2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İlk tepkini biraz fazla abartılı vermiş olsan da iyi niyetimi anlamana sevindim. Geçenlerde bir arkadaş burda eşinin ona yardimci olmamasindan şikayet edip sizin esleriniz nasıl diye sormuştu, zaten bozuk olan morali daha da bozulmasın diye benimki çok iyi çok yardımcı diyememistim, ben bu hassasiyette biriyim, herkesten aynı şeyi beklemiyorum. ama bazı şeyler bir çok kez temcit pilavı gibi tekrarlaninca tepki veriyorum ister istemez. Umarım beni anlamissindir, duygu istismarı konusunda da seni veya bir başkasını kastetmiyorum ama bunu yaparak kendini tatmin eden insanlar var maalesef. Konuyu çok uzatıp forumun tadını kacirmayacagim, bebeğin de sende sağlıcakla kalın.

merhabalar ben mart annelerindenim doğumum yakın aranızda lansinoh çiftli elektrikli pompa alan ve kullanan oldu mu kimisi iyi demiş kimisi kötü o kadar para verip elimde patlasın istemiyorum kullanan var mı acaba

merhabalar ben mart annelerindenim doğumum yakın aranızda lansinoh çiftli elektrikli pompa alan ve kullanan oldu mu kimisi iyi demiş kimisi kötü o kadar para verip elimde patlasın istemiyorum kullanan var mı acaba
Lansinoh u bilmiyorum ama bende medela mini var ilk aydan sonra motoruna süt kaçınca düzgün calismamaya başladı bu forumda bir çok kişi avent ten memnun bende bir tane avent alacağım. Sana da fikir olur belki.

bizde iyiyiz bi hastanelerden çıkamadık.bi yaz gelseydi ne zormuş kışın bebek doğurmak.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin

Amin canım, hepimizinkine. Çok geçmiş olsun Aslı'cım minik Kerem'ine. Çabucak yaz gelseydi, iyiydi sahiden bebekler için.

kızlar cordeliac BRBM moryastik derinn83 lütfen çok güzel herşeyimizi paylaşıyoruz.sorun çıkmasın istiyorum.uykusuz geceler ve bebeklerin sorumluluğu bizleri biraz geriyor olabilir.ama birbirimizi kırmayalım.bakın ne güzel doğumlarımızı yaptık hepimiz birbirimize dualar ettik.bende bugün eşimle tartıştım ye biliyor musunuz kot pantolununu bulamadı diye düzensizsin diye tartıştım.uykusuzluktan çatacak yer arıyorum.ama sonra hemen barıştık.yani şunu demek istiyorum hepimiz bu aralar sitresliyiz birbirimizi kırmayalım paylaşılan herşeyin hatrına.sizleri seviyorum taze annecikler

Lansinoh u bilmiyorum ama bende medela mini var ilk aydan sonra motoruna süt kaçınca düzgün calismamaya başladı bu forumda bir çok kişi avent ten memnun bende bir tane avent alacağım. Sana da fikir olur belki.
Bana da kimisi çiftli al işin daha hızlı görülür diyor avente de lansinoha da iyi yorum da var kötü yorum da kararsız kaldım avent 250 en ucuz şuan lansinoh 200 nette lansinohun çiftli olması öne çıkarıyor , medela daha da pahalıydı sanki niye öyle yaptı ki üzüldüm ben de bu kadar para verip elimde patlamalarından korkuyorum

ben medela kullanıyorum memnunum ama evet bazen sorun çıkartıyor.lansinoh kullandım hiç tavsiye etmiyorum.yine sen avent al bence

Gaz cikarmasina ne kadar yardimci olabilirsem o kadar rahatliyor. Ben de her yolu deniyorum canim

Al bendede o kadar bugun seninle ayni moddayiz suan kucagimda salliyorum ic cekiyor yatirinca hic uyumamis gibi gozler aciliyor bir gunleri bir gunlerine uymuyor
Benimki hep koynumda uyuyo. Bu gaz yuzunden yapisik takiliyoruz hep. Belim dikislerim agriyor ama ne yapayim idare etmeye calisiyor7m. Hatta su anda da gogsumde uyuyor

