Ben yüz tane atıyordum da bi kere bile teşekkür etmiyorlardı ayrıca atmadığım gün gene benimle muhatap olma Yok. acaba nasıllar hasta mı öldü mü kaldı mı demiyor da eşime söylüyor bize fotoğraf atsın diye :)
şu an kendime aferin diyorm çok iyi yapmışım rest çekmekle :))
Ben goturdum canim dr a...bogazi kizarmis dedi antibiyotik verdi hirilti öksüruk olursa tekrar getirin dedi benim de bogazim aciyordu iki gundur annem de hasta bulasti yine heralde. Dogdugundan beri 3. hasta olusu ve antibiyotik kullanisimiz vallahi yoruldum artik yaz gelse de kurtulsak su hastaliklardan...
Aaa ciddi misin, cok gecmis olsun kiyamam ya kuzum benim.
Baris da tatsiz hala. Surekli hapsuruyor ama gorunen baska bir hastalik belirtisi yok. Dun kaka yapmadi, bugun de. Alisik degil bizimki zirt pirt kaka yapar. Ona mi huysuzlaniyor acaba diye dusundum ben de.
Aaa ciddi misin, cok gecmis olsun kiyamam ya kuzum benim.
Baris da tatsiz hala. Surekli hapsuruyor ama gorunen baska bir hastalik belirtisi yok. Dun kaka yapmadi, bugun de. Alisik degil bizimki zirt pirt kaka yapar. Ona mi huysuzlaniyor acaba diye dusundum ben de.
sagol canim sana da gecmis olsun..Benimki de 4-5 kez yapiyordu gunde dun 2 kere zor yapti ben de senin gibi ona bagladim ama ondan degilmis benimki...bugun de acayip huzursuz uykusu var uyuyamiyor yine...Allah im yardim etsin dogdugundan beri cekiyorum bittim artik vallahi. Ablam geldi o yardim ediyor kendim de kotuyum...ne zormus anne olmak ya.
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Dünden beri bakamadım geçmişide okuyamadım.
Oğlum hasta saat 3 te randevumuz var dünden beri kusuyor yavrum çokta mızmız sürekli ayakta kucaktayız sağolsun babamızda gece 11 de geldi bu hafta eve bel fıtığım azdı ağlayarak duruyorum ayakta... Esra
nasıl oldun canım birde diyete devam ediyor musun? Sütünü etkiledi mi bende acilen diyete başlamam lazım
Bızde de vıdeoyla kapıyı açtılar fotoya döndüler
Ayın yArısı kocam evde yok
Dogumdan berı benı bı kere aramadılar nasıl gıdıyo dıye
Ama vıdeo foto gonder
Gonderıcem foto
Aynen ya sanki bi sürü bakıcımız yardımcımız varmış da biz karşıdan keyifle çay içip video çekiyormuşuz gibi sürekli foto video istiyorlar
Ben rest çektim artık onlara. Normalde görüntülü arama yapıyorlardı ama fotoğraf bile atmıyorum oğulları atsın benim yakamı bıraksınlar ( kötü gelin konuştu )
Tamam annecim gönderirim diyorum . dilden :))) bir sürü resim video var bak onunla özlem gider yok her gun Video istiyormus!
Ben kendime bakamıyorum saçlarım yolunmuş tavuk gibi kendime ayırabileceğim vaktim yok wc ye bile 1 kere gidiyorum devamını tutuyorum durmuyor kendini yırtmasın diye bizim canavar . Eeeeee bide video çekeceğim hey Allah im
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Dünden beri bakamadım geçmişide okuyamadım.
Oğlum hasta saat 3 te randevumuz var dünden beri kusuyor yavrum çokta mızmız sürekli ayakta kucaktayız sağolsun babamızda gece 11 de geldi bu hafta eve bel fıtığım azdı ağlayarak duruyorum ayakta... Esra
nasıl oldun canım birde diyete devam ediyor musun? Sütünü etkiledi mi bende acilen diyete başlamam lazım
Cok gecmis olsun canim size de.
Benim mastit gecti gibi gorunuyor ama meme ucumda tikali yerler var. Acilmiyor onlar bir turlu. Cok canim aciyor emzirirken
Nur sen Ankarada miydin sanki? Hangi hastaneye goturuyorsun Emreyi? Ben hala dudak bagini gosteremedim,yaralar ondan oluyor diye taktik kafayi baska mantikli bir aciklama bulamıyorum. Cocuk cerrahina denk getiremedik burda, ne zaman gitsek ya ameliyatta ya izinde.
Ankara da da hacettepeden gaziden randevu alamıyorum. Ozele mi gotursek diyoruz ama hangi hastaneye bilemedik iste.
nur_84
diyete devam ediyorum ama bu hafta kizim da hastaydi ben de oyle..hastanelerdeydik hep pek dikkat edemedim.
