2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim eczacı içindeki parabenin çok az olduğunu söylemişti. oyuncaklarını kemirirken aldığı parabenden daha az hatta demişti.
Ama benimki damla şeklinde ve kaşıkla verince boşa gidiyor ya bi bakıyorum çıkarmış ağzından.
en iyisi fısfıslamak sanırım ve bunu düşünmek için de çok geç kaldım galiba 4 ay bitiyor daha yeni düşüyorum değiştireyim diye :KK43:
Gec degil d vitamino her zaman her yasta lazim. Paraben azda olsa ben gozgore gore agzina petrol türevi birseyi damlatamam diye dusundum. Damlayi zaten tukuruyordu geri cikartiyordu ama fisfis dağıldığı icin geri cikartma sansi olmuyor hala alabilirsin :)

Gunduz kaliyor ama gece çıkartıyorum emzirmek icin ne zaman kucagima alsam alev gibi ayaklari usur diye korkma sakin cikart corapsiz yatmasi daha saglikli kan dolasimi icinde dogrusu bu zaten.

Şimdi çıkarttım çoraplarını, korkuyordum üşür diye.
Çorapsız yatırdım danayı. senin sayende yıkıyorum on yargilarimi :))

Sag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Iki gundur asiri aciyordu cok artmisti yara. Aksam ustu balon gibi sismis.
ninocin ninocin sen miydin canim bu durumu yasayan sanki?
Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye :KK43:
Allahim ne zormus emzirmek böyle:KK43:
Canım ya çok üzülüyorum senin şu haline annemin de öyleymiş çok şükür benim öyle olmadı ama annem hep anlatır Allah yardimcin olsun dualarım seninle inşallah çabucak düzelir

Coklu alinti yapamiyorum arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.
Zor bir gece gecirdim balon gibi gogsum.
Emzirdim sagdim ama yetmedi.
Hastaneye gidiyoruz simdi.

Son 6 yılda 4. Seker yuklememi yaptırdım kizlar insallah bir sey cikmaz.
Tiroid le ilgili sıkıntı cikinca dr sekeri de gormem gerek dedi. Bekliyorum hastanede

Sag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Iki gundur asiri aciyordu cok artmisti yara. Aksam ustu balon gibi sismis.
ninocin ninocin sen miydin canim bu durumu yasayan sanki?
Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye :KK43:
Allahim ne zormus emzirmek böyle:KK43:
Canım şimdı gordum cok cok gecmış olsun evet benım mastıt olan hem de 3 kere:oha:
Cok pis bışey hakkaten
Dr lar bol bol emzır dıyo ama emzıremıyosun çünkü sut gelmıyo gelmeyince de bebek ıstemıyo
Tek çözüm sağmak
Ama ılk 3-4 sagmada yıne gelmıycektır
Azımle devam et
Az sutu olanda da mastıt oluyomuş
Sut devırdaım olamadığı için kanallarda
Bende de durum öyle çünkü Dr soyledı banada
Augmantın antobıyotık verıyolst kotu olursan
Benım ılkı cok cok kötüydü 3 gun serum yedım:KK43:

Canım şimdı gordum cok cok gecmış olsun evet benım mastıt olan hem de 3 kere:oha:
Cok pis bışey hakkaten
Dr lar bol bol emzır dıyo ama emzıremıyosun çünkü sut gelmıyo gelmeyince de bebek ıstemıyo
Tek çözüm sağmak
Ama ılk 3-4 sagmada yıne gelmıycektır
Azımle devam et
Az sutu olanda da mastıt oluyomuş
Sut devırdaım olamadığı için kanallarda
Bende de durum öyle çünkü Dr soyledı banada
Augmantın antobıyotık verıyolst kotu olursan
Benım ılkı cok cok kötüydü 3 gun serum yedım:KK43:
Benim atesim falan yok su an ama gogsum cok fena dokunamiyorum. Surekli sagdim emzirdim ama bir degisiklik yok iyece berbat oldu sabaha kadar.
Hastanede sira bekliyorum simdi cok da kalabalik. One dogru egilemiyorum yatakta bile yatamadim dogru duzgun ne tarafa donsem canim yandi :(

