Gelışımı ıcın bende pek eldıven kullanmadım1.hafta sonrasindan beri eldivenimiz yok tirnaklarini kesiyorum henuz yuzune kendine bir zarar vermedi olurda verirse daha duzgun keserim diye dusunuyorum ellerinin serbest olmasi gelisimi icin daha iyi diye biliyorum benimki bugun 60 gunluk oldu yanina koydugum oyuncagi gayr ihtiyari tutup atiyor ittiriyor battaniyesini cekistiriyor emerken elimi tutuyor cekistiriyor falan eldivenle bunlari yapamaz hemde ben gordukce darlaniyorum eldiveni ellerinde :)
Eşim garip oldu oğlana ve bana gectı tabıcan'ım senin bebeğinin neden ateşi çıktı ki?geçmişnolsun benim oğlanın da 20 günlükken çıkmıştı ateşi dr bizi 3 gün hastanede gözetim altında tutmuştu
Teşekkür ederim :)Evet inşallah yorum yapan çıkar ona da yoksa avente kaymak ve eşimi 50-100 lira fazlaya ikna etmek durumunda kalacamBende avent kullanıyorum canım. Çk memnunum hiç acıtmıyor. Lansinoh çift pompada zamanla çekim azalıyor demişlerdi. Kullananlar yorum yapsa daha yararlı olur senin için :)
neyse çok şükür atlatmışsınız ilaçsız.tekrar geçmiş olsunEşim garip oldu oğlana ve bana gectı tabı
Bı gecelık ateş yukselmesı bıkac günlük Öksürük hapşırık yaşadık
Bebeklerin büyümede bir nevi level atladıkları haftalar canım. Her büyüme atağında yeni bir beceri kazanıyorlar. Ama bu becerileri çözerken bir yandan da çok huysuzlanabiliyorlar. İnternette bu süreçle ilgili çok hoş bi benzetme okumuştum. Diyor ki;Atak haftasi nedir?
ilk aylar evdeyim çalışmicam zaten olmaz sanırım, 6 aydan sonra çalışacağım o zaman belki olur zaman problemi ama bu kadar para vermişken elimde patlasın istemiyorum aslında aventciler epey memnun anladığım kadarıyla o zaman avente döneyim biraz daha mart annelerinde birkaç kişi lansinoh iyi bi de çiftli al demişti de ona kaymıştım şimdi yine yeniden arada kaldım :))zaman problemin mi var?bence iyisini alıp tekli almak daha mantıklı zaman derken zaten bir göğüsü sağman maksimum 10 dakika sürüyor.10 dakika senin için ne derece önemli bilemiyorum tabi ama bana kalırsa iyisi olsun tekli olsun.seçim senin :)
6 aydan sonra zaten ek gıdaya geçicen öncesinde sana daha çok lazım olacak.e öncesinde de zaman problemin yok.naçizhane fikrimi söylüyorum ben olsam ikiliye gerek duymazdım.belki de o 6 ay içinde bile sayılı kere kullanıcanilk aylar evdeyim çalışmicam zaten olmaz sanırım, 6 aydan sonra çalışacağım o zaman belki olur zaman problemi ama bu kadar para vermişken elimde patlasın istemiyorum aslında aventciler epey memnun anladığım kadarıyla o zaman avente döneyim biraz daha mart annelerinde birkaç kişi lansinoh iyi bi de çiftli al demişti de ona kaymıştım şimdi yine yeniden arada kaldım :))
Aynen canım, zaten 3 aydan sonra genelde çoğu bebeğin gaz ve kaka olayları bi düzene giriyormuş. Bizimkilerin de az kaldı inş kazasız belasız atlatırız.Banada Dr onerdı 1-2 kullandım ama doğal surecıne bıraktım
3. Aya gırdık artık
Cok sıkıntısı olmadıkça ılacı bende ıstemıyorum
Atesı bıle ilaçsız atlattık cok şükür
Buarada sen tek mı bakıyosun bebişe?
Sakin bi Kızın var sanırım
Bende saclar fönlu Boyalı manıkurlu anneler kervanına katıldım
Tek bakmama rağmen üzmüyor annesını çok şükür
Tamam canım bişey demicem uzatmaya gerek yok ben de söylediklerimde kırıcı olduysam kusura bakma özür dilerimKusura bakma arkadaşım, uzun zamandır siteye girmediğini ifade ediyorsun. Haliyle okunacak binlerce mesaj birikmiştir. O kadar birikmiş mesajın ve öncesinde yazdığım onca şeyin içinde hatırlayıp bana yazdığın şey sana göre kendimle "çeliştiğim" bi' durum olunca ben iyi niyet arayamadım pek. Ben de böyle onlarca örnek veririm buradan ama ne işime yarayacak yani? Amaç ne? Haliyle "Aaaa merhaba cordeliac bak aylardır yazmıyorum ama konudaki on binlerce mesaj içinde senin yıkanabilir bez kullanacağım dediğini unutmadım. Hazır bez kullanmışsın ama n'aaaaber?" demek gibi olmamış mı biraz. Haliyle de savunmaya geçtim, n'aapabilirim yani? Doğal olan bu değil mi? Sen gelip bana "Cordeliac, nasılsın? Bebeğin de doğmuş, yıkanabilir bez kullanacaktın, neden vazgeçtin?" diye mi sordun pardon da, tatlı tatlı kırmadan cevap yazayım ben sana arkadaşım? Kaldı ki çocuğumun cilt hassasiyeti, doktorumun ne tavsiye ettiği bi' fikrin var mı? Yoook. Hiç kimse durduk yere 3 hazır bezi aynı anda kullanacak kadar manyak değildir herhalde ha? İlk alıntıladığın mesajımda yazıyor bu.
