2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
B bugza kayip simdi de, Umarim geziyorsundur da ondan yoksundur, hersey yolundadir.
Geziyorum Kuşadası'ndayim iki gündür. Havalar sogumadan ufak bi kaçamak yapalim dedik. Annemler kardeşlerim hep beraber yiyip icip şişiyoruz :)
Yarin gorucez kac kilo almisim.
Havuza da girdim bi 45 dk deniz kirli diye. Cok durmadan ciktim hemen.
I ikizcan2016 geçmiş olsun inşallah normale döner suyun.

Günaydınnn iyi pazarlar hanımlarr nasılsınızz??
evet Müjdemiii isterim haftaya pazar son çalışma günüm..bayramda çalışabilirsin dediler neyseki onuda hallettiler çok mutluyum son 8 iş günüm kaldı sonra uzuuuuuuun bi süre evdeyim inşallah bebişimle :)
Bayramda yine kayserideyim eşimle bayram sonrasıda Side ye gitcez tatile 5 gözle beklediğimm tatill
B bugza sudan çıkar çıkmaz mayonu değiştinmi sen gerek varmı? üşütmeme adına

Kizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo :-)
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?
şart mı o korumalar canım yastık gibi oluyolar ama daha sert dimi bende düşünmüştüm aynı şeyi

Coook guzeller bayıldım bizde istanbula gecince havuzluhana ugrayacagiz ama annem sagolsun ilk kiz torun olunca herseyini almis heveslenip ben daha bi cop alamadim kizima boyle oluncada dogunca vereyim biz ikinci icin calismaya baslayalim diyorum sakasina kadindaki heves inanilmaz bana sen bisey alma sakin eksigi kalmadi diyor :KK70:
kuzuu özledim seniii eyyimisiin :)

Kızlar Günaydın içime 3 gündür kurt düştü son 3 kontrolden beri Dr her kontrolde plesentanin on duvarda olduğunu sekreter e yazdıriyor bende o an dikkati mi çekmedi son kontrolde fakat eve gelince bi yazayım nete dedim plesentanin on duvarda olmasi previa vs rahime yapismasi demekmis benimde 3 kontroldur hep on duvarda diyor canım çok sikildi ya yer degistirmezse .burda topikte var plesenta previa dan 28 haftada doğumlardan başlıyor allahım kafayı yicem .ama Dr korksa bana ilişki yasak derdi demi yani sadece organ taraması verdi 30 eylule. Birde hep 1 hafta önde giden yavrum şimdi olması gereken haftada gerçi bunu takmiyorum. Acaba plesenta on duvarda olup ta Dr u sorun yok diyen varmı .:110:

Öfff suan sırt üstü yatıyorum sağ kasigim sanki kavun var gibi yamuk ve sert ama bu normaldir demi :110:güzel olan şey 1 haftadan fazladır çok güzel tekmeleniyorum:KK51:

Kızlar Günaydın içime 3 gündür kurt düştü son 3 kontrolden beri Dr her kontrolde plesentanin on duvarda olduğunu sekreter e yazdıriyor bende o an dikkati mi çekmedi son kontrolde fakat eve gelince bi yazayım nete dedim plesentanin on duvarda olmasi previa vs rahime yapismasi demekmis benimde 3 kontroldur hep on duvarda diyor canım çok sikildi ya yer degistirmezse .burda topikte var plesenta previa dan 28 haftada doğumlardan başlıyor allahım kafayı yicem .ama Dr korksa bana ilişki yasak derdi demi yani sadece organ taraması verdi 30 eylule. Birde hep 1 hafta önde giden yavrum şimdi olması gereken haftada gerçi bunu takmiyorum. Acaba plesenta on duvarda olup ta Dr u sorun yok diyen varmı .:110:
Canim dr sıkıntı gorse seni uyarir evhamlanip kendinide bebeginide strese sokma boyle notlar alinmasi normal sonucta onlarda riskli bir durumla karsilasmak istemezler sana aciklama yapardi rahat ol sen. Bebisinin tekmelerine odalan ve tadini cikart :)

