Birkaç gündür takip edemedim okuyamadığım baya bi sayfada oldu. Kendimi dışarıya attım perşembe Kızılayı cuma ulusu fethettim cumartesi baş ağrısıyla geçti iki gündür daha iyiyim şükür. Bende pike dikicem kumaş filan aldım bitince foto atarım puanlama için
Geldimi ürün bilmiyorum ama ben bunu bayadır kuşların odasında kullanıyorum sağlam öyle hemen bozulacak bişey değil biz memnunuz bebek kuşları odasından edecek o zamanda bebek odasında kullanacağız.
Dünde gebe mağazasına bakarken oradaki bayan anlattı oğlu varmış 6.aya kadar kız demişler 6. Ayda erkek demişler fena tırstım eşimde diyor ya bizede öyle olursa diye giysi filan herşeyi aldık odası hariç. Hayırlısı artık.
Benim arkadaşımda hep yeşil soğan verirdi çocuğu kucaklamamla bırakmam bir olurdu çok fena kokardı

ama sağlıklı sonuçta veriledebilir.
Benimde iş yapınca ayakta fazla kalınca filan ağrıyor.
Bende ocaktayım aralıkta olacağına pek ihtimal vermiyorum istememde inşallah ocakta olur. 24 ocak görünüyor herhalde o kadar önce gelmez.
Şahsi fikrim hem annenin hem babanın içine sinen isim konulmalı çocuğa öbür türlü bencillik olur. Senem in anlamı pek iyi değil bildiğim kadarıyla selen kibar güzel anlamıda güzelse bence o olabilir.
O anda ister miyim bilmiyorum ama yan etkileri oluyor diye istemiyorum şuan kimisinde şiddetli baş ağrısı kimisinde bel ağrısı yapıyormuş ilaç sonuçta zararsız olacağını sanmıyorum ben pek.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Bende deneyeceğim sıra ona gelirse elimde bir sürü iş var. Bencede gülsün yüzü..
Accu chek performa nano aldım bende gayet kolay kullanımlı basit bi makina. Tavsiye ederim. Bu ölçüm çubuğunda fazladan al sabah akşam yapınca çabuk tükeniyor. Ben gün aşırı yapıyorum.
Alez yetişkin yataklarında da kullanılıyor bebeğe özel birşey değil ama ihtiyaç duymadıysan bilmemen normaldir.
Bende diyorum herkese bebeğin herşeyini aldım giysi hediye istemiyorum diye duyuru yapacam ne alacaklarsa parasını taksınlar

kumbara mı koysam bebeğin yanına ne yapsam