2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah canım sen zorlamıosan kendi acıkınca emiyosa sorun yok :) ebemiz bize ilk aylar kilo alması iyi kendini hızlı toparlar sonra zaten azalır alımlar demişti. Sağlıcakla büyüt

Yok öyle birşey canım, bebiş sık kaka yapıyor diye anne sütü yağsız demek çok yanlış olur.
Kimse de mesajlarımızdan o anlamı çıkarıp sakın sütüm yağsız mı diye streslenmesin.
Hele seen hiç öyle düşünme, daha geçen gün götürdüğün doktor "oh ohh maşallah tosun bu" dememiş miydi daha ne istiyon :))) Bizimkilerde her gün yapardı son zamanlarda yapmamaya başladı ondan endişelendik ama olağan bir durummuş demek ki.

Canım ben başlarda mama verdim ama 16 gündür vermiyorum bnmki de öyle oldu 4 günde bir yapmaya başladı en son cumartesi 5. gününde bi arkadaşımın tavsiyesiyle sardunya yaprağının sapına zeytinyağı sürüp poposunun hafifçe içine sürdüm yaklaşık 3-4 dk sonra yaptı hemen ondan sonra pazartesi kendi kendine yaptı bugün de iki kere yaptı denk mi geldi bilmiyorum ama istersen deneyebilirsin

Canim benim oglan emme suresini azaltip emme araliginu uzatinca beni bir stres basti. Bir de evde tartmak gibi bir hataya düştüm ondan bu endiselenmelerim. Yoksa cok haklisin.
Ben kizimi biraz sorunlu büyüttüm. 'ac olsa ağlar ' lafindan hareketle cocugun ictigi yetiyordur dedim ama bir gun kan sekeri düştü, ateşlendi hastaneye zor yetistik. Sonra da ordaki doktorun sen ne bicim annesin acliktan öldürmussun cocugu gibi laflarina maruz kalinca atlatamadim bazi seyleri.
Yoksa ikinci cocugunu buyuten bir anne olarak daha sogukkanli olmami bekliyorsunuz eminim ama gercekten hic hatırlamak istemedigim şeyler yasadim kizimda. O yuzden cabuk panikleyebiliyorum malesef.

Zeytinyağını bir kez denedim ama bizde pek işe yaramadı canım Makatı sürekli uyarmak iyi değil diye de bir daha denemedim.
Aslında benim derdim kakasını yaptırmaktan ziyade neden olduğunu tespit edebilmek. Neyin sebep olduğunu bilebilsem ona göre hareket edicem bende.

Hepsini bende söyledim canım emin ol eşimde kullanma dedi bende tartıştım peki tamam kullanmayacagım ama çocuk hasta olursa burnundan getiririm dedim bunlar yarı cahil degil full cahil bende Sabirsiz61 söyledigi gibi simdi güneş görmüyo yazın zaten bırakırım demiştim eşime ama anlamadı off offf valla memlekete geldim kaç gündür kafayı yedirttiler bana bi evime gitseydim rahatlayacaktım :/

Bebeklerimiz büyüyor ve artık memeyi daha kısa sürede boşaltabiliyorlar. Eskisinden daha çok süt çekip içtikleri için de acıkma süreleri uzadı. 3 kiloluk bi bebeğin emme sıklığı ile 5-6 kiloluk bebeğin emme sıklığı bir değil sonuçta. Umarım Barış'taki durumda budur. Ev tartısına bakma sen canım, doktor kontrolü en iyisi. Haftalık kilo takibi yapacaksan da sağlık ocağında falan yaptır ev tartısına takılma.

Esra sünneti nerede yaptırmayı düşünüyosun canım tavsiye edecegin iyi bi doktor varmı

ya ben bişey sorucam bu d vitamini dediğiniz devit 3 mü? başka bir vitamin mi?

İlacı yanında götürdüysen gizli gizli ver bebişe, laftan anlamayacaklar belli ki. Yanında yoksa da artık evine dönünce verirsin.

İlacı yanında götürdüysen gizli gizli ver bebişe, laftan anlamayacaklar belli ki. Yanında yoksa da artık evine dönünce verirsin.
Artık gittigimde verecegim canım cahil insanların lafına aldanmayacagm eşimide takmayıp kendi bildigimi yapacagım

derincim biz mama takviyeli devam edıyoruz
onun için size göre kaka olayı daha sıkıntılı olabılıyo
rengı farklı yapısı farklı olabılıyo
ılk 10 gun her ogun sonrasıydı sonra gunde 1 e
3. haftadan sonra 3-4 gunde 1 e dustu kaka
sonra yıne gunde 5-6 ya cıkmıstı kı
bi suredır yıne 3-4 gunde bıre dustu
bende 3 ayrı hatta amerıkadakı dr sayarsam 4 ayrı dr un kafasını yedım
evet mamayla beslenenlerde daha cok gorulen bı durum fakat hep söyledikleri gunde 5-6 da 6 gunde 1 olmasıda normal
onlar ıcın anormal olan katı olması
probiotik damla dr a sorabilirsin yada sen daha fazla tuketebılırsın
ama soyledıklerı sındırım sıstemlerı tam gelişmedıgınden içerdeki kakayı dışarı itemiyorlar
kulak cubugu ıle saf z yagı da uyguluyorum ben dr un tavsıyesıyle

k
Kızlar kayınvalidemler d vitamini kullanma diyolar sinir ediyolar beni çocugun kemiklerini fazla geliştirip obez yapıyomuş dogrumu bu beni aydınlatırmısınız lütfenn
kemık gelişimınden obez olanı hiç duymadım
tam tersı d vıtamını obezıte kalp hastalıgı troıd vs birçok haatalıkta koruyucu ve tedavı edıcı oldugu artık kanıtlandı
ben troıd hastası oldugum ıcın yıllardır dr umun tavsıyesıyle yılda ıkı kez yukleme seklınde alıyorum

I ikizcan2016 slm cnm bebislerin sen iyi olmana sevindim bende yazilanlari okuyorum genelde esin yasak koymustu ama ben merak ediyorum bebislerini birde bevek arabasi ne aldin:)

merhaba canim, walla şoku yeni atlatiyorum, 2 tane birden.. ne onlar beni anlio ne ben onlari :)) baya kiyametler koptu evde, bu ara durulduk biraz :)
sen naptin? nasilsin?
mima aldim canim

mesajin basini okuyunca "anamm nasil yani, nasil 2.bebis!!!" diye bi şok gecirdim :))
fizik kurallarina aykiri, biyolojiye aykiri bi kere :)))
gezmeye ciktik tabi canim, ama avm, gunese cikamadik daha.. eymire fln gideriz biraz daha isinsin da :)
siz geziyor musunuz? nerelerde geziyorsunuz?
antepe ne zaman doneceksin?

Esra sünneti nerede yaptırmayı düşünüyosun canım tavsiye edecegin iyi bi doktor varmı
Emrah Topbaş var canim, Yaşam a gecti simdi. Tip ya da ihtisastaydi önce emin degilim.
Giden herkes cok memnun. Arkadaslarim hep ona yaptirdi cocuklarinin sunnetini. Biz de ona yaptiracagiz.
Bu arada ailene kulagini tika. D vitamini eksikligi kotu bir sey bizzat yasadim kendimden biliyorum.hastaliktan gozumu acamiyordum , 15 günlük takviye toparlanmama yetti.oncesindeki 6 ay araliksiz hastaydim. Gunesle takviye edemiyorsan ki kisin mumkun degil, mutlaka ilaci kullanacaksin.

Ücreti ne kadar canım biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…