Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gule gule kullanin insalla ay diyorum cocugum iyiki kiz degil dunyati alirdim heralde, dun de kendime biseler bakayim dedim ben de gittim hastane cikis takimi aldim bi tane. Alacagim bi banyo takimlari, biberon vs ivir zivir seyler kaldi bakalim. Tasinna durumu belli olmadan buyuk esyalar alamiyorum maalesef. ):
geldim doktordan, canim cok sikildi
amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..
Hiç benden beklenmeyen hareketler valla bende kendimi tanıyamıyorum artık :) bi tane bakım ürünüm yoktur, çoğu zaman spor giyinirim, üniversiteyi tepemde topladığım topuz saçım altımda eşofmanlarla bitirdim, işe giderken de sadece iş çıkışı eşim gelecekse makyaj yapardım ama bebeğimin gelecekteki haline bak
Bu arada aldıklarının arasında patik mi desem çorap mı desem birşeyler dikkatimi çekti canım. Patik mi onlar? Nerden aldın kızlara göre olanda var mı
Yok canım instagram kullanmıyorum. İstanbul'da Aqua Florya avm den aldım. Mağazanın adı Royal Bebe, takımın markası ise Mini Ropa. Kumaşı tulumun etiketinde %100 cotton yazıyor, kutusunda da doğal pamuk ipliği ile sanforize edildi çıtçıtları da Avrupa Freenckeldir yazıyo canım. Bu terimlerden çok anlamıyorum ama elimle tuttuğumda pammık gibim bi kumaş :)
Eveet iste benim kriter ,pammik gibi kumaş gule gule giysin bebisin, @ikizcan insallah sonraki gidisinde guzel haberler alirsin moralini.bozma ben de hissedemiyirum.hareketleri pazartesi.gidecegim bakalim.ne.diycek.doktor
geldim doktordan, canim cok sikildi
amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..
Ikizcancm su dışında sağlıkları ıyı degıl mı sıkıntı yok bak Allah a şükür başka sıkıntı yok Anladığım kadarıyla evet ınsanın içi bunalıyor haklısın biraz Kafanı topla burda beklıyoruz seni
Allah a şükür Çözümü olan bışey,ınşallah gerek bıle kalmıycak
su disinda bi sikintilari yok, ama 1 ayda 3 kilo aldim diye bissuru soylendi, napiym corba ekmek makarna beslenirsen boyle oluyo.. bebege bi sikinti olur mu dedim, yok sonra vermesi zor olur dedi.. ona sonra bakariz dedim.. sanki keyfimden kebap ustune kebap yedim de.. ekmek bastiriyo bulantiyi bitek napiym
Iikizcan2016
Can'ım gecmiş olsun. Bildiğim kadarıyla çoklu gebeliklerde karşılaşılan bir durum bu. İlaçla yada sıvı alımıyla da tedavisi oluyor. 30. Haftadan sonra ilaç olmuyor ama ilacın yan etkisi olma ihtimalimden dolayı zaten çoğunlukla amniyosentez yapmayı tercih ediyor doktorlar. Hatta bi kaç sefer bile yapılabiliyor amniyosentez. Tedavisi var üzülme. Sadece sebebini bulun ki dikkat edin çünkü şeker de buna sebep olur tansiyon da. Sadece çoklu gebelikten kaynaklıysa amniyosentez olursun kurtulursun. Sen huzurlu ol sakin ol çok şükür tedavisi var
Çarşamba gittiğimde benim paşanın başıda rahim ağzına doğruydu. İstirahat verdi dr... Su konusunda da arkadaşımın suyuda fazlaydı ondanda şekerden şüphelenmişti ama sıkıntı yaşamadı inş. sende hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın.
Tamam canım dinlen sen kafan allak bullak olmuştur şimdi ama kendini iyi hissedince gel dertleşelim biraz. İçine atıp stresini arttırma bebekler hisseder annelerinin üzüldüğünü. Rabbim bunca emeğin sonunda verdi sana onları evelallah kucağına da almayı nasip edicek.