2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kız seninki nasıl üç mart oluyor.seninle aramızda sadece birgün vardı.benimki 30 martsa seninki ne oluyor şimdi
Benim adetler düzensizdi Zaten o yüzden geç döllenme olmuş heralde yada geç yumurtladım ben. biraz değişik bi durum :)) aynı gün adet olduğumuz arkadaşımla bebişlerimiz 3 hafta farklı gözüküyordu mesela

büyük kızım elim ayağım oldu valla.mayısta 8 yaşına girecek.ama küçük kızım içten içe keremi kıskanıyor.çocuk huy değiştirdi.çok huysuz oldu.ne yapcam bilmiyorum
Küçük kaç yaşında ?
İlla ki olcak kıskançlıkları ya bi de şimdiki çocukların sendromları hiç bitmiyor 2 yaş 3 yaş 4 yaş sendromları derken büyüyorlar :))

Gecmiş
Tiroid hakkindaki bilgilendirmelerin icin tesekkur ediyorum canim. Aksam surpriz baska misafir geldi bakamadim:))
Kolyeyi ben sofimaya isimli siteden aldim. Sertifikali guvenilir urun gonderiyorlar.
Gecmiş olsun canım
Off su misafır furyası bıtmıyo yaaaaa
Annemde delırtıyo benı habıre bırılerının gelmek ıstedıgını soyluyo daral geldı
Bakıyım canım o sıteye teşekkür ederım

Bızım bu kaka yapamama suresı gıttıkçe uzamaya başlamıştı 3-5 gun derken haftada 1 oldu
Dr önce 1 kerelıgıne yarım fıtıl verdı
Sonra mamaya yarım Çay kasığı zeytınyag
Yağ fayda etmıyınce ıkı gündür yarım cay kasığı dupolac verdı
Bugun yaptı sonunda bakalım nasıl devam edıcek
Fıtıli tembellıge alıştırır dıye bı kerelık ıçı boşalsın dıye verdı
Bı düzene gıreydıler :/
Bügünde bı yaptı benım üstüm bıle kaka oldu

Küçük kaç yaşında ?
İlla ki olcak kıskançlıkları ya bi de şimdiki çocukların sendromları hiç bitmiyor 2 yaş 3 yaş 4 yaş sendromları derken büyüyorlar :))
geçen ay 4 yaş oldu.tam zamanı kıslançlığın sanırım.haklısın valla hiç bitmiyor sendromları bİzim zamanımızda sendrom deseler annelerimiz o nasıl birşeymiş derlerdi sanırım

Maşallah çok tatlılar, daha tek çocuğa bakmakta zorlanırken bu kardeş fotoğrafları nedense ikinci çocuk isteği uyandırdı bende bir an
sağol canım.eğer yaşın beklemeye müsaitse bence bekle aralarında 4-5 yaş olsun derim.benim kızlarımın arasında 3 yaş 10 ay var küçük kızımla kerem arasında da 3 yaş 10 ay var.kerem planlı olmadı açıkçası.bi bebek daha yoktu aklımda.ama planımda olsa da zamanlamayı bu kadar denk getirenezdim sanırım.Allahın işi işte

Bugün annemlerle güne katıldım of kadınlar 50-60 yaşında ama hala kv-görümce-koca çekiştiriyorlar :)))

Milli tutku bu. Yasin kaç olursa olsun. O görümce o kv kısır eşliğinde cekistirilecekkkk bir de evladını öve öve bitiremeyen alakasız yerde anlatmaya başlayan teyze modeli olur aralarında.

Aaaaaaa kahveden sonra meyve yiyin diye ısrar etmedin mi? :)) 17 günlük insaf ya hu.

Merhaba anneler yine uzak kaldım bir süre uyari almis.galiba hesap pasif görünüyor, parkyatagin yükseltilmesini konusmustuk çizgi ile belirttigm yer yuksek kisim ama ben yorganla yukselttim ylen ustte de reflu yatagi var son demleri ama kullanıyoruz israrla guvenli geliyor bana bebegi daha buyuk anneler yatakta ne koyuyorsnz destek olarak ,

Uyku arkadasini ben de merak ediyorum biraz satilsin.diye abartilan bir sey gibi hissettim kullanan var mi
Bir de son soru bebegimin kulaginin arkası kanamisti bir ay önce nasi oldu bilmiyrm iki haftadir yine kaniyor ama brn hep battaniyesinde leke gorunce anliyorum kabuk bagliyo iyilesemiyor gibi böyle bisey basina gelen oldu mu

Kulak arkası bizdede tahriş oluyo arada. Ole kan görmedim ama kanamaya yatkındı. Nemlendirici sürdüm hergun yumusadı gecti

Kulak arkası bizdede tahriş oluyo arada. Ole kan görmedim ama kanamaya yatkındı. Nemlendirici sürdüm hergun yumusadı gecti
Kirmizi deri dokuntusu gibi degisik,pamuk.islatip sildim ben de yara falan yok aslinda dedignz gibi sanirim ,pisik.kremi sürdüm, boynu da pisik oluyor zaten biraz daha buyuyup kafalarini daha cok kaldirsalar gececektir oyleyse

C candy1907 canım ben iyiyim, annem oğlum 1 aylıkken Türkiye'ye döndü 1,5 aydır yalnızım. Oğlan çok hızla büyüyor, üzülüyorum. Onunla şu an vakit geçirmek öylesine keyifli ki büyümesin istiyorum. Gece uykularımiz oldukça düzenli ama gündüz benim koynumda uyumak istiyor. Yatağa koyarsam 15 dk. Uyanıyor. Şu anda da göğsümde uyuyor bende onu kokluyorum.

Sen nasılsın, iki çocuklu hayat nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…