Yok canım birikmez :)))O kadar kollamama ragmen bugun 3.bez degisimi ve her bezde en az 4 5 sac var midede kalip birikmez degil mi atar hepsini :)
Kafasini poposuna yaklastirip senimi izliyor bez degisirken :))) bende dun gorduklerimi benden yada sagdan soldan beze bulasiyor saniyordum ama bugun ilkinde gorunce dikkatli kapattim bezi actigimda pokunda saclar burdayiz biz diye bagriniyordu:))Yok canım birikmez :)))
Ben popoda gördüklerimi temizlerken içine düşmüş görmemişim sanıyordum yutmuş mudur ki onları :))
Aynen ya her şey ağzına sürülür mü oglum yeme bunları diyorm ama neye değse kemirme peşinde :)Mirayin favori dis kasiyicisi memem:) emmiyor oynuyor eziyor sıkıyor. Uclari nasır tuttu 3 gunde. Memede uyuma huyu basladi. Meme yokken 10 parmak agzinda yelegi onlugu ne buluyorsa agzinda e bebekten jelli dis kasiyicisi aldirttim halasina kargoda yarin gelecek onu vericem eline artik suan mevcuttakilerini agzina rahat sokamiyor:)
Gozlemledigim kadariyla hepimizinkinde var bi huysuzluk bu aralar ben dise veriyorum simdiden etkilemeye basladi bir iki aya patlamaya baslarlar insallah kolaylikla atlatirlar ayni sekilde bizde tabiki :)Aynen ya her şey ağzına sürülür mü oglum yeme bunları diyorm ama neye değse kemirme peşinde :)
Memeler de dediğin gibi valla sündüre sündüre ne hale geldi :)) sündürürken damağını kaşıyor sanırım doyduktan sonra öyle yapıyor genelde
Ha sen Bebek saçı diyorsun :))Kafasini poposuna yaklastirip senimi izliyor bez degisirken :))) bende dun gorduklerimi benden yada sagdan soldan beze bulasiyor saniyordum ama bugun ilkinde gorunce dikkatli kapattim bezi actigimda pokunda saclar burdayiz biz diye bagriniyordu:))
Ay inşallah ya hem bize hem onlara kolay olsunGozlemledigim kadariyla hepimizinkinde var bi huysuzluk bu aralar ben dise veriyorum simdiden etkilemeye basladi bir iki aya patlamaya baslarlar insallah kolaylikla atlatirlar ayni sekilde bizde tabiki :)
Tarih konusunu bilmem de mavilerden daha çok memnun kaldım ben hatta instagramda geçen bi annenin paylaşımını gördüm sarı olan file gibi olanlar eski maviler yeni diye
Arkadaşım geçen seneden kalan 1 numara bezlerini vermişti bana onlar sarıydı gerçekten üstünde aynı şey yazıyor ama benim bu sene aldıklarım mavi çıkmıştı
Ben de e bebekten aldım kutulu olanlardan acaba arada böyle farklı mı koyuyorlar bilmiyorm
Evet yiyor hatun ve cidden iki dk koltuga yatirsam kaldiriyorum kafasinin oldugu yer sac evde hayvan istememe sebebim buydu dustugum duruma bak :))Ha sen Bebek saçı diyorsun :))
Ben kendi saçımı görüyorum upuzun :)
Mirayın uzun ya seçiliyordur bizimki kendi saçını yediyse de görmedim hiç Zaten keltoş sayılır benimki göremem bence :))
Kızlar bu arada bu kadar dişten konuşmuşken yazmayı unuttuğumu fark ettim
Kehribar kolye bizde olumlu bi etki göstermedi bi hafta taktım sonra çıkardım hiç bi etkisi olmadı..acaba belli bi süre geçmesi mi gerekiyor bilmiyorm
kaldırıp koymuştum hiç bi işe yaramadı diyip ama bi daha deneyeceğim
Biizmkinin de yattığı yerler öyle ya minik minik saçlar var çırpınca da gitmiyor :) senin yöntem çok iyi ama bantla cırt cırt :)))Evet yiyor hatun ve cidden iki dk koltuga yatirsam kaldiriyorum kafasinin oldugu yer sac evde hayvan istememe sebebim buydu dustugum duruma bak :))
