- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle duydumArkadaslar merhaba ilgaz 9 ocak dogumlu 3 haftadir eli agzindan hic cikmiyordu salyalarda cabasi bugun alt dislerinin orada kabariklik var dis icin daha erken degil mi birde erken dis cikaranin disleri cabuk cururmus diye bir sey duydum bir bilginiz var mi
CANIM benim geçecek inş.Kizlar aglamaktan helak oldum sinirlerim cok bozuk.
Gittim genel cerraha, bakti pompayla sag rahatlamazsan gel ogleden sonra iğneyle boşaltalim dedi.
Ya benim niye hic bir isim kolay gitmiyor
Ilaci falan yok mu zaten hep aci cektim bugune kadar ilk oneri bu mu dedim, her turlu aci çekeceksin annelik kolay degil dedi.
Daha önce yara yüzünden gittigim genel cerrah da sutten kesmeyi teklif etmisti hatirlarsaniz.
Hepsi mi kasap bunların bana mi hic yapici davranani denk gelmiyor nedir.
Aile hekimine gidecegim ogleden sonra antobiyotik yazin diyecegim
Su saat oldu kahvalti bile yapmadim daha istah falan kalmadi .
Sanki butun dunya bir oldu ben tekim gibi geliyor.
Allahim isyandan koru buna da şükür..
Beterinden korkuyorum artik .
Birikti birikti patlamak uzereyim![]()
Allah kolaylık versin canım bizde hala ara ara geliyor bu red olayıKızlar bi meme reddi de bizden gelsin
Ne kadar zormuş bu ya emmedikçe huysuzlanıyor hiç bu kadar ağlamazdı ne yapacağımı şaşırdım
İlk başta gazdan dedim ama alttan da üstten de çıkıyor gaz olmadığına emin oldum
Çok sinirleniyor 2 saat önce zorla hoplaya hoplaya emdi biraz ama şimdi gene kıyameti kopardı
Tersten tutup emzirme işe yaramıyor
![]()
Ayy cidden çok zor bende de bıyun düzleşmesi ve sırtımda kas tembelliği var ölüyorum emzirirkenAyakta gezdirerek emzirmek cok zor oluyor. Benim sol omzumda sinir sıkışması ve lif incelmesi var. Hic kuvveti yok sol kolumun. Sol tarafi emzirirken elimden dusecek diye korkuyorum. Nasil anliyorsa oturdugum anda iiihhhh diye bir ses cikariyor sipa :)
Biz de aynı durumdayız. Oto koltuğuna sığmıyor. Kollarını kaldırma payı kalmıyor. Öyle olunca da bi süre sonra acaip sinirleniyor artık içinde. E oturum kısmını taksam bu sefer görüş mesafesi artıp daha fazla uyarana maruz kalacak aynı biçimde. Wrap'e de sığmıyoz. Bi' kanguru kalıyor geriye. Ona da giye giye alışacak beyler artık mecbur. Aslında sırta takılacak ergenliğe ulaşsalar iyiydi.Onun da handikapları var ama daha idare edebilir bi' yöntem. O zamana kadar bekleyeyim diye düşünmüştüm ben de ama tam geçiş dönemindeler, bize daha düşkünler. Benim de bırakasım gelmiyor açıkçası ne yalan söyleyeyim. Hiç işim gücüm olmasa maymun ederim bebeyi tüm gün..
Hele bi de şimdi cin gibi oldular, daha da tatlılar. O yüzden en makulu bebeleri giymeye alıştırmak olacak herhalde.
Esra merhaba, ben 4 kez mastit geçirdim ama hep başlarında müdahale edebildim. Geciktikce açmasi zorlaşıyor. Tavsiyem bebeğini tersten emzir önce, sonra sıcak havlu koyup dışardan göğüs ucuna dogru masaj yap. Pompa ve sıcak duşta faydalı. Göğüs mesajını yuvarlak yapma, hareket tek yöne dışardan uca doğru olsun. Allah kolaylık versin. İnşallah bu yöntemlerle emzirmeye devam edebilirsinArkadaslar cok teşekkür ederim.
Aile hekimine gittim o da sasirdi hemen o işlemlere ne gerek var diye.
