2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Daha önce kullananlar !!!!!!
Kızlar memnun kaldıysanız nerden aldığınızı merak edıyoruz

Cocuk emzıge alışmasın gelıne ezıyet
Şimdı merak edıyorum acaba bız nasıl kv olucaz

Benim de 13 nisandı şuan farkettim tam 9 ayda doğmuş kızım :) Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Benımkıde 26 Aralık'ta dayanamadı geldı
Allah isteyenlerı sevındırsın
Kımsenın kucağını bol bırakmasın
Dunyanın en güzel duygusuymuş

Kızlar kaka işleri nasıl gıdıyo düzene gırdımı yoksa bızım gıbı hala sıkıntı yasayan var mı?

Kızlar kaka işleri nasıl gıdıyo düzene gırdımı yoksa bızım gıbı hala sıkıntı yasayan var mı?
ben sıkıntılıyım canım 3-4 gün bekliyorum kerem çok huysuzlanınca yarım fitil veriyorum.3 kere kendi yapıyorsa birinde fitil veriyorum mecburen.bu mesajı yazarken keremi kucağımda yüzüstü tutuyordum sanırım kaka yaptı kokular geldi :)

Daha önce kullananlar !!!!!!
Kızlar memnun kaldıysanız nerden aldığınızı merak edıyoruz
Tiroid hakkindaki bilgilendirmelerin icin tesekkur ediyorum canim. Aksam surpriz baska misafir geldi bakamadim:))
Kolyeyi ben sofimaya isimli siteden aldim. Sertifikali guvenilir urun gonderiyorlar.

Sen böyle söyleyince yaptırasım geldi şimdi benim de
4.ay içn gittiğimizde ben de kan versem iyi olur
bi de kan haplarını 3 ay iç demişti doktorum ama ben içmedim ne durumda acaba :/

Tiroid hakkindaki bilgilendirmelerin icin tesekkur ediyorum canim. Aksam surpriz baska misafir geldi bakamadim:))
Kolyeyi ben sofimaya isimli siteden aldim. Sertifikali guvenilir urun gonderiyorlar.
Ben kendi evimde olsam Eminim senin gibi olurdum
Daha 17 günlükken 3 aile birden misafirliğe gelmişti tamam sevdiğim insanlar ama 7de gelip 12 buçukta gitmişlerdi çay ikram baktım daha oturuyorlar kahve yaptım bi de :)) baya yorucu oluyor

Maşşallah bunlara ya çok tatlı hepsi de çok akıllı gözüküyor :))
Büyük kızın zaten sana baya yardımcı oluyordur bence
büyük kızım elim ayağım oldu valla.mayısta 8 yaşına girecek.ama küçük kızım içten içe keremi kıskanıyor.çocuk huy değiştirdi.çok huysuz oldu.ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…