2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün göğüs doktoru gelip baktı öksürük bu kadar yoktu inan çok arttı
Ya dün ameliyathane soğuktu ondan oldu
Evet ameliyathane soğuğundan olmuştur. Bugün şurup ya bir şey verirler canım. Elma,ayva kompostosu yapıp getirecek biri varmı sana?

Günaydın canım her şey yolundadır inşallah, öksürüğü doktorlara söylesen belki bir çözüm olur , imkan varsa keçi boynuzu pekmezi benim bir ara öksürük krizlerimi şıp diye kesiyordu , sevmememe rağmen el mahkum içiyordum

Günaydın kızlar. Lokman hekim hastaneler grubuna gidiyorum ben doktorum o hastanede çok da memnunum çok ilgili. Ankarada da 3 şubesi var bir türlü doğum ücretlerini öğrenememiştik dün soralım dedik , normal doğum 920 tl, sezeryan 980 tl, bebek muayene, 1 gece yatış, herşey dahil fiyatmış çok uygun geldi bize. 1 gün daha kalmak istersek ekstra 200 tl ödeyecekmişiz.

Allah şifa versin canım

fiyatlar gerçekten çok uygunmuş canım

Çok iyiymiş fiyatları. Bebek yoğun bakımı varmı ?!

Çok geçmiş olsun canım bu bebikler sana şimdi biraz çektirdi annesi ama doğunca hep yoldaş olacaklar sana sağlıkla gelsinler inşallah

Evet ameliyathane soğuğundan olmuştur. Bugün şurup ya bir şey verirler canım. Elma,ayva kompostosu yapıp getirecek biri varmı sana?
Aile akraba filn yok ama arkadaşlar var soran biri olursa söyleirm artık
çok gecmıs olsun canım
dıkıs neden gerekti
Rahimle bebekler arasında bir uzunluk var servikal uzunluk
O kısalınca sıra rahim açılmasına geliyor benim çok kısaldı onun için dikmek zorunda kaldılar

Çok iyiymiş fiyatları. Bebek yoğun bakımı varmı ?!

dun bı arkadasımla konustum eşi doktor.
benım dogumun kısmetse sezeryanla olacagını ve hastane de bebek yogun bakımı ıle yetıskın yogun bakımının olması gerektıgınden bahsettım
o da dedıkı özel hastane bıle olsa yenı dogan yogun bakımından para alamazlar
hatta bırıkı kaynak okudum oyle yazıyo gercekten
ama hastanelerde hep duydugum yogun bakımının gecelıgının bısuru para olması
yanı madem alamazlar ama neden talep edıyorlar

evet dün biz de konuştuk bunu bir arkadaşla, aslında almaları yasakmış fakat talep ediyorlarmış ne kaparsak kâr şeklinde görüyorlar.
eğer isterlerse mutlaka karşı çıkın, zaten devletten bunun parasını alıyorlarmış.

Cnm bnde her zmn belli bir yerde olmuyor bazen sagda bazen solda bazen gobek altında.. bişey kaymasi gibi oluyor ama bn elimi koydmmu hissediyorum
Sanırım o kayma hissini hergün olmasa da zaman zaman hissediyorum. Yalnız ben elimi koyunca sadece göbüş yağlarım elime geliyor :))))

Hosgeldin canım ne guzel geldin..aynen oyle damar atiyor gibi oluyor tam dedigin yerde pit pit oluyor.bazen elini koy onu bile kaldiriyor
O zaman benim beynim bana oyun oynamıyor ben bildiğin böcüğümü hissediyorum. Mucizeee. Hoşbuldum demediğimi fark ettim
Aynen pıt pıt canım onu başka bir şeyle karıştıramazsın. Sağmı solmu onu bilemeyeceğim, şimdilik alanları geniş nasılsa sağa da tekmeler sola da )))
O zaman bu beboş bana sağ sol girişiyor eheheheheh Mutlu oldum ki bennn

parasını boşver,bazılarında yokmuş bile bebek yoğun bakımı.
Paraya gelince, evet masraf çıkarıyorlar. Artı fatura vermiyor,sorun çıkarıyorlar çünkü devletin koyduğu bir limit var, 1100 tl civarı. Onun üstünde ücret alındıysa doğumdan bir kaç sene sonra bile sgk ya bildirerek o ek ücreti geri alabilirmişiz. Bu yüzden fatura vermemezlik yapıyorlar, bugün git yarın gel gibi

Sen yıkdırım medikabile devam ediyorsun değil mi canım

DOĞRU diyorsun cnm haftaya pazartesi kontrolum muhakkak dıyıcem bu konuları bende arada saga sola dönerken kramp da oluyor karnımda

Günaydın kizlarrr ilâçlarım ishal yapti bana ne yapacağım bilmiyorum
İshal hafife alınacak durum değil canım, geçmiş olsun öncelikle. Doğal tedavi olarak ayva ,nar tüket. Ama ilaç alsan reflor filan eczaneye danışarak çok iyi olurdu.
İshal ve sıtmaya çok dikkat aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…