2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
mercaneke canım ben yıllardır yılda ıkı defa ekım ve ocakta 300 bın lık D vıt ampul içiyorum Dr tavsıyesıyle
Gerçı bu yıl ıcaktakı dogum zamanına geldı arada kaynadı
Bı de durumu cocuk Dr Una sor ama sıkıntı olmaz içersen

Kızlar buatak haftası bebeğin doğduğu tarihe göre mi bakılıyor yoksa beklenen doğum tarihine göre mi bakılıyor?
Yazılan beklenen dogum tarıhı fakat bazı bloglardakı anneler dogum tarıhıne göre yaşadıklarını Yazmış
Bızımde 3 hafta erken Doğduğu için suan Doğduğu tarıhe göre gıdıyo atak haftaları

Canım özledik seni :) cihan nasıl iyidir inşallah :)

Otomatiğe bağlamış gibi 1 gün iyi, 1 gün huysuz şeklinde gidiyo bizimki de rabbit'im. Bi' de diş konusunda erkencilerden, ellerini yemenin ötesine geçti artık. Ellerini çiğnerken bağırmasa iyi çocuk aslında. Ağzının etrafını kıpkırmızı ediyo salyadan, çiğneme hırsından. Parmaklık diş kaşıyıcıyla aşk yaşıyor bi' de bu ara, bütüüün gün parmağım ağzında bu vesileyle. Öyle geçinip gidiyoruz. Böyle erkenden büyümeyeydiler iyiydi bi' de.

Sen nasılsın. Sizde ne var ne yok bu arada?

Biz de aynı durumdayız. Oto koltuğuna sığmıyor. Kollarını kaldırma payı kalmıyor. Öyle olunca da bi süre sonra acaip sinirleniyor artık içinde. E oturum kısmını taksam bu sefer görüş mesafesi artıp daha fazla uyarana maruz kalacak aynı biçimde. Wrap'e de sığmıyoz. Bi' kanguru kalıyor geriye. Ona da giye giye alışacak beyler artık mecbur. Aslında sırta takılacak ergenliğe ulaşsalar iyiydi. Onun da handikapları var ama daha idare edebilir bi' yöntem. O zamana kadar bekleyeyim diye düşünmüştüm ben de ama tam geçiş dönemindeler, bize daha düşkünler. Benim de bırakasım gelmiyor açıkçası ne yalan söyleyeyim. Hiç işim gücüm olmasa maymun ederim bebeyi tüm gün.. Hele bi de şimdi cin gibi oldular, daha da tatlılar. O yüzden en makulu bebeleri giymeye alıştırmak olacak herhalde.

Kizlar aglamaktan helak oldum sinirlerim cok bozuk.
Gittim genel cerraha, bakti pompayla sag rahatlamazsan gel ogleden sonra iğneyle boşaltalim dedi.
Ya benim niye hic bir isim kolay gitmiyor
Ilaci falan yok mu zaten hep aci cektim bugune kadar ilk oneri bu mu dedim, her turlu aci çekeceksin annelik kolay degil dedi.
Daha önce yara yüzünden gittigim genel cerrah da sutten kesmeyi teklif etmisti hatirlarsaniz.
Hepsi mi kasap bunların bana mi hic yapici davranani denk gelmiyor nedir.
Aile hekimine gidecegim ogleden sonra antobiyotik yazin diyecegim
Su saat oldu kahvalti bile yapmadim daha istah falan kalmadi .
Sanki butun dunya bir oldu ben tekim gibi geliyor.
Allahim isyandan koru buna da şükür..
Beterinden korkuyorum artik .
Birikti birikti patlamak uzereyim

Son 6 yılda 4. Seker yuklememi yaptırdım kizlar insallah bir sey cikmaz.
Tiroid le ilgili sıkıntı cikinca dr sekeri de gormem gerek dedi. Bekliyorum hastanede

Canım ya gercekten üzüldüm inşallah antibiyotik işe yarar. Burda mastit olanlarda yaradı doktor nie hemen bosaltalım demişki acaba. İnşallah bu son olur gerceken cok istiyorum düzeldim keyifl emziriyorum demeni

