2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hadi bakalım inşallah. Ben doktor değiştirmeyi düşündüğüm için cumartesi günü için başka bir doktordan randevu aldım bu doktorda yaparsa 2li testim 2 kez yapılacak sanırım birinden biri cinsiyet yorumu da yapar belli. Haraketlendiğini gördükten sonra ben daha çok özlemeye başladım Bebiğimi bi de cinsiyetini öğrenirsek bir de test temiz çıkarsa al işte en güzel bayram

12.haftam bayrama denk geliyor 11 Temmuz'da 12+5 iken yapılacak ikili test

O zaman bende döndüğümde 13 haftada denk getireyim çünkü gelicem 5 gün sonra yine yokum 10 gün siz Dr yaptiracaksınız yani gittiğiniz hastaneye

12-14 hafta arası yapılmalı diye yazıyor birçok yerde, benimde bayram haftasına denk geliyor sonra ki haftaya gün verdi doktor

Canim özelde mi yoksa gittiğin hastanedemi yaptiracaksınız

Benim de cikti gobegim bu arada. Hamile kalmadan once pilates, crossfit, hiit kardiyo falan yapiyordum ustelik. Hamile kalinca biraktim. Doktor 3. aydan sonra basla, baslarsan dedi. Bence bizim yerimiz dar, yapacak bir sey yok.

Kiyamam kuzum. Sen iyi ol. Musait bir zamanda halledersin. Acelesi yok. Hatta seversen sana buradan kasar gravyer falan yollayabilirim. Çok meshurdur burada. Ben bu ara fare gibi ona dadandim.

K kararsiz_2013 yavrum siz eve bi' mobil usg veya angeltalk alın. Yoksa bu hamilelik sana çok zor gececek.

Almayi düsünüyordum zaten, ancak simdi duyulurmu bile?

Zaten esime diyordum, asil yapacagimiz kendimize böyle bir ultrason makinesini almak, bak bak doyma. Cok güzel bir yatirim olur

Günaydın kızlar
Oku oku bitiremedim valla
Yarın benimde kontrolum var bakalım bebisim nekadar büyüdü enson gittiğimde 4-5 gün geriden geliyordu kadın doguma has. gittigimde 2li test için 11 12 temmuz demişti ama biz o zaman tatilde olacağız yarın gittigimde kendi doktoruma sorucam eğer vakit geçer derse yaptirmayacagim testide

Almayi düsünüyordum zaten, ancak simdi duyulurmu bile?

Zaten esime diyordum, asil yapacagimiz kendimize böyle bir ultrason makinesini almak, bak bak doyma. Cok güzel bir yatirim olur

Angeltalk tarzi doppler cihazlarda 12. haftadan sonra duyuluyormus canim. Buradaki aile hekimlikleri de el doppleriyle 12. haftadan sonra dinliyor.

Böyle cep boyutu bir sey olsa alinir aslinda usg cihazi.

Test sonucu Bayram'dan sonraya anca çıkacak galiba, temiz çıksın da gerisi önemli değil. Doktor kontrol ederken eşim izlediği ekrandan video çekmiş her anı kayıtlı açıp açıp izliyoruz her defasında aynı şaşkınlıkla tepki veriyoruz, çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese versin inşallah. Ben 1 yıl uğraştım nerdeyse o yüzden çok kıymetli çok :)

İşyerinde 2. Çocuğuna hamile 5 aylık bir abla varda hala kalem etek giyip sıfır göbek dolaşan bende durumu karın kasına bağlamıştım demek ki gerçekten yapı meselesi.
Halledip bende öğrenci makarnamı biran evvel yapsam iyiydi

Kızlar ikili test i yaptırmayı düşünmeyen varmı.ilk gebeliğimde yaptırmıştım bende ama şuan yaptırsam ne olucak yaptırmasam ne olucak düşüncesindeyim.bilemedim

Bebeğin pozisyonu uygunsa çoğu doktor bir tahminde bulunuyor. 11 hafta itibariyle

Şöyle bişey de var bazı insanların iç karnı daha geniş derler ondan da belli olmuyor

Kızlar ikili test i yaptırmayı düşünmeyen varmı.ilk gebeliğimde yaptırmıştım bende ama şuan yaptırsam ne olucak yaptırmasam ne olucak düşüncesindeyim.bilemedim

Doktor ultrasondan benim bebeğimin ense kalınlığını ve burun kemiğini ölçtü, iyi dedi. 2' li teste gerek yok, 24.hafta 4 lü yapacağız dedi.

Bu cocuklar dogustan universite ogrencisi olarak geliyorlar hakikaten. Ileride adaptasyon sorunu yasamayacaklar ogrenci hayatina.

Ben kiziyorum vallahi cocuguma. Bu ne boyle makarna, patates, ketcap, mayonez ogrenci gibi. Canin bi' taze frambuaz ceksin, bi' avokado istesin su babana eziyet et diye hala tik yok. Korkarim hic naz yapamadan bitecek bizim bu hamilelikler.

mide yanmasi ve bulanti arasi biseyler cekiyorum bi aydir.. cikarma yok..
yemek yedikten sonra oluyo bide ne yersem yiyim kütle gibi mideme oturuyo. cok rahatsiz edici.. sizdede böyle bi durum varmi? önemli varmi? veya rahatlatici bisey? bol bol soguk su iciyorum. icimi serinletiyo ama bi kac saniye sorna tekrar basliyo..

Celal Bayar uni hastanesine gidiyorum doktorum da orda doçent. Ozel muayene parasi verirorum 122 lira. Tum tahlil test vs orda yapiliyor. Ogretmenim ekstra para vermiorum. Bi tek doktor muayene parasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…