2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gelışımı ıcın bende pek eldıven kullanmadım
Sık kesıp. Torpuluyorum
Amerıkada hastanede her emzırmede usenmeyıp sadece bez kalıcak şekılde soyuyolar
Senınde üst bedenının çıplak Olmasını ıstıyolar
O şekılde emzırtıyolar
Ve eldıvenle emzırmeyı asla ıstemıyolar
Benım oğlum okadar alıştıki buna
El eleyız emzırırken :))

can'ım senin bebeğinin neden ateşi çıktı ki?geçmişnolsun benim oğlanın da 20 günlükken çıkmıştı ateşi dr bizi 3 gün hastanede gözetim altında tutmuştu
Eşim garip oldu oğlana ve bana gectı tabı
Bı gecelık ateş yukselmesı bıkac günlük Öksürük hapşırık yaşadık

Bende avent kullanıyorum canım. Çk memnunum hiç acıtmıyor. Lansinoh çift pompada zamanla çekim azalıyor demişlerdi. Kullananlar yorum yapsa daha yararlı olur senin için :)
Teşekkür ederim :)Evet inşallah yorum yapan çıkar ona da yoksa avente kaymak ve eşimi 50-100 lira fazlaya ikna etmek durumunda kalacam

Atak haftasi nedir?
Bebeklerin büyümede bir nevi level atladıkları haftalar canım. Her büyüme atağında yeni bir beceri kazanıyorlar. Ama bu becerileri çözerken bir yandan da çok huysuzlanabiliyorlar. İnternette bu süreçle ilgili çok hoş bi benzetme okumuştum. Diyor ki;

...birden bire, biraz hızlı yürüdüğünüzde, uçma yeteneğiniz olduğunu fark etseniz ne hissederdiniz? bu durumla basa çıkmak için zamana ihtiyacınız olmaz mıydı? “aaa artık uçabiliyorum, ne güzel” deyip günlük hayatınıza devam edebilir miydiniz? yoksa “ne yapacağım simdi, ne kadar hızlı yürürsem uçabiliyorum, ya çok hızlı yürürsem ne oluyor, dengemi sağlamak için ne yapmalıyım” diye düşünüp, endişelenmez miydiniz? “ya uçarken birden yere çakılırsam ne olacak, ne kadar yükseğe havalanabiliyorum, ya sonra nasıl aşağıya ineceğim” gibi düşüncelerden uykunuz kaçmaz mıydı? bir süre yeni yeni beceriniz sizi şaşırtmaz mıydı? evet uçmak çok güzel bir yetenek olurdu, ama bu yeteneğinizi ilk fark ettiğinizde endişelenip korkmaz mıydınız? işte çocuklarımız da her gün yeni bir beceri ile karşımıza çıktıklarında, aslında bu becerileriyle başa çıkmak için zorlanabiliyorlar..

Atak haftalarının zaman çizelgesi var. Sizin bebeğinizin haftasını ordan kontrol ederek atak haftasında olup olmadığını takip edebilirsiniz.

ilk aylar evdeyim çalışmicam zaten olmaz sanırım, 6 aydan sonra çalışacağım o zaman belki olur zaman problemi ama bu kadar para vermişken elimde patlasın istemiyorum aslında aventciler epey memnun anladığım kadarıyla o zaman avente döneyim biraz daha mart annelerinde birkaç kişi lansinoh iyi bi de çiftli al demişti de ona kaymıştım şimdi yine yeniden arada kaldım :))

cordeliac can'ım ya sen bebeğini kaç kilo doğurdun yanlış hatırlamıyorsam normal doğum yaptın e bide bebeğin gelişimi iyiydi hamileyken cihan en son kaç kiloya ulaştı doğumda

6 aydan sonra zaten ek gıdaya geçicen öncesinde sana daha çok lazım olacak.e öncesinde de zaman problemin yok.naçizhane fikrimi söylüyorum ben olsam ikiliye gerek duymazdım.belki de o 6 ay içinde bile sayılı kere kullanıcan

Aynen canım, zaten 3 aydan sonra genelde çoğu bebeğin gaz ve kaka olayları bi düzene giriyormuş. Bizimkilerin de az kaldı inş kazasız belasız atlatırız.

Annem var yanımda hala. Arada bir kendi evine gidip iki güne işlerini toparlayıp geri dönüyor. Çok şükür zor bi bebek değil ama bakımı en kolay bebek bile ciddi zaman ve efor gerektiriyor. Bebeğine tek bakan bütün annelere sabır ve güç diliyorum hep. Bi yandan da artık tek başıma götürmeliyim bu işi diyorum ama annem de bırakmak istemiyor. E sonuçta ben de onun çocuğuyum kıyamıyor yalnız bırakmaya. Torun sevgisi desen ayrı bi olaymış resmen. Geçen gün evine gidince FaceTime dan arayıp kızımla konuşturdum ağladı kadın yaa :))

Ben daha fönlü moda geçemedim, iki günde bir yıkanma aşamasındayım Hem tek bakıp hem fönler makyajlar ohhh ohhh maşallah idolümsün canım, ben de o seviyeye gelirim inş :))

Tamam canım bişey demicem uzatmaya gerek yok ben de söylediklerimde kırıcı olduysam kusura bakma özür dilerim

Y yesilagac44 can'ım bak instagram da biri almış hiç kullanmamış şimdide satıyormuş 200 tl ye.bir bak istersen normal piyasası ney bilmiyorum ama tesadüfen gördüm bende şimdi

Gunduz gozetimin altinda dene istersen cidden cok rahat ediyorlar ben yikadim 1 de yatirdim 10dk once emistik suan hala uyuyor yuzustu :) ama iste sirt ustu olunca ellerin hareket edince sicriyor uyku bolunuyor. Kafasini tutabiliyorsa rahatkikla basini saa sola cevirip kendini kurtariyorkar zaten endise etme bi yatirip gozlemle derim ben sana. O aksam yatip sabah kalkan bebisten bende istiyorum bi tane :)) bizimki 22.30-23.00 gibi gece uykusuna dusuyor 2 -3 gibi birde sabah 6-7 gibi olmak uzere 2 kez uyaniyor 10 dan sonra gunduz duzenine geciyor dun yoldan cikmisti saat başıydı ama tek gecelik durummus duzeldi yine sukur :)

merhabalar ben mart annelerindenim doğumum yakın aranızda lansinoh çiftli elektrikli pompa alan ve kullanan oldu mu kimisi iyi demiş kimisi kötü o kadar para verip elimde patlasın istemiyorum kullanan var mı acaba
Avent kullaniyorum ve cok memnunum alternatif olarak belki dusunebilirsin.

E bebeği falan takip et canım şubatta orda yüzde 28indirimde 205lira falandı. Bende aralık sonunda yine 210 liraya almıstım.
Doğumuma az kaldı ben lansinoh düşündüğümden gittigidiyorda e bebekteki indirimden daha ucuza satanlar olunca almadım ordan, keşke daha önce buraya yazsaymışım o avent indirimini kaçırmazdım neyse olmadı biraz fazla verir alırım teşekkür ederim cevaplar için

Ay ben onu yapamam iste yerliler gibi ciplak gezmem lazim kizla birlikte surekli memede cunku :)) ama emerken eliyle elimi ariyor tutuyor emene kadar birakmiyor beni benden aliyor ya evlat sevgisi bambaskaymis hepimizinki saglikla uslu uslu güzelce buyusun insallah.

Cizelgeyide ben suraciga ilistirivereyim bari :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-06-10-15-19-1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…