Karahalli canım :)))Uşaklıyım sapına kadar :) eşme sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karahalli canım :)))Uşaklıyım sapına kadar :) eşme sen
Geziyorum Kuşadası'ndayim iki gündür. Havalar sogumadan ufak bi kaçamak yapalim dedik. Annemler kardeşlerim hep beraber yiyip icip şişiyoruz :)
Aynen canim benimkinin biride asagida diğeri kafası yukarda itiyorlar birbiriniCan'ım ben ayrıntıya girdim ve kafası aşağıdaydı sordum doktor güldü ve dediki bebeklerin %95 inin başı aşağıda olur annemlere öğret dedi
şart mı o korumalar canım yastık gibi oluyolar ama daha sert dimi bende düşünmüştüm aynı şeyiKizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?
kuzuu özledim seniii eyyimisiin :)Coook guzeller bayıldım bizde istanbula gecince havuzluhana ugrayacagiz ama annem sagolsun ilk kiz torun olunca herseyini almis heveslenip ben daha bi cop alamadim kizima boyle oluncada dogunca vereyim biz ikinci icin calismaya baslayalim diyorum sakasina kadindaki heves inanilmaz bana sen bisey alma sakin eksigi kalmadi diyor![]()
o kavun gibi hissettiğin bebişş tatlışkomm top gibi oluyor bendede bazen yuvarlanıyor içerde :)Öfff suan sırt üstü yatıyorum sağ kasigim sanki kavun var gibi yamuk ve sert ama bu normaldir demigüzel olan şey 1 haftadan fazladır çok güzel tekmeleniyorum
![]()
Iyiyim yavrum sen nasilsin ozledimmkuzuu özledim seniii eyyimisiin :)
Canim dr sıkıntı gorse seni uyarir evhamlanip kendinide bebeginide strese sokma boyle notlar alinmasi normal sonucta onlarda riskli bir durumla karsilasmak istemezler sana aciklama yapardi rahat ol sen. Bebisinin tekmelerine odalan ve tadini cikart :)Kızlar Günaydın içime 3 gündür kurt düştü son 3 kontrolden beri Dr her kontrolde plesentanin on duvarda olduğunu sekreter e yazdıriyor bende o an dikkati mi çekmedi son kontrolde fakat eve gelince bi yazayım nete dedim plesentanin on duvarda olmasi previa vs rahime yapismasi demekmis benimde 3 kontroldur hep on duvarda diyor canım çok sikildi ya yer degistirmezse .burda topikte var plesenta previa dan 28 haftada doğumlardan başlıyor allahım kafayı yicem .ama Dr korksa bana ilişki yasak derdi demi yani sadece organ taraması verdi 30 eylule. Birde hep 1 hafta önde giden yavrum şimdi olması gereken haftada gerçi bunu takmiyorum. Acaba plesenta on duvarda olup ta Dr u sorun yok diyen varmı .![]()
Günaydın Can'ım :)Günaydın güzel anneler
Rüyamda eşimi bastım, sabah sabah adamı boğacaktım.Pis pis bakıyorum hala
Sizde ne var ne yok![]()
Günaydın Can'ım :)
Bende kötü rüyalar yok daha ya bazen macera dolu oluyor stresli ama eşimle ilgili degil
Kızlar günaydın gece yine hastanedeydim. Arka arkasına 3 kere tuvalete gittim ve çişim şeffaftı suyum mu geldi diye soluğu hastanede aldım. Dr resmen simir sinir baktı neden geldin der gibi... Baktı bebeğin suyu normal onda sıkıntı yok dönmüş dedi bu kadar sabah yine tuvalete gittiğimde çişim şeffaftı... Dr öyle sıkamazsın aniden boşalır su ıslanırson ded ama ben kafayı yiyecem
Benim de bazen şeffaf ya ama suyu iyi demişti doktor.Ne bileyim ben hiç takmadım bunu,cidden suyumuz gelse durduramayız değil mi? Ben hep öyle düşündüğüm için olmaz bir şey diyorum.
Bu kadar stres yapma canım bende arka arkaya 2-3 kere gidiyorum durmadan tuvalete,kesilmiyor sanki. Çok su içiyorum ondandır diye düşünüyorum. Sen sıkıntı etme.
Doktorda ne diyor bu demiştir![]()
Anne olunca da çocukları görürüz artık kimle neredeler diye evham yaparız :)))Ben bir kaç gündür kahkaha atıyordum rüyamda ama dün gece bir değişiklik olsun diye rüyam sinir ediciydi
Yoksa genelde korkunç rüyalarım henüz yok çok şükürbayılmış gibi uyuyorum hatırlamıyorum çoğu zaman
![]()