Gec degil d vitamino her zaman her yasta lazim. Paraben azda olsa ben gozgore gore agzina petrol türevi birseyi damlatamam diye dusundum. Damlayi zaten tukuruyordu geri cikartiyordu ama fisfis dağıldığı icin geri cikartma sansi olmuyor hala alabilirsin :)
Tabi lazım da bu vakte kadar neden bekledim diye hayıflanıyorum kendi kendime

Sagol canim Allah razi olsun.
Sikayet etmeyim halime sukredeyim diyorum, oyle yapmaya calisiyorum ama sanki katlanıp duruyor artik bazi seyler.
Baris bugun hic emmek istemedi sag gogsumu, ben de yara cok aciyor diye iyice zorlamadim. Meger tikanmis sut gelmiyorlmus adam gibi. Aksama doğru yarim saat uyuyakalmisim bir baktimntas gibi olmus. Zorla emzirdim sagdim ama nafile iyice sisti. Bakalim yarim saattir emiyor uykuda farkinda olmadan. Insallah açılır.
Ayy canım benim çok çok geçmiş olsun.

Bu arafa d vit de paraben evet az onu veren versin ama bu ay kan ilacina baslayacagiz lütfen onu kullanmayin onda daha yogun paraben var. Ben ferromixin kulllanacagim 6 ay doluncada soguk sıkım pekmez verecegim sulandirip.
Kızımda bende pekmez vermiştim hiç kan ilacı kullanmadım.

Şimdi çıkarttım çoraplarını, korkuyordum üşür diye.
Çorapsız yatırdım danayı. senin sayende yıkıyorum on yargilarimi :))
Çok seviyorlar ayaklarının çıplak olmasını

Son 6 yılda 4. Seker yuklememi yaptırdım kizlar insallah bir sey cikmaz.
Tiroid le ilgili sıkıntı cikinca dr sekeri de gormem gerek dedi. Bekliyorum hastanede
Geçmiş olsun canım bende korkuyorum şeker durumundan...
Bizleri haberdar et canım

Arkadaşlar, D vitamini değerim düşük çıktı. Doktor Devit 3 ampul verdi, kırıp içecekmişim. 300.000 IU yazıyo üzerinde.
Hiç mamasız, sırf emziriyorum 3 aylık Mügemi. Sağlık ocağının verdiği bebek D vitamini damlasını da Mügeye damlatıyorum düzenli.
Sorum şu: ben kendime D vitamini yüklersem bu kadar yüksek miktarda, emzirince çocuğa geçmez mi? Fikri ya da bilgisi olan varsa, sevinirim.
3 ampul d vit genelde vermeyiz degeriniz kac cikti ve doktorunuz ne kadar aralikla almanizi soyledi?

Kızlar buatak haftası bebeğin doğduğu tarihe göre mi bakılıyor yoksa beklenen doğum tarihine göre mi bakılıyor?

Benim atesim falan yok su an ama gogsum cok fena dokunamiyorum. Surekli sagdim emzirdim ama bir degisiklik yok iyece berbat oldu sabaha kadar.
Hastanede sira bekliyorum simdi cok da kalabalik. One dogru egilemiyorum yatakta bile yatamadim dogru duzgun ne tarafa donsem canim yandi :KK43:
Öyle oluyo canım gıyınmek bıle işkence oluyo
Benımde dünden berı sutum kesıldı gıbı şimdıde
Bu kadar sut arttıcı bi işe yaramıyorsa artık napıcam bılmıyorum :/
Sen sağmaya devam et bı anda acılıyo

@kimya87
Ne demek canim ayni seyleri düşünüyoruz =) hülya hanim bizi kk temsilcisi yapsa olur bence yeni desenli nekolardan da hediye etse biz tanitsak burda mesela :KK37:
Yeni desenler 275den baslar muhtemelen yaa ben efes ya da smyrna 210a falan.dusersw anneler gununde kapayim.bi tane.diyorum bakalim

İndirim de yapsa olurdu yaa. :KK70:Bizim oğlan wraplenmiyo epeydir. İkimiz de darlanıyoruz. Ben anneler günü indirimi bekleyeyim dedim ama bekleyemedim. Hülyaaaanım 23 Nisan indirimi yapsa daha mantıklı olurdu aslında. Anneye çocuk giysin diye hediye mi olurmuş hiç?! :KK70: Neko'nun retro'sunu çok beğeniyorum ben de. Neko bi' de dokuma konseptinin en ekonomik kangurusu. Didy'ler, Fidella'lar onun iki katı neredeyse.

Back
X