Canım ılaçla ıkı günde halloluyor sakın ığneyle fılan cektırıp iş açma basına
Augnentın yazdır gerçekten gecıyo
Bızım şansımız böyle işte
Sut konusunda bende cektım cok
Banada Dr hastaneye yatırıyorum senı demıştı
Eşim 1 haftalığına yurt dışındaydı ve umut daha 1.5 aylıktı
Ağlamaktan bıtmıştım
2. Ilacı içtıgınde rahatlamış olucan
Ama ılaçtan sonra ıkı saat emzırme

Buarada beyzbol stılı yan emzır ıyı gelıyo Esra

Bizimkide iyi çok şükür aynı senin dedigin günü iki elini birden agzına sokuyo beyefendi gecen sabah elimi aldı agzına götürdü kaşıttırıyo dişini kuzum benim kıyafetlerinin önü hep salya oluyo önlük hemen ıslanıyo son iki haftadır acayip huysuz
Grrçekten çok cabuk büyüdüler ya dün arkadaşa gittim bebegi 1 aylık maşallah bizimki kocaman olmuş hangi ara büyüdü bu kadar bilmiyorumki daha dün dogmustu =))

Arkadaslar cok teşekkür ederim.
Aile hekimine gittim o da sasirdi hemen o işlemlere ne gerek var diye.
Agumentin yazdi bakalim insallah fayda eder.
ninocin canim beyzbol stili deniyorum ama meme reddini asamiyoruz biz hala. Evin icinde hoplata ziplata zor emziriyorum. Hangi pozisyon olursa olsun emmeye basliyor 1 dk olmadan kendini itmeye basliyor. Ayaga kaldirip gezdirirsem biraz sakinlesiyor. Zaten bu meme reddinde iyice acildi yaralar cok zorladigi icin. En sonunda mastite cevirdi.

Kızlar bi meme reddi de bizden gelsin

Ne kadar zormuş bu ya emmedikçe huysuzlanıyor hiç bu kadar ağlamazdı ne yapacağımı şaşırdım
İlk başta gazdan dedim ama alttan da üstten de çıkıyor gaz olmadığına emin oldum
Çok sinirleniyor 2 saat önce zorla hoplaya hoplaya emdi biraz ama şimdi gene kıyameti kopardı
Tersten tutup emzirme işe yaramıyor

Genelde emerek uyuduğu için uyuyamadı da fena bi haldeyiz belim koptu
Ayakta gezdirerek emzirmek cok zor oluyor. Benim sol omzumda sinir sıkışması ve lif incelmesi var. Hic kuvveti yok sol kolumun. Sol tarafi emzirirken elimden dusecek diye korkuyorum. Nasil anliyorsa oturdugum anda iiihhhh diye bir ses cikariyor sipa :)

Seker sonuclarim cikti cok sukur sekerim yokmus en azindan ona sevinebildim bugun. Tiroidler icinse kontrol altinda olmaya devam :/
Bizim koyde guzelden yar cirkinden çor ( hastalik anlaminda )eksik olmazmis derler.
Benimki de o hesap, bir turlu sıkıntım bitmiyor :)

Canım senın o yaralardan enfeksıyon kapıp mastıt olma ıhtımalınde var illa sut bırıkmesı olması gerekmıyo
İlaç ıyı gelıcektır

Aynen bugün benimki de bi tuhaf oturmayacağız illa gezeceğiz nerden anlıyor bu minnaklar ya sakinleştireniyorum otururken
kollar iflas etti
biraz önce uyuyakaldı şimdi uyku sersemi emzirmeyi deneyeceğim ama ağzını kitliyor

İlerde barışa anlat senin için neler çektim diye :)

Kızlar buatak haftası bebeğin doğduğu tarihe göre mi bakılıyor yoksa beklenen doğum tarihine göre mi bakılıyor?
Muhtemel Doğum tarihine göre diyorlar ama benim bebişinki doğduğu tarihe uygun gidiyor
Ben doğduğu tarihe göre bakıyorum
Mesela bu günlerde çok şiddetli gösteriyordu gerçekten öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…