2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Serum fizyolojikle islandigi icin oek kuru degil ama öyle sunup yapisacak kadar da islak degil. Kalip gibiye yakin
Itinayla sümük tarif edilir
anne olunca kakadan sümüğe herşey tarif edilir benim büyük kızımında öyleydi bebekken.ve hala öyledir.sürekli burun açarım sadece yazın 2-3 ay gerek duymuyoruz burun açmaya

nur_84 canım ben bu incir uyutmasını yapıyorum ama sürekli süt kesiliyo.pütür pütür oluyo nerede yapıyorum hatayı?

kızlar bu arada keremin sindirim sistemi sanırım düzene girdi 1 gün duruyor 1 gğn yapıyor ama tam yapıyor.hepte tam altını değiştirirkn yapıyor ne yapacağımı şaşırıyorum elimin üstüne üstüne s.çıyor valla

ya kızlar ben doğru düzgün adet olamıyorum sadece hafif lekelenmem oluyor sonra bitiyor.normal değil mi?ben diğer doğumlarımda hiç böyle olmamıştı adet düzenim normal devam etmişti.bu sefer bi değişik oldu

Ay daha bi de uzun değilim demişsin :)
Bence Türk kadını ortalamasını düşünce sen gayet uzunsun
Kerem uzamayacak da kim uzayacak zaten hakkıymış çocuğun :))

Sizinki 20günde 500e az demiş bizimki 1 ayda 500 e normal ddi :/
Sağlıklı olsunlar da diyorm her zaman napim enerjik Bebek :)) ben o kadar hareket etsem baya zayıflardım şimdiye :))
Bence de süt konusunu abarttı doktorum :)) zaten o kadar içmedim hiç ama bence de emzirirken süt ve yoğurt çok önemli benim de yoğurt yemek hiç aklıma gelmiyordu bugün biraz zorladım kendimi

Normal ben de öyle oldum bi kere ama sonra olmadım emzirirken öyle oluyor bence
İlk 9 ay adet olmayanlar bile var

Bizimkini diyen de saglik ocagindaki ebe, emin ol bildiğinden demiyor. Günlük 40 gr almali dedi hatta. O kadarini her seferinde nasil alsinlar.

İnşallah dediğin gibi bişey yoktur canım...

kız hakkaten anormal mi benim oğlanın boy uzaması.dr sadece iyi dedi.bak 49 cm doğdu 1.ayda 56 oldu 2. ayda 61.3 ayda 63 dedidokror
Turkıye standartlarına göre sende eşınde uzun sayılırsınız ve kızlarda manken gıbı
Tabıkı keremde sıze benzeyecek
Bence sevınmelısın şekerim

Bende eskıden sevmedıgım seylerı sut arttırır dıye yıye yıye sevıp Bağımlı oldum
Tabak tabak tahın pekmez tabı ekmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…