Ben 11. haftam da hatta 12 ye giriyordum artık tahmin yaptığında, ben bile benim haftalarımda tahmin yapılıp tahminleri tutan insanlar çevremde fazla olmasına rağmen muallaktayım hala. 11-14 arası ideal bence, çünkü 16. hafta artık cinsiyet direkt oluşuyor ha görmek, görememek ayrı bir şey.
Hayır bizim yeğen de, arkadaş da hiçbir şey bilmeyen insanlar değiller de. Hakikaten ben bir doktora kiz et parçası gibi olur açıklamasını yakıştıramadım. İyi sallamış tutturmuş diye kendi mi avutuyorum şu an. Hayır ben bu savla doktoruma gitsem, beni yeri açar içine gömer pis cahil diye herhalde.
Ne kadar doğrudur tartışılır kesinlikle ana geçen annemle telefonda konuşurken doktor muayenemi anlatmıştım. 10. haftamda doktor bebeğimin poposunu başını kollarını vs göstermişti ultrasonda. Anneme bunu anlattım acaba erkek mi dedi. Ben de ne alaka gibilerinden tepki verdim. Annem de eskiler öyle anlatırdı, 2 buçuk aylıkken düşük yapan kadınların bebeği kız ise daha toplu, gelişmemiş olurmuş görünümü, ama düşen erkek bebeğin uzuvları biraz daha belirgin olurmuş dedi. Şimdi doktorların benzer şeyler söylediğini okuyunca acaba demedim değil
ehliyet almak lazim bide istsnbulda olmamak bende şöför cok canım o trafik stresine girmeye degmez bu arada söfor cok derken kız kardeşim eşim kuzenim özel şöförüm☺
istnabulda bende suremem canim geleki kuralci biri olarak amcam gelmisti viyanaya taksi soforu istanbulda tabi arabayla oraya buraya gittik sonra geri gitti izinde bende gittik herkeze beni anlatmis araba kullanisimi adam sok olmus hahahah belkide ben surerken kafayi yemistir sol serti bos niye ordan gitmiyo niye sollamiyor fln diye:)
Amcalar görmemişin oğlu olmuş modundalar tam şu an.
Stokke gerçekten travel ürünler arasında hafifligiyle siyriliyor gibi gibi. Ama onun da taba rengi diye sattığı bildiğin b*k rengi bir modeli var. Arabayı gördükçe soğuyorum. Bi de en çok tutulan rengiymiş sözde.
Canım seninki çok normal ki. Artık cihazların hepsi neredeyse ileri düzey. Belirlenen hafta içinde görülmüş zaten genital tuberkul 9.haftadan başlıyor, seçilecek boyuta senin haftalarında geliyor. Sen hiç muallakta kalma bence. Nace, nifty gibi testlerde bile bebekten anneye geçen cinsiyet hormonlarindan tespit edilebiliyor kanda ki o da cinsiyet usg'de gozukmeden önce salgilaniyor diye biliyorum ben.
Kızlar merhaba doktora gidenlerden iyi haberler gelmeye başladı hayırlı olsun herkese bence cinsiyete bu kadar kafayı takmak iyi değil bide 20. haftada bile öncesinde doğru dürüst göstermediği için değişenleri duydum ben
Ne kadar doğrudur tartışılır kesinlikle ana geçen annemle telefonda konuşurken doktor muayenemi anlatmıştım. 10. haftamda doktor bebeğimin poposunu başını kollarını vs göstermişti ultrasonda. Anneme bunu anlattım acaba erkek mi dedi. Ben de ne alaka gibilerinden tepki verdim. Annem de eskiler öyle anlatırdı, 2 buçuk aylıkken düşük yapan kadınların bebeği kız ise daha toplu, gelişmemiş olurmuş görünümü, ama düşen erkek bebeğin uzuvları biraz daha belirgin olurmuş dedi. Şimdi doktorların benzer şeyler söylediğini okuyunca acaba demedim değil
Ben kızla erkeğin ki belli bir haftaya kadar benziyor deyince kayın validem anlattı.