Agumentin yazdi bakalim insallah fayda eder.
ninocin canim beyzbol stili deniyorum ama meme reddini asamiyoruz biz hala. Evin icinde hoplata ziplata zor emziriyorum. Hangi pozisyon olursa olsun emmeye basliyor 1 dk olmadan kendini itmeye basliyor. Ayaga kaldirip gezdirirsem biraz sakinlesiyor. Zaten bu meme reddinde iyice acildi yaralar cok zorladigi icin. En sonunda mastite cevirdi.
Cok sagol canim sana da cok gecmis olsun.Esra merhaba, ben 4 kez mastit geçirdim ama hep başlarında müdahale edebildim. Geciktikce açmasi zorlaşıyor. Tavsiyem bebeğini tersten emzir önce, sonra sıcak havlu koyup dışardan göğüs ucuna dogru masaj yap. Pompa ve sıcak duşta faydalı. Göğüs mesajını yuvarlak yapma, hareket tek yöne dışardan uca doğru olsun. Allah kolaylık versin. İnşallah bu yöntemlerle emzirmeye devam edebilirsin
CANIM benim geçecek inş.
Normalde yaran var enfeksiyon kapma ihtimali bu kadar yüksekken neden hemen cerrahi işleme geçmeye çalışıyor ki
Canim ben anladim ki bu cerrahlar hep kesip bicme meraklisi, Allah ellerine dusurmesin. Butun gun sagdim emzirdim, antibiyotik basladik, biraz daha yumusadi insallah gececek
Esra çok geçmiş olsun. Kıymetlinle daha rahat sağlıklı günleriniz olsun
Insallah kimyacim, hic boyle hayal etmiyordum emzirmek benim icin yüz bilinmeyenli denklem oldu resmen
Çürüme olayi doğruysa hemen çıkmaz umarim. Cikmasi ile birlikte huzursuz ve atesli geceler baslayacak demektir. Gece uykumuz daha yeni düzene girdi. Hemen de bozulmasini istemem ama cikarsa da yapacak bir sey yok hayirlisiBen de öyle duydum
Bizimki de salyalı Bayadır çok kaşınıyor damakları.agzına degeni ısırmak istiyor
Ama kabarıklık yok daha
Kızlar arkadasımın oğlunun ılk Dişi 1 yasında çıktıBen de öyle duydum
Bizimki de salyalı Bayadır çok kaşınıyor damakları.agzına degeni ısırmak istiyor
Ama kabarıklık yok daha
Ben ilk dogumda 5 dozu tamamladim. Omur boyu bagisikligim var :) hepsini yaptir kurtul derim ben bir daha isin olmaz.Dogum sonrası tetenoz aşısını yaptıranınız var mı?
Nedenini bilmiyorum ama sanırım süt uretiminin artmasiydi. İlkini geç farkettim, açması çok ağrılı oldu. Sonrakileri başta yakaladım.Cok sagol canim sana da cok gecmis olsun.
Ben yuvarlayarak yapıyordum masaji düğümler daha iyi çözülür gibi gelmisti. Tek yon olmasi gerektiğini bilmiyordum cok tesekkur ederim.
Senin neden 4 kez oldu Bu kadar zamanda? Sut fazlaligindan mi yoksa benim gibi yaradan gecen enfeksiyon falan mi?
Damlatma sık ben bir tanenin yarisini iki tarafa sikiyorum yani 2 kerede kullanmis oluyorum genzinden aksin nefes alamıyor diye çekmeye calisirsan odem olur kanar falan gerek yok aksin balgamla yada diskiyla atar. Yada yumusayinca hapsiripta atiyorlar ben cekmiyorum ucunda gormedigim surece.
Valla Nisan daydı doğruu. Unutmuştum tamamen. Çok saol arkadaşım.Dogum sonrası tetenoz aşısını yaptıranınız var mı?
Bizimki de normalde 6 saat uyurken 4 saat uyudu bu gece bence de acıkmakla alakalıDun butun gun hastanelerde surundugumuzden Barış cok az emebildi.
Ondan midir acaba gece 2 saati bile beklemedi uyanmak icin. Zaten gece 1 de yatip sabah 7 de kalkiyoruz.5 kere mi ne uyandik:/ ya da belki annesinin mastitini cozmeye niyet etti :)