Tüm bunlara rağmen üslup farklılığından ötürü birbirimizi yanlış anlayıp kırıcı olduysam özür dilerim.
Adı ne canım hesabın ya da resim olarak ekleyebilir misinY yesilagac44 can'ım bak instagram da biri almış hiç kullanmamış şimdide satıyormuş 200 tl ye.bir bak istersen normal piyasası ney bilmiyorum ama tesadüfen gördüm bende şimdi
Gunduz gozetimin altinda dene istersen cidden cok rahat ediyorlar ben yikadim 1 de yatirdim 10dk once emistik suan hala uyuyor yuzustu :) ama iste sirt ustu olunca ellerin hareket edince sicriyor uyku bolunuyor. Kafasini tutabiliyorsa rahatkikla basini saa sola cevirip kendini kurtariyorkar zaten endise etme bi yatirip gozlemle derim ben sana. O aksam yatip sabah kalkan bebisten bende istiyorum bi tane :)) bizimki 22.30-23.00 gibi gece uykusuna dusuyor 2 -3 gibi birde sabah 6-7 gibi olmak uzere 2 kez uyaniyor 10 dan sonra gunduz duzenine geciyor dun yoldan cikmisti saat başıydı ama tek gecelik durummus duzeldi yine sukur :)Benim bebiş eğer ellerini sarmazsam çok uyumuyor hemen eller kollar hareketlenip kendini uyandırıyor gündüzleri gene de yapmıyorum ama gece güzelce uyusun diye sarıyorum yarım kundak gibi
Yüz üstü yatırmaya çok rahat ediyorlar diye çok duydum canım ama öyle yatırmadım hiç Aslında uyanıkken benimki de çok seviyor yüzüstü durmayı bi denesem mi :)
Dün bi arkadaşla konuştum Bebeği bizimkiler kadarken akşam 8 de yatıp gece 4 e kadar uyanmazmış hayret ettim hem de anne sütü alarak
Benimki bu aralar daha da sıklaştırdı uykularım çok fazla bölünüyor
Avent kullaniyorum ve cok memnunum alternatif olarak belki dusunebilirsin.merhabalar ben mart annelerindenim doğumum yakın aranızda lansinoh çiftli elektrikli pompa alan ve kullanan oldu mu kimisi iyi demiş kimisi kötü o kadar para verip elimde patlasın istemiyorum kullanan var mı acaba
E bebeği falan takip et canım şubatta orda yüzde 28indirimde 205lira falandı. Bende aralık sonunda yine 210 liraya almıstım.Teşekkür ederim :)Evet inşallah yorum yapan çıkar ona da yoksa avente kaymak ve eşimi 50-100 lira fazlaya ikna etmek durumunda kalacam
Doğumuma az kaldı ben lansinoh düşündüğümden gittigidiyorda e bebekteki indirimden daha ucuza satanlar olunca almadım ordan, keşke daha önce buraya yazsaymışım o avent indirimini kaçırmazdımE bebeği falan takip et canım şubatta orda yüzde 28indirimde 205lira falandı. Bende aralık sonunda yine 210 liraya almıstım.
Ay ben onu yapamam iste yerliler gibi ciplak gezmem lazim kizla birlikte surekli memede cunku :)) ama emerken eliyle elimi ariyor tutuyor emene kadar birakmiyor beni benden aliyor ya evlat sevgisi bambaskaymis hepimizinki saglikla uslu uslu güzelce buyusun insallah.Gelışımı ıcın bende pek eldıven kullanmadım
Sık kesıp. Torpuluyorum
Amerıkada hastanede her emzırmede usenmeyıp sadece bez kalıcak şekılde soyuyolar
Senınde üst bedenının çıplak Olmasını ıstıyolar
O şekılde emzırtıyolar
Ve eldıvenle emzırmeyı asla ıstemıyolar
Benım oğlum okadar alıştıki buna
El eleyız emzırırken :))
Cizelgeyide ben suraciga ilistirivereyim bari :)Bebeklerin büyümede bir nevi level atladıkları haftalar canım. Her büyüme atağında yeni bir beceri kazanıyorlar. Ama bu becerileri çözerken bir yandan da çok huysuzlanabiliyorlar. İnternette bu süreçle ilgili çok hoş bi benzetme okumuştum. Diyor ki;
...birden bire, biraz hızlı yürüdüğünüzde, uçma yeteneğiniz olduğunu fark etseniz ne hissederdiniz? bu durumla basa çıkmak için zamana ihtiyacınız olmaz mıydı? “aaa artık uçabiliyorum, ne güzel” deyip günlük hayatınıza devam edebilir miydiniz? yoksa “ne yapacağım simdi, ne kadar hızlı yürürsem uçabiliyorum, ya çok hızlı yürürsem ne oluyor, dengemi sağlamak için ne yapmalıyım” diye düşünüp, endişelenmez miydiniz? “ya uçarken birden yere çakılırsam ne olacak, ne kadar yükseğe havalanabiliyorum, ya sonra nasıl aşağıya ineceğim” gibi düşüncelerden uykunuz kaçmaz mıydı? bir süre yeni yeni beceriniz sizi şaşırtmaz mıydı? evet uçmak çok güzel bir yetenek olurdu, ama bu yeteneğinizi ilk fark ettiğinizde endişelenip korkmaz mıydınız? işte çocuklarımız da her gün yeni bir beceri ile karşımıza çıktıklarında, aslında bu becerileriyle başa çıkmak için zorlanabiliyorlar..
Atak haftalarının zaman çizelgesi var. Sizin bebeğinizin haftasını ordan kontrol ederek atak haftasında olup olmadığını takip edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?