıdrar vermesı cok kolay oluyo
bizimkının pipiye bı poset bantladılar :))
kızlarda zordur durum :/

Benimki de genelde huzursuz ve hep kucakta sakinlesiyor. Ben de ayni seyi dusunmustum. Acaba sadece benimki mi boyle diye. Benimki gazdan ne yazik ki.. 2 ay 1 haftalik oldu ama gaz sancilari hat safhada
Doktora goturduk gazi var dedi ne gazmis arkadas diye bagirmak istiyorum artik surekli agliyor gozunu aciyor basliyor aglamaya kapayana kadar agliyor tuvalete bile gidemiyorum bu aydaki diger bebeklerde uyanikken hep agliyor mu yada nasil oyaliyorlar bebeklerini merak ediyorum

sağol can'ım.ya can'ım evet tecrübeliyim ama benim kızlarım bu kadar küçükken hiç hasta olmadılar çok afalladım bu sefer.çocuk dediğimiz de benim ablamın oğlu öz yiğenim 9 yaşında ama ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor.bebeğe çok yaklaşma diyorum güya bebeği seviyor ağzını bebeğin ağzının dibine sokuyor.ooofff diyorum bu kışı bi atlatsaydık

selam kızlar emzik askısı yapıyorum profilime bi göz atarsanız çok tatlı benim bebeğim biyandan emziğini emiyor bi yandan onunla oynuyor

Kendi kizim delirtiyor beni.
Oksurugu burun akintisi hic gecmiyor 2 aydir.
Kizim girme su bebeğin agzina diyorum ama ne care.
Bazen parmağını falan emdirirken yakaliyorum. Ne kadar kizsam soylensem de anlamiyor laftan

Uyanikken yatirdigim anda benimki de agliyor.kucakta gezerse pek ses cikarmiyor.
Bazi gunler guzel uyuyor. Ama bazen de hic uyumuyor.
Bugun sabah 11den beri su saate kadar sadece emerken uyudu 10ar dk seklinde.
Onun disinda komsuya gittim ,yarim saat de orda kestirdi.
Aksamin 8i olmus hala uyumuyor.

Al bendede o kadar bugun seninle ayni moddayiz suan kucagimda salliyorum ic cekiyor yatirinca hic uyumamis gibi gozler aciliyor bir gunleri bir gunlerine uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…