2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni doğan yoğun bakımdan kesinlikle bi ücret talep etmiyorlar. Sadece bebek bezi ıslak mendil mama takviyesi olacaksa onu aldırıyorlar. Ekstra bi bakım ücreti yok özel hastanelerde. Talep eden yerler varsa kesinlikle böyle bi hakları yok

Kızlar beşik konusuna karar verdinizmi ben park yataklardan almayı düşünüyorum çok kullanışlı ve emniyetli oluyor 3 4 yaşına kadar kullanabiliyorlar zaten o yaşa kadar odalarında kalamadımları için ben 4 yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum hatta diyorum gönlümden geçen o yaşına kadar bir kardeşi daha olursa öyle odalarını yaparım diyorum sizler basıl beşik düşünüyorsunuz

Nasıl oldu canım ilaçsız geçirebildiniz mi?

Canim sağol sordugun için dün bayagi kotuydu ateş oksuruk halsizlik ztn ateş düşürücü ağrı kesici ve geceleri içtiği alerji şurubu vardı onları kullandik birde ben günde 3 öğün yemeklerden önce zencefil zerdacal ve bal yediriyorum bir çay kasigi balgamlı oksürugu kessin diye. Bugün daha iyi uyandı gece çok oksurmedi halsizligi biraz azalmis ama burun akıntısı ve öksürük devam tabi. Senin oğlun nası oldu cnm ilaç falan kullaniomusun inş biran önce atlatirlar valla kendimi unuttum

Merhabalar
Istanbul Avrupa yakasinda oturup doğum için hastane araştiran var mi?
Hastane araştirirken yenidogan yogunbakim i önceliyor musunuz?
Allah korusun birşey olursa onlar sevk edesiye zaman geçebilir. Ben korkuyorum bu yüzden yenidogan yogunbakimi önemsiyorum.

Canım bu arada ishali falan varsa bal artıyor Muş haberin olsun bende yeni öğrendim aklınızda bulunsun geçmiş olsun

CAnım günaydın :) Kayınpederim sağolsun odası için normal bebek yatağı yaptı. İlk zamanlar içinde beşik alıcam. Bunun gibi

Çok iyiymiş fiyatları. Bebek yoğun bakımı varmı ?!
İnanki hiç sormadım onu canım, zaten iki tane özel hastane var Van da, kurumsal zincir hastane olduğu için bu hastaneyi tercih ettim, doktorumda çok iyi olunca karar verdim. Aslında önemli bi nokta ama yeni doğan yoğun bakım yoksa da, birtek eğitim araştırma hast vardır, orada da doğum yapmak istemiyorum. İnşallah Rabbim gerek bırakmaz.

Yenidoğan yoğun bakımı önemli canım şöyle söyliyim 11 sene oğlumu 8 aylık Doğum yaptım sancılarım tutugunda şişlietfal almadı üniteler dolu erken doğum gerekli diye sonra Okmeydanı gittik orda tadilat vardı sonra hasekiye gittik orasıda dolu bu dediklerimi bide suyum gelmiş şekerim tavan yapmış akşam trafiğinde geziyordum araştırma hastanesi olsun diye en bukadar gezdiğimiz hastaneden sonra bu bölgeye tamamen zıt olan Bahçelievler de özelde Doğum yaptım gerek kalmadı yoğun bakıma oğlum iyiydi ama yani kocaman büyük 3 tane devlet hastanesi almadı yollarda ölüyprdum az kalsın oyuzden önceden bu yoğun bakım ünitesi olan yere karar verip gitmek en mantıklısı

Bende bunlardanda almayı düşünüyorum cnaım ilk zamanlar İçin çok güzel çok tatlı
Dimi ya bende çok beğendimm. Aslında sen çok iyi düşünmüşsün çok mantıklı oda yapmadıktan sonra hareket etmeye daha elverişli park yatak. Ablam benim hem oda yaptı hem park yatak kullandı çocuk 3 yaşına girecek nerdeyse hiç odasında yatmadı yatak boşuma alınmış oldu hep park yatak

ben ılk cocugumda oyle bı arastrmaya gırmedım hamılelık boyıunca ıyı gıdıyodu hersey
ama aslında cok önemlıymıs
yanı arayısa girmedm cunku farkındalıgım yoktu
sımdı hem bebek yogun bakım hem yetıskın yogun bakım olan hastane de dogum planlıyorum kısmetse ınsallah
yanı mumkunse yogun bakım unıtesı olan yerler tercıh edılmelı hersey yolunda bıle olsa

Evet çok emniyetli benimde kuzenlerim hem beşik aldılar oda yaptılar ama yatıramadılar hepsi şimdi bunları kullanıyor

Bende ılk zamanlar park yatak almaya karar vermıstım ama görsel olarak bır turlu ıcıme sınmedı soyle ıyı olsun dıye bakınca da 500-600 ustunu vermek gerekıyor öyle olunca büyüyen yatak almaya karar verdim
odasını bende yapmıcam su anda hedıye olarak yenıdogan yuvarlak yatakalardan gelecek salon ıcın yatak odamızdada buyuyen yatak duracak dıye dusunuyorum su anda :)

İshal hafife alınacak durum değil canım, geçmiş olsun öncelikle. Doğal tedavi olarak ayva ,nar tüket. Ama ilaç alsan reflor filan eczaneye danışarak çok iyi olurdu.
İshal ve sıtmaya çok dikkat aman aman
İlâçlarım değişmişti ondan oldum dru aradım tarif etti sağol reflor şu suda eritilen değil mi

Canim ben ikeadan ahşap bi park yatak tarzı aldım bebek ayaklanincaaşağı alabiliyorsun fiyatı da uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…