Evt ben de alistirmaya calisicam uyku arkadasi falan deneyecgim. Gaz sorunlarimiz biraz azalsa daha rahat olacak canim.
Masallah pek tatlilar allah uzunn omur versin
Benimkinde gaz problemi cok fazlaydi ve saatlerce agliyordu mecburdym. Hani oyle birak sakinlessin fln durumu da yok yatirinca katila katila aglayip kendinden geciyordu. Hep dik tutarak salladik hoplattik ziplattik daha neler neler maymun etti bizi
Benimkinin de emzikle isi yok sekerim.
Evt ben de istiyorum bu kolyelerden. Benimkinin eller hep agizda kasinmalar basladi. Salayalar desen şelala masallah onluk dayanmiyor. Iyi bir yerden almak lazim
Evet ya sanki biz normalde hep kalabalıkla mı büyütüyoruz senin kayınbaba gene iyiymiş benim görümce açık açık 2 günlüğüne geldik kucağımıza mı almıcaz diyor pat diye :)
Bi de kayınvalidem kendi çocuklarına emzik tutsun diye neler neler yapmış uğraşmış benimkini güç bela bi emziğe alıştırdım onu da çocuğun ağzında gördükçe çekip alıyor eg pis bu diyor ee sen niye kendi çocuklarını alıştırmaya çalıştın o zaman diyorum e ben tek başımaydım yardım eden yoktu bana diyor benim de sözde annemle kalıyorum ama hep dışarda ya çalışıyor ya geziyor :))
ben sıkıntılıyım canım 3-4 gün bekliyorum kerem çok huysuzlanınca yarım fitil veriyorum.3 kere kendi yapıyorsa birinde fitil veriyorum mecburen.bu mesajı yazarken keremi kucağımda yüzüstü tutuyordum sanırım kaka yaptı kokular geldi :)
Dogumdan sonra kan tahlili yaptiraniniz var mi arkadaslar?
Dogum oncesinde gayet normal cikan TSH degerim dun yapilan tahlilde 0.01 çıktı. Yani tiroidlerim hic calismiyormus. Sastim kaldim. Cok acil endokrine git dedi dr .
Acaba dogum sonrası falan rastlanilan bir sey mi ki? Simdiye kadar hicbir şikayetim olmamisti.
Sen böyle söyleyince yaptırasım geldi şimdi benim de
4.ay içn gittiğimizde ben de kan versem iyi olur
bi de kan haplarını 3 ay iç demişti doktorum ama ben içmedim ne durumda acaba :/
Ben kendi evimde olsam Eminim senin gibi olurdum
Daha 17 günlükken 3 aile birden misafirliğe gelmişti tamam sevdiğim insanlar ama 7de gelip 12 buçukta gitmişlerdi çay ikram baktım daha oturuyorlar kahve yaptım bi de :)) baya yorucu oluyor