Sutum dalgali bir deniz adeta. Diyete baslamadan da böyleydi. Ama artik eskisi gibi cok degil zaten yetiyor yine de.
Diyet dedigim saglikli beslenme zaten daha düzgün seyler yiyorum. Hamur isi seker tuketmiyorum.
Bir de sut yapici dedigimiz ne varsa cikardim hayatimdan. Bozadir, malt ixecegidir vs vs..hicbirini icmiyorum tamamen dogal haline biraktim.
Esraxkardelenxnur_84
hepinize geçmiş olsun. Bizde de var bir huysuzluk bi ağlamaklı haller. Kucağımda uyurken bile dudak bükerek ağlıyor filan. Bu ara herşeye diştendir diyorum. Deli gibi herşeyi ağzına götürmeye başladı. Parmağımı o kadar sert ısırıyor ki. Uyanmalar saat başı oluyor sabaha dogru. Dis mi başka birşey mi bilemedim
Kızlar geçen hafta e bebekte infirimdeyken pampers aldim. Daha önceki aldığım ambalajın aynısı. Kutuda 120 li. Ama bu farklı cikti. Yapışkan cırtlar sarı renk. Bezin ortasında öncekilerde mavi bir tabaka vardı sıvıyı hapseden. Bunda yok ve file görünümlü üst yüzey var. Siviyida çok iyi hapsetmedi. O bezi çok şişmiş dedim baktım bir yere toplanmis gibi. Bu yeni urun mu .. sahte olacağına pek ihtimal veremedim ama .. kullanan var mi bahsettiğim sekilde
Kızlar geçen hafta e bebekte infirimdeyken pampers aldim. Daha önceki aldığım ambalajın aynısı. Kutuda 120 li. Ama bu farklı cikti. Yapışkan cırtlar sarı renk. Bezin ortasında öncekilerde mavi bir tabaka vardı sıvıyı hapseden. Bunda yok ve file görünümlü üst yüzey var. Siviyida çok iyi hapsetmedi. O bezi çok şişmiş dedim baktım bir yere toplanmis gibi. Bu yeni urun mu .. sahte olacağına pek ihtimal veremedim ama .. kullanan var mi bahsettiğim sekilde
Bende iki kutu almıstım onlarda aynısı cıktı ve ahanda sahte dedim :) tarihlerine baktım sarı bantlılar daha yeni üretim. Ve file kısmı çekmez derken hiç taşırmıyor. Sabaha kadar çişle dolup üstüne uyanınca kaka yapınca bele cıkıyordu. Bunda hiç olmadı. İlk kutu bitmek üzere memnunum :) ne cok yazdım
Bende iki kutu almıstım onlarda aynısı cıktı ve ahanda sahte dedim :) tarihlerine baktım sarı bantlılar daha yeni üretim. Ve file kısmı çekmez derken hiç taşırmıyor. Sabaha kadar çişle dolup üstüne uyanınca kaka yapınca bele cıkıyordu. Bunda hiç olmadı. İlk kutu bitmek üzere memnunum :) ne cok yazdım
Esraxkardelenxnur_84
hepinize geçmiş olsun. Bizde de var bir huysuzluk bi ağlamaklı haller. Kucağımda uyurken bile dudak bükerek ağlıyor filan. Bu ara herşeye diştendir diyorum. Deli gibi herşeyi ağzına götürmeye başladı. Parmağımı o kadar sert ısırıyor ki. Uyanmalar saat başı oluyor sabaha dogru. Dis mi başka birşey mi bilemedim
Aynen bizimki de ısırma peşinde parmağımı yakalarsa çok hoşuma gidiyor ses çıkara çıkara kemiriyor öyle susuyor yoksa bi sürü bağırıyor kendine gelemiyor sinir oluyor gibi
Aynen bizimki de ısırma peşinde parmağımı yakalarsa çok hoşuma gidiyor ses çıkara çıkara kemiriyor öyle susuyor yoksa bi sürü bağırıyor kendine gelemiyor sinir oluyor gibi
Tarih konusunu bilmem de mavilerden daha çok memnun kaldım ben hatta instagramda geçen bi annenin paylaşımını gördüm sarı olan file gibi olanlar eski maviler yeni diye
Arkadaşım geçen seneden kalan 1 numara bezlerini vermişti bana onlar sarıydı gerçekten üstünde aynı şey yazıyor ama benim bu sene aldıklarım mavi çıkmıştı
Ben de e bebekten aldım kutulu olanlardan acaba arada böyle farklı mı koyuyorlar bilmiyorm