Evet canım öyle zaten kimsenin kimseyi yaşantısıyla ilgili yönlendirmek haddine değil seni yönlendirmedim yazdığım mesajda şunu ya da bunu kullan da demedim beni de ilgilendirmez zaten her anne çocuğu için neyin iyi olduğunu en iyi kendisi bilir benim de senin ya da başkasının kullandığı bezleri ve yaşayışını düşünecek vaktim yok sadece bez kullandığını mesajında görünce ilk yazdıklarınla çeliştiğini belirtmek istedim gördün mü bak ben haklı çıktım gibi bir düşünceyle de söylemedim yazdıklarımı amaann neyse kapatıyorum konuyu burda da kimseye bişey söylenmiyor mübarek herkeste hemen bir kendini savunmaya geçme hali var çatışmadayız sanki halbuki sakin sakin tatlı tatlı yazmaya çalışmıştım ilk söylediklerimi anormal birşey yoktu yazdıklarımda alınacağını bilsem yazmazdım canım benim

ben medela kullanıyorum memnunum ama evet bazen sorun çıkartıyor.lansinoh kullandım hiç tavsiye etmiyorum.yine sen avent al bence
Öyle mi diyosun o daha da pahalı bi de tekli olması düşündürüyor teşekkür ederim yine de aventi de düşüneyim o zaman

Ben kesiyorum canim. Ara ara eldivenleri cikariyorum. Benim kizin cok saclari dokuluyo. Elleriyle saclarini elleyip sonra agzina goturuyo. Oyle olunca da saclari yutuyor. O nedenle arada eldiven takiyorum

Kusura bakma arkadaşım, uzun zamandır siteye girmediğini ifade ediyorsun. Haliyle okunacak binlerce mesaj birikmiştir. O kadar birikmiş mesajın ve öncesinde yazdığım onca şeyin içinde hatırlayıp bana yazdığın şey sana göre kendimle "çeliştiğim" bi' durum olunca ben iyi niyet arayamadım pek. Ben de böyle onlarca örnek veririm buradan ama ne işime yarayacak yani? Amaç ne? Haliyle "Aaaa merhaba cordeliac bak aylardır yazmıyorum ama konudaki on binlerce mesaj içinde senin yıkanabilir bez kullanacağım dediğini unutmadım. Hazır bez kullanmışsın ama n'aaaaber?" demek gibi olmamış mı biraz. Haliyle de savunmaya geçtim, n'aapabilirim yani? Doğal olan bu değil mi? Sen gelip bana "Cordeliac, nasılsın? Bebeğin de doğmuş, yıkanabilir bez kullanacaktın, neden vazgeçtin?" diye mi sordun pardon da, tatlı tatlı kırmadan cevap yazayım ben sana arkadaşım? Kaldı ki çocuğumun cilt hassasiyeti, doktorumun ne tavsiye ettiği bi' fikrin var mı? Yoook. Hiç kimse durduk yere 3 hazır bezi aynı anda kullanacak kadar manyak değildir herhalde ha? İlk alıntıladığın mesajımda yazıyor bu.

Tüm bunlara rağmen üslup farklılığından ötürü birbirimizi yanlış anlayıp kırıcı olduysam özür dilerim.

Banada Dr onerdı 1-2 kullandım ama doğal surecıne bıraktım
3. Aya gırdık artık
Cok sıkıntısı olmadıkça ılacı bende ıstemıyorum
Atesı bıle ilaçsız atlattık cok şükür
Buarada sen tek mı bakıyosun bebişe?
Sakin bi Kızın var sanırım
Bende saclar fönlu Boyalı manıkurlu anneler kervanına katıldım
Tek bakmama rağmen üzmüyor annesını çok şükür

Öyle mi diyosun o daha da pahalı bi de tekli olması düşündürüyor teşekkür ederim yine de aventi de düşüneyim o zaman
zaman problemin mi var?bence iyisini alıp tekli almak daha mantıklı zaman derken zaten bir göğüsü sağman maksimum 10 dakika sürüyor.10 dakika senin için ne derece önemli bilemiyorum tabi ama bana kalırsa iyisi olsun tekli olsun.seçim senin :)

Bende avent kullanıyorum canım. Çk memnunum hiç acıtmıyor. Lansinoh çift pompada zamanla çekim azalıyor demişlerdi. Kullananlar yorum yapsa daha yararlı olur senin için :)

can'ım senin bebeğinin neden ateşi çıktı ki?geçmişnolsun benim oğlanın da 20 günlükken çıkmıştı ateşi dr bizi 3 gün hastanede gözetim altında tutmuştu

Arkadaslar Rota virüsü aşısını kimse yaptirmiyor 2.ay herhalde dogru mu anladim?
Ben de 3.ay yaptirmaya karar verdim. Iki doz olani dusunuyorum ama 1 ay var daha o zamanla bakariz artik.
Esracım Ben dun 2. Ay aşılarını yaptırıp Dr U Aradım tekrar
Ikı hafta önce ateslendıgı ıcın,2. Ay aşılarda ağır oldugu için 3 ve 5 aylarda rotarix markasını planladık Dr la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…