- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Yanı seker hastası adaylıgı benımkı canım dıkkat et sendeaaa bunu ilk defa duyuyorum o Zaman bende yarın bir açlık ölçeyim de bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı seker hastası adaylıgı benımkı canım dıkkat et sendeaaa bunu ilk defa duyuyorum o Zaman bende yarın bir açlık ölçeyim de bakayım
Sen Avusturya'da degılmısın emınonu ne ne ara geldınohhh afiyet olsun simit yollayin banaaa![]()
Hahaaa :)) Batman ı yesınlerGule gule kullanin insallaay diyorum cocugum iyiki kiz degil
dunyati alirdim heralde, dun de kendime biseler bakayim dedim ben de gittim hastane cikis takimi aldim bi tane. Alacagim bi banyo takimlari, biberon vs ivir zivir seyler kaldi bakalim. Tasinna durumu belli olmadan buyuk esyalar alamiyorum maalesef. ):
Cooook tatlı küçük kokoş olucak bu :)))Bi hastane çıkışı da benden gelsin o zamansadece tulum eldiven şapka bu ama diğer parçalarından yapmamış hainler foto çekimlerinde giydircem inş
![]()
Çok güEller iyi günlerde kullanın inş.Kizlar bende cicislerimi paylasayim urunler eminonu havuzlu han dan
Çok Sağol canımcımMaşallah hepsi çok tatlı ya
geldim doktordan, canim cok sikildi
amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..
Güzel günlerde giysin inş.Selam kızlar ben de netten hastane çıkışı takımı aldım oğluşuma lcw den 10 parça 50 lira %100 pamuk
Eki Görüntüle 1880722
Eki Görüntüle 1880719
Hiç benden beklenmeyen hareketler valla bende kendimi tanıyamıyorum artık :) bi tane bakım ürünüm yoktur, çoğu zaman spor giyinirim, üniversiteyi tepemde topladığım topuz saçım altımda eşofmanlarla bitirdim, işe giderken de sadece iş çıkışı eşim gelecekse makyaj yapardım ama bebeğimin gelecekteki haline bakCooook tatlı küçük kokoş olucak bu :)))
Sağol canım amim hepimizinki inş :)Güzel günlerde giysin inş.
Yok canım instagram kullanmıyorum. İstanbul'da Aqua Florya avm den aldım. Mağazanın adı Royal Bebe, takımın markası ise Mini Ropa. Kumaşı tulumun etiketinde %100 cotton yazıyor, kutusunda da doğal pamuk ipliği ile sanforize edildi çıtçıtları da Avrupa Freenckeldir yazıyo canım. Bu terimlerden çok anlamıyorum ama elimle tuttuğumda pammık gibim bi kumaş :)
Can'ım üzülme şu an bana da doktor sıvı fazlalığı var dedi şekerden şüphelendigeldim doktordan, canim cok sikildi
amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..
Canım benim sıkma canını bebişler dönmüş mü seninde rahim ağzına doğruydu galiba prensesler... Sağlıkla hayırlısıyla gelecek kuzuşar inş.
Can'ım üzülme şu an bana da doktor sıvı fazlalığı var dedi şekerden şüphelendi
Ikizcancm su dışında sağlıkları ıyı degıl mı sıkıntı yok bak Allah a şükür başka sıkıntı yok Anladığım kadarıyla evet ınsanın içi bunalıyor haklısın biraz Kafanı topla burda beklıyoruz seni
Allah a şükür Çözümü olan bışey,ınşallah gerek bıle kalmıycak
I ikizcan2016 Can'ım gecmiş olsun. Bildiğim kadarıyla çoklu gebeliklerde karşılaşılan bir durum bu. İlaçla yada sıvı alımıyla da tedavisi oluyor. 30. Haftadan sonra ilaç olmuyor ama ilacın yan etkisi olma ihtimalimden dolayı zaten çoğunlukla amniyosentez yapmayı tercih ediyor doktorlar. Hatta bi kaç sefer bile yapılabiliyor amniyosentez. Tedavisi var üzülme. Sadece sebebini bulun ki dikkat edin çünkü şeker de buna sebep olur tansiyon da. Sadece çoklu gebelikten kaynaklıysa amniyosentez olursun kurtulursun. Sen huzurlu ol sakin ol çok şükür tedavisi var
donmusler canim, rahim agzinda da bi sikinti yok dedi..
sadece su fazlaymis.. anlamadim.. sebepsiz de oluyo dedi..
Tamam canım dinlen sen kafan allak bullak olmuştur şimdi ama kendini iyi hissedince gel dertleşelim biraz. İçine atıp stresini arttırma bebekler hisseder annelerinin üzüldüğünü. Rabbim bunca emeğin sonunda verdi sana onları evelallah kucağına da almayı nasip edicek.