Annesi düşük yapmış, bebekler ikizmiş.
Biri kız, biri erkek dedi.
Sanırım en fazla 2,5-3 aylık.
Nereden anladın dedim?
Bana direkt kızın ki ince uzun oluyor öne doğru, erkeğin ki dik oluyor dedi.
Bir de erkeğin her şeyi belliydi, kızın ki erkeğe göre daha gerideydi dedi.
Ben kayın validemin yalancısıyım vallahi.
Bayanlaar, konuşuldu mu bilmiyorum ama kilo artışınız ne durumda. 10+1 deyim üç kilo kadar aldım. Çok mu hızlı gdiyorum merak ettim. Mide bulantım pek olmadı hiç kilo vermedim o yüzden
İşte eskilerin demesiyle hurafe amaaan deyip gecebiliyoruz da, bu işin ihtisasini yapmış insanlar söyleyince garip geliyor. Yoksa benim annem de farklı değil inan.
kızlaaarr şimdi çıktım dr un yanından.benim sıpa bağdaş kurmuş açmadı bize göstermedi.ama dr im ben bi pipi görür gibi oldum ama emin değişim dedi.%60 erkek dedi.
Bayanlaar, konuşuldu mu bilmim ama kilo artışınız ne durumda. 10+1 deyim üç kilo kadar aldım. Çok mu hızlı gdiyorum merak ettim. Mide bulantım pek olmadı hiç kilo vermedim o yüzden
Canım seninki çok normal ki. Artık cihazların hepsi neredeyse ileri düzey. Belirlenen hafta içinde görülmüş zaten genital tuberkul 9.haftadan başlıyor, seçilecek boyuta senin haftalarında geliyor. Sen hiç muallakta kalma bence. Nace, nifty gibi testlerde bile bebekten anneye geçen cinsiyet hormonlarindan tespit edilebiliyor kanda ki o da cinsiyet usg'de gozukmeden önce salgilaniyor diye biliyorum ben.
Ben hamile olduğumu bilmeden röntgene girmiştim, hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra geldi aklıma, hemen doktora gittik. Bir şey olacağını sanmıyorum ama aklımız da bir şey kalmasın derseniz diye de bir testten bahsetti. 10.hafta da benden kan alıp yurtdışına gönderilecekti. Cinsiyetine kadar öğrenebilirsiniz demişti, o testlerden biri herhalde? 3 bin TL demişti, ama bu ikili, üçlü, dörtlü testlere de gerek yokmuş onu yaptırsaydık.
Geçenlerde instagram'da mi bir yerde tesadüfen okudum. Çok eskiden usg'lerin İlk geldiği zamanlar, o zamanların ünlü bir doktoru cinsiyet tahmini yaparmış. Defterine de yaptığı tahminin tam tersini yazarmış. Kız demişse erkek gibi. Tekrar aynı hasta kontrole geldiği zaman cinsiyet netlesince, önceki tahminde yanilirsa açar defteri gosterirmis hastaya bakın şu tarihte gelmissiniz ve cinsiyetini böyle not almışız diye. Böylece hasta karşısında hiç yanilmamis olurmuş. Hattâ bu doktor Türkan Soray'in kızı için de ilk tahminde erkek demiş. Deftere de kız yazmış aynı şekilde.
Ben hamile olduğumu bilmeden röntgene girmiştim, hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra geldi aklıma, hemen doktora gittik. Bir şey olacağını sanmıyorum ama aklımız da bir şey kalmasın derseniz diye de bir testten bahsetti. 10.hafta da benden kan alıp yurtdışına gönderilecekti. Cinsiyetine kadar öğrenebilirsiniz demişti, o testlerden biri herhalde? 3 bin TL demişti, ama bu ikili, üçlü, dörtlü testlere de gerek yokmuş onu yaptırsaydık.
Bayanlaar, konuşuldu mu bilmiyorum ama kilo artışınız ne durumda. 10+1 deyim üç kilo kadar aldım. Çok mu hızlı gdiyorum merak ettim. Mide bulantım pek olmadı hiç kilo vermedim o yüzden