Günaydın güzel anneler :KK68:

Rüyamda eşimi bastım, sabah sabah adamı boğacaktım.Pis pis bakıyorum hala :kızgın:

Sizde ne var ne yok :anneadayı:

Kızlar günaydın gece yine hastanedeydim. Arka arkasına 3 kere tuvalete gittim ve çişim şeffaftı suyum mu geldi diye soluğu hastanede aldım. Dr resmen simir sinir baktı neden geldin der gibi... Baktı bebeğin suyu normal onda sıkıntı yok dönmüş dedi bu kadar sabah yine tuvalete gittiğimde çişim şeffaftı... Dr öyle sıkamazsın aniden boşalır su ıslanırson ded ama ben kafayı yiyecem

Günaydın Can'ım :)
Bende kötü rüyalar yok daha ya bazen macera dolu oluyor stresli ama eşimle ilgili degil

Ben bir kaç gündür kahkaha atıyordum rüyamda ama dün gece bir değişiklik olsun diye rüyam sinir ediciydi :(

Yoksa genelde korkunç rüyalarım henüz yok çok şükür ;) bayılmış gibi uyuyorum hatırlamıyorum çoğu zaman :KK70:

Kızlar günaydın gece yine hastanedeydim. Arka arkasına 3 kere tuvalete gittim ve çişim şeffaftı suyum mu geldi diye soluğu hastanede aldım. Dr resmen simir sinir baktı neden geldin der gibi... Baktı bebeğin suyu normal onda sıkıntı yok dönmüş dedi bu kadar sabah yine tuvalete gittiğimde çişim şeffaftı... Dr öyle sıkamazsın aniden boşalır su ıslanırson ded ama ben kafayı yiyecem

Benim de bazen şeffaf ya ama suyu iyi demişti doktor.Ne bileyim ben hiç takmadım bunu,cidden suyumuz gelse durduramayız değil mi? Ben hep öyle düşündüğüm için olmaz bir şey diyorum.

Bu kadar stres yapma canım bende arka arkaya 2-3 kere gidiyorum durmadan tuvalete,kesilmiyor sanki. Çok su içiyorum ondandır diye düşünüyorum. Sen sıkıntı etme.
Doktorda ne diyor bu demiştir :KK53:

Benim de bazen şeffaf ya ama suyu iyi demişti doktor.Ne bileyim ben hiç takmadım bunu,cidden suyumuz gelse durduramayız değil mi? Ben hep öyle düşündüğüm için olmaz bir şey diyorum.

Bu kadar stres yapma canım bende arka arkaya 2-3 kere gidiyorum durmadan tuvalete,kesilmiyor sanki. Çok su içiyorum ondandır diye düşünüyorum. Sen sıkıntı etme.
Doktorda ne diyor bu demiştir :KK53:

Aynen panikatak anneyim iyice

I ikizcan2016 yavrum senin bu zilliler hiç rahat durmuyor. Bunlar şimdiden böyleyse doğunca işin var senin. Hayır, o doktorların falan da tam moral bükücü. Şaka maka. Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah bi' sıkıntısız gelecek o haylazlar.
Bu arada havuç suyu falan kese suyunu arttırıyor diye biliyorum. Su yapan şeylerden uzak durunca düzelir belki.

nur_84 nur_84 canım çok su içiyor musun ondan olmuştur benim çok su içtiğimde öyle oluyor bi ara bende akıntı gibi geliyordu şeffaf gibi ona takmıştım kafayı ama suyun olsa öyle az az gelmez dediler tutamazmışsın altına çiş yapmış gibi olurmuş

Ben bir kaç gündür kahkaha atıyordum rüyamda ama dün gece bir değişiklik olsun diye rüyam sinir ediciydi :KK43:

Yoksa genelde korkunç rüyalarım henüz yok çok şükür :KK66: bayılmış gibi uyuyorum hatırlamıyorum çoğu zaman :KK70:
Anne olunca da çocukları görürüz artık kimle neredeler diye evham yaparız :)))

Back
X