O kadar yanlis dusunuyorsun ki...Selam herkese
Bir süredir sütümü azalmış hissediyordum zaten hiç çok çok olmadı. Sagıp bakmaya da cesaret edemiyordum.Az onve yaptım sonuç bunca stresten sonra korktuğum başıma geldi. Sütüm yetiyor mu diye bebeğim 3 haftalikken 24 saat sagıp bakmıştım. 590 cc çıkmıştı. O zaman için yeterli demişti doktor. Belki de yetmiyordu bilmiyorum. Şimdi 3.5 saat sonra sagdim 70 cc çıktı. Çok canım sıkkın. Oğlum 15 haftalık. Bu yetiyor olamaz. Sadece aç kalması değil mesele ihtiyacı olan besinleri alamıyor. Zaten 3 ay kontrolünde kilosu 6250 boyu 60 cm idi.Bana bir dett bir sıkıntı daha. Yok ben beceremedim bu anneliği
Itiraf ediyorum ben de seni ariyorum
Masallah Kerem e.kızlar kerem artık ayağındaki çorabı elleriyle çıkarabiliyor fotosunu çektim size atacaktım ama yüklenemiyor
Boyle daha heyecanli
Boyle daha zevkli misal dun sanirim ayseli buldum pek emin degilim ama :))
Senin beni hemen miraydan sobelemen lazim ama :)Boyle daha heyecanli
Ilk kim kimi bulursa digeri hediye yollasin hatta , lades gibi
Ben keşfe daha yeni ciktimSenin beni hemen miraydan sobelemen lazim ama :)
Hayirli islerBen keşfe daha yeni ciktim
Miraydan sobelenmekten bahsediyorsun ama senin isim gizli basta :)))Boyle daha zevkli misal dun sanirim ayseli buldum pek emin degilim ama :))
Adimi bilmiyomusun aaaa Ayşe:)))Miraydan sobelenmekten bahsediyorsun ama senin isim gizli basta :)))
Baknur_84 beni yakaladi bir tenhada:))
Sahi Nur nerelerdesin sen gunlerdir ugramiyorsun?
Bilmiyordum bahsi gecti mi hic daha önce:)Adimi bilmiyomusun aaaa Ayşe:)))
Senin beni hemen miraydan sobelemen lazim ama :)
Ben kitaptan degil de kendim hikayeler uyduruyorum.ama kitap alsam süper olur. onun basit resimli hikaye kitaplarından okumuş gibi yapıyorum :))Arkadaslar merhaba göz muayenesinden bahsedilmiş 6. Ayda götürmeyecek miyiz? Bu arada göz için tam teşekküllü bir göz hastahanesine gitmek gerekiyor. Normal göz doktoru bazen bazi şeyleri farkedemiyor. Bizim komşunun çocuğu farkedilmedigi için bir gözü su an yüzde 5 görüyor. Ayrıca hangi masal kitaplarını okuyorsunuz? Ben iki ayliktan itibaren 365 masal diye bir masal kitabi var onu okuyorum keyifle dinliyor. Tavsiye ederim.
Canım sanırım kendini yetersiz hissediyorsun ama annelik Zaten bu. Yani şu an aramızda kim der? ben mükemmelim her şeyi dört dörtlük yapıyorum diye.Bunca yıl bekle hayal et ,doktor doktor gez.Sonra en güzel zamanlarını karanlıklar içinde geçir. Zaten bir sürü önemli şeyi atlamışım geriye dönüp baktığımda nasıl nefret ediyorum kendimden. Hamileyken doğduktan sonra...
Benimkiyle seninkini grubun tembelleri ilan ediyorm :))Masallah Kerem e.
Benimki de anca şuursuzca tepinsin.
Koca ana kucagini devirecek bu gidisle tepinmekten ama hala ne bir doneyim,ne bilincli bir hareket edeyim diye bir caba yok.
Parmagimi uzatiyorum, sadece tutunarak ben destek vermeden donebiliyor, ama kendi basina anca totoyu döndürüyor saga sola
Hahaha beni mi buldun o grupta ben bile kendimi bulamam :)))) ne bi msj ne bi yorum :)) bir beğenim bile Yok :)))Boyle daha zevkli misal dun sanirim ayseli buldum pek emin degilim ama :))
Ay kolay gelsin cidden çok yorucu ben çok kısa yaşadım ama inşallah bi daha yaşamayız belim sırtım kopmuştuKızlar bu meme reddi ne yorucu bişeymiş ya sabahtan beri emsin diye denemediğim yöntem kalmadı burnu da tıkalı daha tam kurtulamadık hastalıktan belki de o yüzden yapıyo bilmiyorum ama her yerim ağrıdı inşallah çok sürmez bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?