Aynen ben de öyle düşünüyorum ama salyaları çok fazla olunca denemek istemiştim keser belki diye malesef bizi olumlu yada olumsuz hiç etkilemediBen de onu soracaktım biraz kullan diye bekledimaraştırmışsınızdır zaten , reçinede bulunan suksinik asitin kanıtlanmış bir ağrı kesme özelliği yok deniliyor akademik çalışmalarca. Cildi tahriş edebilme ihtimali de var denmiş çünkü bahsedilen bileşiğin msds bilgilerinde bundan bahsedilmiş ama direkt olmadığı için o kadar tahriş etmez bence. Yoksa kim kullanırdı? Bir diğer soru işaretini blogger bi anne yazmis :
doğal bile olsa , ise bile yarasa bebegin sürekli bir ağrı kesiciye maruz birakilmasi ne kadar dogru ? Kopma, boğulma riskleri zaten hep tartışılıyor. ...... Gel gör ki acı çekeceğini düşününce insan makul olan herşeyi denemek istiyor. Sosyal medyada mucizevi bir urun olarak tanıtılıyor. Acaba memnun olanların bebekleri takmasalar da sorunsuz atlatacak durumda olabilir mi diye düşünüyorum . Çok uzun yazdım
Inan ben de senden olumlu bir dönüt almak için bekliyordum. :) hamilelikte tamam kesin alacağım dediğim birşeydi. Inşallah çok sıkıntı yaşamadan çıkarırlar tüm dişleriniAynen ben de öyle düşünüyorum ama salyaları çok fazla olunca denemek istemiştim keser belki diye malesef bizi olumlu yada olumsuz hiç etkilemedi
Bi de gündüz uykularında sürekli aklım onda kalıyordu sürekli bakıp duruyordum boğulma tehlikesine karşı hiç rahat edemedim o bir hafta boyunca yani :)
İnternette olumlu yazanlar da dediğin gibi Zaten önceden takmışlar ve belki de Zaten öyle geçireceklerdi bilemiyorum ben taşların enerjisine inanırım aslında ama
Çok büyük etki görmesem de biraz bari azaltsaydı diyorum :)))
Sagol canim demekki hepimizinkinde var hayirlisiyla patlatsalardi su disleri yaw :)@Esraxkardelenx @nur_84 hepinize geçmiş olsun. Bizde de var bir huysuzluk bi ağlamaklı haller. Kucağımda uyurken bile dudak bükerek ağlıyor filan. Bu ara herşeye diştendir diyorum. Deli gibi herşeyi ağzına götürmeye başladı. Parmağımı o kadar sert ısırıyor ki. Uyanmalar saat başı oluyor sabaha dogru. Dis mi başka birşey mi bilemedim
Tekrar takarsam mutlaka yazarım canımInan ben de senden olumlu bir dönüt almak için bekliyordum. :) hamilelikte tamam kesin alacağım dediğim birşeydi. Inşallah çok sıkıntı yaşamadan çıkarırlar tüm dişlerini
Iyi yazmisin mantikli mantikli aciklamissin canim ne guzel ben de katiliyorum sana...Ben de onu soracaktım biraz kullan diye bekledimaraştırmışsınızdır zaten , reçinede bulunan suksinik asitin kanıtlanmış bir ağrı kesme özelliği yok deniliyor akademik çalışmalarca. Cildi tahriş edebilme ihtimali de var denmiş çünkü bahsedilen bileşiğin msds bilgilerinde bundan bahsedilmiş ama direkt olmadığı için o kadar tahriş etmez bence. Yoksa kim kullanırdı? Bir diğer soru işaretini blogger bi anne yazmis :
doğal bile olsa , ise bile yarasa bebegin sürekli bir ağrı kesiciye maruz birakilmasi ne kadar dogru ? Kopma, boğulma riskleri zaten hep tartışılıyor. ...... Gel gör ki acı çekeceğini düşününce insan makul olan herşeyi denemek istiyor. Sosyal medyada mucizevi bir urun olarak tanıtılıyor. Acaba memnun olanların bebekleri takmasalar da sorunsuz atlatacak durumda olabilir mi diye düşünüyorum . Çok uzun yazdım
Haha biliyorum erkek olduğunuufıstık sevimli manasında annesi erkekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?